Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ امروز یکی از معلمای دوره راهنماییمو دیدم، جالب بود میشناخت هنوز منو واقعا دلم براشون تنگ شده نمیدونم برا چی، ولی اگه دوست دارید اسم معلماتونو از اول ابتدایی تا همین الان بنویسید یا یه جوری ابراز دلتنگی کنید ( البته اگه دلتون تنگ شده ) 1. آقای اسفندمز 2. آقای جعفریان 3. آقای عبدالله پور 4. آقای بحرینی 5. آقای نوری ( داییم بود، خیلی خوش گذشت ) 6. آقای پورجانی 7. آقای خداپرست 8. آقای ... اِاِاِاِاِاِمممممم بقیشو بعدا مینویسم پست ویرایش خواهد شد 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ اول خانم شفایی هنوز عاشقشم دوم خانم کولجی سوم خانم انصاری چهارم یادم نی پنجم خانووووووووووممممممممممممممممه وای یادم نمیاد ولی خیلی دوسش داشتم اونم خیلی دوسشم داش هنوزم اگه تو خیابون ببینه منو سلام علیک میکنه باهام !! ( یادم اومد خانم صادقین ) راهمایی خانم درخشان خانم فلاح یک آخه چی بگم چقد حرص خوردم از دسش دبیرستان خانم عادلی دبیر ریاضی بود سال اول منم که آخره ریاضی هر جلسه پای تخته باید تمرین ها رو حل می کردم خانم جمشید بیگی خانم ارباب اون موقع بچه های ریاضم زیست داشتن انقد قشنگ واسمون توضیح می داد من هنو قلب و اینا رو کامل یاد مه خانم حاج سید جوادی ابهتی داشت از صد تا مرد بیشتر کیف می کردم سر کلاسش :hapydancsmil: هیشکی جرات نمی کرد صداش در بیاد دبیر دیفرانسیل بود ولی من از اونجایی که بچه زرنگ کلاس بودم ( خود شیفتگی در من رسوخ کرده ) کاری به کار نداشت ..:gnugghender: خانم رستمی دبیر هندسه بود همیشه میومد سر کلاس وقتای امتحان می گفت اگه تونستین تقلب کنین ما همیشه می تونستیم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 یادش بخییییییییییییییییییییییییییررررررررر 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ یاد و خاطره همه معلمان بخیر من یادم میاد ولی سختم میاد اسم ببرم تازه ما بهشون بدهکاریم منظورم به معلماست معلم هم معلم های قدیم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده