رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

درود بر دوستان گرامی

راستش خیلی از اینکه کارام روی هم تلنبار شده کلافه بودم 211519_screaming.gif

هر بار که می دیدم دوستام دارن کاراشون رو می کنن78319_s92k6lcbaxtzwecf.gif حسرت می خوردم که پس چرا من نمی رسم هیچ کاری کنم....263519_shakinghead.gif

برای همین تصمیم گرفتم یه برنامه درست و حسابی بریزم و به همه کار هام برسم:w16:

این متنو برای شما هم می ذارم اگه دوست داشتین با من همراه بشین:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اصول برنامه ریزی:

1. هدف های خود را بررسی کنید مثلا تا پایان این هفته یا ماه می خواین چه کاری رو انجام بدین؟
  2. فهرستی رو از اونچه که باید انجام بدین واونچه رو که مایلین انجام بدین رو تهیه کنید
  3. اگر کارهاتون در این محدوده زمانی که تعیین کردین نمی گنجند اولیتها را تعیین کنید که چه کاری رو باید حتما امروز انجام بدین چه کاری رو می تونین عقب تر هم بندازین
  4. برای انجام کارهاتون توالی خاصی رو انتخاب کنید مثلا خیلی ها می گن اگه روزشون رو با کارهای الزامی شر.ع کنند احساس می کنند که کار مفیدی کردن و بقیه روزشان رو با انگیزه بهتری و خیال راحت تری می گذرونن
  5. هر بار فقط یک کار رو انجام بدین و اون کار رو تا پایان به پیش ببرید چند تا کار رو به صورت همزمان انجام ندین یا وقتی هنوز یه کاری رو تموم نکردین سراغ بعدی نرین! چون شروع مجدد کار ناقص بخشی از وقت را به صورت تلف شده از بین می بره و کار ناتمام همچنان در ذهنتان باقی می ماند و در انجام کار فعلی تداخل ایجاد می کنه
  6. فورا پس از انجام کاری کار دیگر رو شروع نکنید بلکه توقف کنید! برای خودتون استراحت های کوتاه مدت زمانی معین کنید و وقتی برای آرامش ، ناهار، و رسیدن به کارهای شخصی منظور کنید!
  7. اولیتها و پیشرفت های کار را چندین بار در طول روز بررسی کنید
  8. مواطب تعویق اندزی ها باشید!! آیا معیار هایتان را بیش از اندازه بالا انتخاب کردین و همین باعث می شه که کارهارو به عقب بندازین؟ آيا دید واقع نکرانه ای درباره کاری که می خواین انجام بدین ندارین؟
  9. در انتهای روز هر کاری رو که کردین به یاد بیاری و برای خودتون امتیاز قائل بشین

امیدوارم بتونه به انجام کار های شخصیتون هم کمک کنه!5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...