Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۸ آهان حالا اون « ر» رو خودتون بهش اضافه كردين؟ نه ! اون "ر" از قدیم ندیما بوده ! از اون موقع که انسان اولیه شکار رو یاد گرفت، این سوال تو ذهنش بود که این متالوژی یه حرف کم داره ! دو سه سال بعدش که حرف "ر" اختراع شد، انسان های اولیه متخصص گفتند متالورژی که از اون به بعد دیگه موضوع جا افتاد. 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۸ آخه تلفظش سخته هر كاري مي كنم نمي تونم با «ر» تلفظش كنم 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۸ به به!! برو بچه ها اینجا هم پاتوق شده؟؟!!! حالا غیر صنایعی ها هم میتونن بیان یه چاق سلامتی کننو برن دیگه؟؟!! البته شایدم موندگار شن!! :ws2: 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۸ به به عجب جایی درست کردی فانوس جون:1238: دستت طلا برای ماها که مهتاده به اسپم هستیم خیلی خوفهههههههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۸ به به!!برو بچه ها اینجا هم پاتوق شده؟؟!!! حالا غیر صنایعی ها هم میتونن بیان یه چاق سلامتی کننو برن دیگه؟؟!! البته شایدم موندگار شن!! :ws2: 100%مهمون نواز هم هستيم شما تشريف بيار ما ازت پذيرايي هم مي كنيم.... 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۸ به به عجب جایی درست کردی فانوس جون:1238:دستت طلا برای ماها که مهتاده به اسپم هستیم خیلی خوفهههههههههههههههه مي دونم شيطون تو كه فقط بزارنت همش اسپم كني....:ws6: 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۸ مي دونم شيطون تو كه فقط بزارنت همش اسپم كني....:ws6: :girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۸ 100%مهمون نواز هم هستيمشما تشريف بيار ما ازت پذيرايي هم مي كنيم.... ما تشریف اوردیم!!! برو بچه های شهرساز هم پشت در وایسادن، منتظر یه تارفن!!! 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۸ :girl_blush2: خوبي؟برو يكم تاپيك بزن تا تنبيه نشدي دختر.... 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۸ خوبي؟برو يكم تاپيك بزن تا تنبيه نشدي دختر.... بیخیال مدیر جون 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۸ ما تشریف اوردیم!!!برو بچه های شهرساز هم پشت در وایسادن، منتظر یه تارفن!!! بگو بيان همه خيلي خوش آمدين پذيرايي رو بزاريم بچه ها هم بيان يا اينكه از شما شروع كنيم؟ 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۸ بیخیال مدیر جون اي تنبل تو ابروي هرچه صنايعي رو بردي دختر:icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۸ بچه ها روشون نمیشه بیان... بابا بیاین دیگه...! میگن نه نمیشه، اول شما بیاین پاتوق ما، بعدا ایشالا ما مزاحمتون میشیم!! بالاخره بزرگ های انجمن شهرسازن دیگه!! :ws2: پذیرایی رو هم بذاریم بچه ها بیان بعد... 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ اي تنبلتو ابروي هرچه صنايعي رو بردي دختر:icon_pf (34)::icon_pf (34): جااااااااااااااااااان؟؟؟:w58: من کلا آدم تمبلیم:ws17: 1 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ بچه ها روشون نمیشه بیان...بابا بیاین دیگه...! میگن نه نمیشه، اول شما بیاین پاتوق ما، بعدا ایشالا ما مزاحمتون میشیم!! بالاخره بزرگ های انجمن شهرسازن دیگه!! :ws2: پذیرایی رو هم بذاریم بچه ها بیان بعد... باشه پس ما مي ايم اول بعد شما بيان:ws2::ws2: 3 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ جااااااااااااااااااان؟؟؟:w58:من کلا آدم تمبلیم:ws17: :ws38: 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ باشه پس ما مي ايم اولبعد شما بيان:ws2::ws2: کوشین پس؟ من خسته شدم انقد پشت پنجره وایسادم...!! 2 لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ کوشین پس؟من خسته شدم انقد پشت پنجره وایسادم...!! آمدم:ws49: 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۸۸ برو بچس صنایع!!! نیستین!! گرد و خاکی نشین دم عیدی!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده