رفتن به مطلب

دختر کم توقع!

ارسال های توصیه شده

عزیزم می تونی خوشحال باشی چون من دختر کم توقعی هستم.

+ اگه می گم باید تحصیلکرده باشی، فقط به خاطر اینه که بتونی خیال کنی بیشتر از من میفهمی!

+ اگه می گم باید خوش قیافه باشی، فقط به خاطر اینه که همه با دیدن ما بگن ”داماد سرتره!” و تو اعتماد به نفست هی بره بالا!

+ اگه می گم باید ماشین بزرگ با تجهیزات کامل داشته باشی، فقط به این خاطره که وقتی هر سال به مسافرت دور ایران می ریم توی ماشین خودمون بخوابیمو بیخودی پول هتل ندیم!

+ اگه از تو خونه می خوام، به خاطر اینه که خودمو توو خونه ای به تو بسپارم که تا آخر عمر در و دیوار آن، خاطره اش را برایم حفظ کنند و هر گوشه اش یادآور تو و آن شب باشد!

+ اگه عروسی آن چنانی می خوام، فقط به خاطر اینه که فرصتی به تو داده باشم تا بتونی به من نشان دهی چقدر مرا دوست داری و چقدر منتظر شب عروسیمان بودی!

+ اگه دوست دارم ویلای اختصاصی کنار دریا داشته باشی، فقط به خاطر اینه که از عشق بازی کنار دریا خوشم می آد، جلوی چشم همه هم که نمیشه!

+ اگه می گم هرسال بریم یک کشورو ببینیم، فقط به خاطر اینه که سالها دلم می خواست جواب این سوالو بدونم که آیا واقعا به هرکجا که رَوی آسمان همین رنگ است؟! اگر تو به من کمک نکنی تا جواب سوالامو پیدا کنم، پس کی کمکم کنه؟!

+ اگه از تو توقع دیگه ای ندارم، به خاطر اینه که به تو ثابت کنم چقدر برام عزیزی!

و بالاخره…!

+ اگه جهیزیه چندانی با خودم نمی آرم، فقط به خاطر اینه که به من ثابت شه تو منو بدون جهیزیه سنگین هم دوست داری و عشقمان فارغ از رنگ و ریای مادیات است!!!

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...