Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ سلام بخش کارگاه ترجمه تالار عمران قصد دارد با همکاری شما عزیزان و در جهت تقویت زبان تخصصی و عمومی دوستان، کار ترجمه خود را آغاز کند. برنامه به این صورت است که، کتاب یا مقاله ای انتخاب شده، و هر شب یک صفحه ( کمتر یا بیشتر ،با توافق خود دوستان) به هر نفر اختصاص داده شده، و کار ترجمه را انجام می دهیم. از کلیه دوستان علاقمند ( اعم از عمرانی و غیر عمرانی) برای شرکت در این طرح دعوت می شود در صورت تمایل در همین تاپیک اعلام آمادگی کنید . :gnugghender: جزئیات اجرای طرح بعد از ثبت نام دوستان اعلام خواهد شد . با تشکر :flowerysmile: 8 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ 1 صفحه هر روز خیلی زیاده؛ خیلی وقت گیره 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ 1 صفحه هر روز خیلی زیاده؛ خیلی وقت گیره خب اجبار که نیس حتما یه صفه باشه، یک پاراگراف، یک خط و ... هرچقد که میتونید 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ اگه زیاد باشه من اعتراف میکنم میزنم تو گوگل کم باشه که آدم نترسه بشینه خودش ترجمه کنه 5 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ خوبه میخوای کمکتون کنم خوشحال میشیم اگه زیاد باشه من اعتراف میکنم میزنم تو گوگل کم باشه که آدم نترسه بشینه خودش ترجمه کنه هرجا میخوای بزن ، مهم اینه که بتونی ترجمه کنی، درضمن میگم هرچقد دوس داری انتخاب کن ، ای بابا 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ متنش در مورد چی هست ؟ یک نشریه از آیین نامه اشتو درباره طراحی راه ها 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ یک نشریه از آیین نامه اشتو درباره طراحی راه ها به رشته من نمیخوره 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ خوشحال میشیم هرجا میخوای بزن ، مهم اینه که بتونی ترجمه کنی، درضمن میگم هرچقد دوس داری انتخاب کن ، ای بابا خوب اگه قراره من بزنم گوگل، چه کاریه ؛ خودت بزن 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ خوب اگه قراره من بزنم گوگل، چه کاریه ؛ خودت بزن عجباااااااا 1 لینک به دیدگاه
eng.soli_asali 493 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ سلاااااااااام.....عالیه مهندس..... من تا جایی که بتونم در خدمتم..... 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ در تعریف اسپم الان این چی تلقی میشه آیا:vahidrk:؟ بعدشم چیه خو راس میگم دیه 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ در تعریف اسپم الان این چی تلقی میشه آیا:vahidrk:؟ بعدشم چیه خو راس میگم دیه یعنی چی خودت نه؟ 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ یعنی چی خودت نه؟ یعنی صب کن حالا یه کاریش میکنیم دیه تو خودت چی که تو گوگل موخوای بزنی 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ یعنی صب کن حالا یه کاریش میکنیم دیه تو خودت چی که تو گوگل موخوای بزنی من مزاح فرمودم 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ من مزاح فرمودم ولی من جدی فرمودم 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ خب دوستانی که تاحالا اعلام آمادگی کردن : 1. خودم 2. حامد 3. سُلی 4. آرانوس 5. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده