Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ اووووووف خبر نداری چه چیزایی دیدم!!! اونا که تو دیدی منم شنیدم میگم الان بحث و اصل تاپیک در چه موردیه ؟؟ :4564: 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ اونا که تو دیدی منم شنیدم میگم الان بحث و اصل تاپیک در چه موردیه ؟؟ :4564: مهمه؟ ممکنه سوال کنکور باشه؟:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ عکس رو که دیدم گفتم عنوان تاپیک باید میشد ...تلسکوپ نه میکروسکوپ.. بعد گرفتم جریانو.. زیبا بود خیلی/مرتبط با مهندسی مکانیک هم بود زنده باد این امپراطور رشته های مهندسی 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ عکس رو که دیدم گفتم عنوان تاپیک باید میشد ...تلسکوپ نه میکروسکوپ.. بعد گرفتم جریانو.. زیبا بود خیلی/مرتبط با مهندسی مکانیک هم بود زنده باد این امپراطور رشته های مهندسی مکانیک؟؟؟بیشتر به مهندسی متالورژی ارتباط داشت ها. نه؟ 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ مکانیک؟؟؟بیشتر به مهندسی متالورژی ارتباط داشت ها. نه؟ متالورژی هم زیر مجموعه مکانیک اصلا شما هم زیر مجموعه مکانیک اصلا کل کل نکن با من 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ متالورژی هم زیر مجموعه مکانیکاصلا شما هم زیر مجموعه مکانیک اصلا کل کل نکن با من 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ مرسی از سیندخت عزیز عکس خیلی قشنگی بود و اینجور مباحث رو تقریبا در متالوگرافی بررسی میشه و کاملا" مربوط به مهندسی مواد و متالورژی هست بازم ممنون سیندخت عزیزم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده