ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اما کارهای قبلیتونو دیدم معرکه بودند دست مریزاد 2 لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ واسه تالار معماری لینکا درست شد :دی [FLASH=width=468 heigh=60]http://www.noandishaan.com/upload/images/wha93uon7ovpfbq6bm0.swf[/FLASH] اینو چطوری درست کردی ؟؟! 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ اینو چطوری درست کردی ؟؟! با نرم افزار SWiSH Max 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ ... از فرط بیکاری ... [FLASH=quality='high' width='365' height='175'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] پ.ن: تغییر صدا با استفاده از نرم افزار MorphVOX Pro :girl_in_dreams: 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۴ واسه تالار برق رو دکمه کلیک کنید [FLASH=width=255 heigh=120]http://www.noandishaan.com/upload/images/esurimb3zxpsq72q0bp.swf[/FLASH] واسه تالار معماری لینکا درست شد :دی [FLASH=width=468 heigh=60]http://www.noandishaan.com/upload/images/wha93uon7ovpfbq6bm0.swf[/FLASH] مسابقات تالارها در مورد این سه تا آموزش بذاری ممنون میشم 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۴ در مورد این سه تا آموزش بذاری ممنون میشم دو تا اولی با SwishMax هستش. سومی، با فتوشاپ. اگر وقت کردم حتماً میزارم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۴ واسه تالار برق رو دکمه کلیک کنید [FLASH=width=255 heigh=120]http://www.noandishaan.com/upload/images/esurimb3zxpsq72q0bp.swf[/FLASH] واسه تالار معماری لینکا درست شد :دی [FLASH=width=468 heigh=60]http://www.noandishaan.com/upload/images/wha93uon7ovpfbq6bm0.swf[/FLASH] دو تا اولی با SwishMax هستش. سومی، با فتوشاپ. اگر وقت کردم حتماً میزارم ممنون از لطفتون راستی نرم افزارشو دان کنم راحته کار باهاش؟ 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۴ ... از فرط بیکاری ... [FLASH=quality='high' width='365' height='175'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] پ.ن: تغییر صدا با استفاده از نرم افزار MorphVOX Pro :girl_in_dreams: درود زهرا بانو احوالات؟ صدای خودته؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۴ ممنون از لطفتونراستی نرم افزارشو دان کنم راحته کار باهاش؟ خواهش میشود. بله در حدی که من کار میکنم راحته دیگه لازم شد یه ویدیو آموزشی بزارم تو قسمت ویدیو ها که استفاده کنید :gnugghender: درود زهرا بانواحوالات؟ صدای خودته؟ درود. خوبیم . احوالات شما؟ بهله ، فقط کودک دم دست نبود، با نرم افزار تغییرش دادم 5 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ خواهش میشود. بله در حدی که من کار میکنم راحته دیگه لازم شد یه ویدیو آموزشی بزارم تو قسمت ویدیو ها که استفاده کنید :gnugghender: درود. خوبیم . احوالات شما؟ بهله ، فقط کودک دم دست نبود، با نرم افزار تغییرش دادم سلام دوست قدیمی و هنرمند عزیز آقا من بعد از معرفی شما رفتم این رو برای تبلیغمون ساختم [flash=width=370 height=110] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام الان یه مشکل باهاش دارم و اون اینکه لینکی که روی فلش گذاشتم کار نمیکنه، با اینکه فلش رو به صفحه مورد نظر لینک کردم داخل برنامه و حتي روي سيستم وقتي بازش ميكنم و كليك ميكنم ميره به آدرس موردنظر. ولي حالا كه آپلود شده و اينجا قرار گرفته لينكش كار نميكنه 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوست قدیمی و هنرمند عزیز آقا من بعد از معرفی شما رفتم این رو برای تبلیغمون ساختم [flash=width=370 height=110] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام الان یه مشکل باهاش دارم و اون اینکه لینکی که روی فلش گذاشتم کار نمیکنه، با اینکه فلش رو به صفحه مورد نظر لینک کردم داخل برنامه و حتي روي سيستم وقتي بازش ميكنم و كليك ميكنم ميره به آدرس موردنظر. ولي حالا كه آپلود شده و اينجا قرار گرفته لينكش كار نميكنه سلام خیلی خوبه با چه برنامه ای کار کردید؟ لینک که بعد از آپلود هم کار میکنه : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام روی بنر کلیک میکنم، وارد صفحه ی مورد نظر میشه نمیدونم چرا اینجا میزارید کار نمیکنه ! البته با کد اچ تی ام ال تونستم لینک بزارم روی فلش، ولی این کد رو نمیشه اینجا استفاده کرد، باید تو قالب گذاشت. (مثلاً با این کد بعد از کلیک روی بنر وارد گوگل میشود) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شاید بهتر باشه آپلودسنترتون رو تغییر بدید به پرشین گیگ یه امتحانی بکنید. اگر نشد، یه فکر دیگه ای میکنیم. آپ هنوز آموزش رو آغاز نکردم 6 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ سلامخیلی خوبه با چه برنامه ای کار کردید؟ لینک که بعد از آپلود هم کار میکنه : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام روی بنر کلیک میکنم، وارد صفحه ی مورد نظر میشه نمیدونم چرا اینجا میزارید کار نمیکنه ! البته با کد اچ تی ام ال تونستم لینک بزارم روی فلش، ولی این کد رو نمیشه اینجا استفاده کرد، باید تو قالب گذاشت. (مثلاً با این کد بعد از کلیک روی بنر وارد گوگل میشود) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شاید بهتر باشه آپلودسنترتون رو تغییر بدید به پرشین گیگ یه امتحانی بکنید. اگر نشد، یه فکر دیگه ای میکنیم. هنوز آموزش رو آغاز نکردم اين با همون SWISH Max هست كه شما گفتيد. دانلود كردم و براي شروع اين رو ساختم. آره لينك اصلي فايل فلش درسته، منم نميدونم چرا اينجا كار نميكنه. ضمن تشكر از شما، منتظر فايلهاي آموزشي (لطفاً كمحجم) شما هستيم 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۴ اين با همون SWISH Max هست كه شما گفتيد. دانلود كردم و براي شروع اين رو ساختم.آره لينك اصلي فايل فلش درسته، منم نميدونم چرا اينجا كار نميكنه. ضمن تشكر از شما، منتظر فايلهاي آموزشي (لطفاً كمحجم) شما هستيم پیشرفت قابل ملاحظه ای داشتی باشه . پس در اون سایتی که گفتم امتحان کنید ، که بگردیم دنبال مشکل . یا اصلاً میخواید فایل خروجی ( swf. ) رو بدید تا من بررسی کنم . 6 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ پیشرفت قابل ملاحظه ای داشتی باشه . پس در اون سایتی که گفتم امتحان کنید ، که بگردیم دنبال مشکل . یا اصلاً میخواید فایل خروجی ( swf. ) رو بدید تا من بررسی کنم . متشكر استاد در پرشينگيگ هم آپلود كردم اما درست نشده. فايل رو پيوست ميكنم شما يه سري بزنيد. ممنون از توجه :icon_gol: راستي، پيشنهاد ميكنم خود شما يك تاپيك براي راهنمايي درباره اين برنامه بزنيد و بعد اين چند پست رو هم بفرستيم اونجا، كه هم نظم اين تاپيك بههم نخوره و هم دسترسي ديگران به اين راهنماييها و آموزشها راحتتر و منظمتر باشه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ متشكر استاد در پرشينگيگ هم آپلود كردم اما درست نشده. فايل رو پيوست ميكنم شما يه سري بزنيد. ممنون از توجه :icon_gol: راستي، پيشنهاد ميكنم خود شما يك تاپيك براي راهنمايي درباره اين برنامه بزنيد و بعد اين چند پست رو هم بفرستيم اونجا، كه هم نظم اين تاپيك بههم نخوره و هم دسترسي ديگران به اين راهنماييها و آموزشها راحتتر و منظمتر باشه. سلام . چشم در یک فرصت مناسب انتقال میدم الآن ظاهرا درست شده . یکم فونتاش عوض شد نمیدونم دقیق اشکالش چی بود چون فایل اصلی رو نتونستم باز کنم ، ولی از راه همیشگی لینک گذاشتم روی فلش که توضیحش رو خواهم گذاشت ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [FLASH=quality='high' width='325' height='100'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ http://www.noandishaan.com/upload/images/slr6e8318cv4hardus.gif 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۴ http://www.noandishaan.com/upload/images/slr6e8318cv4hardus.gif عالی شده . :hapydancsmil: با فتوشاپ یا سوئیش مکس؟ باید بزاری رو loop که تکرار بشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده