رفتن به مطلب

مدکر هستید یا مونث؟

Artaria

جنسیت خود را انتخاب کنید  

59 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. جنسیت خود را انتخاب کنید

ارسال های توصیه شده

بابا بیخیال! افکار مردسالاری و فمینیستی هر دوشون افراطیه!! هیچم نسل مردا در حال منقرض شدن نیست!

بحث اصلی تاپیک سر منقرض شدن یا نشدن جنسیت نیست، فقط میخوام یه آماری دستم باشه ببینم در حوزه های فعالیت های روزانه مثل همینجا، تعداد آقایون بیشتره یا خانما

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 77
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بحث اصلی تاپیک سر منقرض شدن یا نشدن جنسیت نیست، فقط میخوام یه آماری دستم باشه ببینم در حوزه های فعالیت های روزانه مثل همینجا، تعداد آقایون بیشتره یا خانما

اگه بحثتون اینه که زیاد بحث جالبی نیست! به خاطر همینم اسپم می شه! (البته قصد توهین ندارم,یه امر طبیعیه)

• Like 1
لینک به دیدگاه

نیازی به آمار گرفتن نیست. به وضوح مشخصه که زنان در عرصه های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، مجازی و... حضور بیشتر و فعالتری دارند. متاسفانه چون سیاست رو یک مشت روضه خوون متحجر قبضه کردن، اجازه حضور و فعالیت زنان رو تو یان عرصه نمیدن و همونام برای زنان حقوق تعیین میکنن. اکثریت زنان هم البته راضی هستند.

• Like 5
لینک به دیدگاه
بقول سیتی خصوصی پخ کن!:lol:

باشه الان پخ میکنم :biggrin:

اسپم نکنید لطفا ydm47612zsesgift969k.gif

ای وای ببخشید ...با خونمون عجین شده! :53tnkbetm2eof1u84pj

سعیمون و میکنیم!:tt2::184:

:biggrin:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اگه بحثتون اینه که زیاد بحث جالبی نیست! به خاطر همینم اسپم می شه! (البته قصد توهین ندارم,یه امر طبیعیه)

اینکه بحث جالبیه یا نه، یک چیز کاملا سلیقه ای هست، ممکنه از نظر شما جالب نباشه ولی من خیلی خیلی کنجکاوم درباره این موضوع، بحث هایی که با سلیقه شما سازگار باشه زیاد هست میتونید به اونها مراجعه کنید :a030:

نیازی به آمار گرفتن نیست. به وضوح مشخصه که زنان در عرصه های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، مجازی و... حضور بیشتر و فعالتری دارند. متاسفانه چون سیاست رو یک مشت روضه خوون متحجر قبضه کردن، اجازه حضور و فعالیت زنان رو تو یان عرصه نمیدن و همونام برای زنان حقوق تعیین میکنن. اکثریت زنان هم البته راضی هستند.

چطور به وضوح مشخصه ؟ کجا زنان فعالیت بیشتری دارند ؟ اجتماعی؟ نگاهی به آمار کارمندان و کارکنان در این حیطه داشته باشید

اقتصادی؟ چرخه فعالیت های اقتصادی مملکت به نظرت دست خانماست ؟ این همه کارخونه های صنعتی، مراکز تجاری، مغازه ها و ... . یا حتی اقتصاد دانان و فعالان در زمینه اقتصاد بیشتر دست خانماست ؟ یه چیزایی رو گفتی که کاملا برعکسشه

البته با این موافقم که اجازه حضور زنان در عرصه های مختلف تو کشورمون محدودیت زیادی داره، ولی اینکه با شرایط مجود بگیم بیشتر فعالیت ها دست خانماست به نظر خلاف واقعیت میاد، مگه اینکه آمار دقیقی اینو نشون بده

ای وای ببخشید ...با خونمون عجین شده! :53tnkbetm2eof1u84pj

چه با نمک 5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه
اینکه بحث جالبیه یا نه، یک چیز کاملا سلیقه ای هست، ممکنه از نظر شما جالب نباشه ولی من خیلی خیلی کنجکاوم درباره این موضوع، بحث هایی که با سلیقه شما سازگار باشه زیاد هست میتونید به اونها مراجعه کنید :a030:

منظور منم این بود که از نظر من بحق جالبی نیست! گاهی وقتا شاید لازم نباشه همه چیو کامل بیان کرد!

بله,خود می دونم کجا چه مطالبی هست,به هر حال مرسی بابت بدرقه کردنتون!

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام

اخیرا تاپیکهایی زده شده که یکم خاطر مردارو رنجونده ..... بگذریم

هدف از زدن این تاپیک غرض شخصی ، تلافی و یا کل انداختن نیست . چند وقتیه که کنجکاو شدم یه آماری دستم باشه که در جامعه ما در حوزه هایی که فعالیت داریم مثل دانشگاه، محل کار، همین انجمن و ... تعداد افراد مذکر بیشتره یا مونث. اخبار هم در این موارد زیاد میشنویم که نسل مردان در حال منقرض شدن هست و این چیزا ....

خب لطفا جنسیتتونو انتخاب کنید . اگه نظر و مطلبی هم دارید عنوان کنید. با تشکر :a030:

کلا تعداد مونث ها خیلی بیشتره ما در دوره وفور نعمت زندگی میکنیم(شکلک خنده)

• Like 5
لینک به دیدگاه
کلا تعداد مونث ها خیلی بیشتره ما در دوره وفور نعمت زندگی میکنیم(شکلک خنده)
ما هم در دوره افول نعمت (شکلک زهر خند!) استارتر جان خوب همه که شرکت نمیکنن تو نظر سنجیت! فک نکنم بتونی‌ آمار دقیقی‌ بگیری!:ws37:
  • Like 6
لینک به دیدگاه
واسه شادی روح جمیع مذکرین صلواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااتتتت:ws3:

من تا نسل تو یکی رو با همین دستام منقرض نکنم ، منقرض نمیشم :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
در نا امیدی بسی امید است!!:ws28:

پایان بهرام ها انقراض است ... :ws28: ...

می گم بزنیم این مذکر را منقرض کنیم تا یک دنیا راحت شود از شرش :gnugghender: ...

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...