رفتن به مطلب

پنیر به اندازه سایر چربی ها موجب افزایش كلسترول نمی شود


Ssara

ارسال های توصیه شده

متخصصان تغذیه در یك آزمایش جدید متوجه شدند كه پنیر به اندازه سایر انواع چربی ها موجب افزایش كلسترول بد خون نمی شود.

 

به گزارش سرویس «بهداشت و درمان» ایسنا، پزشكان و كارشناسان تغذیه سالهاست كه نسبت به مصرف بی رویه چربی های حیوانی و خطر آن برای سلامت قلب و عروق هشدار می دهند اما این بار نتایج یك بررسی جدید از سوی كارشناسان دارنماركی نشان داد كه پنیر نباید در ردیف سایر چربی های مضر مثل كره قرار بگیرد.

 

به گفته متخصصان دانشگاه كوپنهاگ، افرادی كه در دوره های شش هفته ای به طور روزانه پنیر مصرف می كنند، میزان كلسترول بد در خونشان كمتر از افرادیست كه همین مقدار كره مصرف می كنند.

 

به گزارش سایت اینترنتی مای هلت دیلی نیوز، این آزمایشات در عین حال مشخص كرد افرادی كه پنیر می خورند میزان كلسترول بد در خونشان در طول مطالعات، درست به همان اندازه ای بود كه یك رژیم غذایی عادی داشتند.

 

این مطالعه روی ۵۰ داوطلب انجام گرفته و شرح آن در مجله آمریكایی «تغذیه بالینی» منتشر شده است.

 

ایسنا

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...