رفتن به مطلب

مدکر هستید یا مونث؟

Artaria

جنسیت خود را انتخاب کنید  

59 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. جنسیت خود را انتخاب کنید

ارسال های توصیه شده

اون گفته ژن مردانه نگفته تعداد مردان. بهرحال جمعیت شناسا که یه چیز دیگه میگن.

به نظرت اگه ژن مردا تموم شه آخرش چه اتفاقی میافته ؟ ydm47612zsesgift969k.gif

ما که در نظرسنجی شرکت کردیم. ولی این تاپیک به کل کل کشیده میشه و دلیل هم دارم واسه حرفم. و استارت تاپیکهایی که مضمون کل کل آمیز داشته باشه یا به کل کل آمیزی کشیده بشه ممنوعه. :texc5lhcbtrocnmvtp8

دلیلم هم پست وافن عزیزه. این یک نمونه از اظهارنظرهاییست که جواب دادن به آن موجب آغاز کل کل است. در صورتی که پست استارت تاپیک هیچ اشکالی نداره و به نظر خالی از جنجاله. مثلا اگر من الان به وافن بگم اتفاقا با منقرض شدن مردها از روی کره زمین جنگ و خونریزی بیشتر میشه باید باهاش وارد بحث بشم.

گفتگوی آزاد و بحث یعنی کل کل، هر طرف تلاششو میکنه تا بتونه حرف خودشو ثابت کنه، فک کنم خاصیت تالار گفتگوی آزاد هم همین باشه icon_pf%20(34).gif

والا خودمم موندم مونثم یا مذکر!

یه روز عشقم میکشه مونث میشم یه روز مذکر!

ولی اگه ریا نباشه فکر کنم مونثم :w58:

مشکوک میزنیاااااااا w58.gif

پسرم؟:JC_thinking:

see hear:thumbsdownsmiley:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 77
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

همیشه همین نسبت برقرار بوده. رشته دانشگاهی علوم پایه معمولا دخترا بیشترن ولی رشته های مهندسی بیشتر پسرن. ضمنا پسرا به دلیل اینکه باید سربازی هم برن کمتر از دخترا وقت برای ادامه تحصیل دارن.

منکه علوم پایم توی کلاس خودمون و بقیه رشته ها هم پسرا بیشتر بودن.تازه این مال اوج حضور ما در صحنه بود (63% کنکور و اینا)

حالا چرا به گزینه اول رای نمیدین:banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه
به این میگید کل کل ؟

خوشبختانه من در تمام طول مدتی که اینجا و توی مهندسان بودم هرگز با کسی کل کل نکردم... مخصوصا سر این مسائل... :icon_pf (44):

آه خدای من. :icon_pf (34):

از تو بعید بود. تورو مثال زدم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
به نظرت اگه ژن مردا تموم شه آخرش چه اتفاقی میافته ؟ :ydm47612zsesgift969

ژن مردا تموم نمیشه، کروموزوم y که باعث میشه تخم پسر بشه، منقرض میشه و دیگه پسری به دنیا نمیاد، گفته تا 5 میلیون سال آینده؛ اصلا کره زمین گمون نکنم تا 5 میلیون سال آینده هنوز حیات داشته باشه. اینم که گفتم نسبت تولد پسر به هر 100 دختر 103 تا 108 هست یعنی تو کل دنیا همچین چیزی هست، یه جا 103 پسر به ازای 100 دختر، جای دیگه 104 تا به ازای 100 و ...

متوسط جهانی 105 به 100 هست. تو ایران هم دقیقا همین نسبت برقراره.

در اواخر میانسالی تعداد زنان نسبت به مردان بیشتر میشه، اونم به خاطر مرگ و میر بیشتر مردا. امید به زندگی در آقایون همه جا کمتر از خانمهاست.

• Like 6
لینک به دیدگاه
به نظرت اگه ژن مردا تموم شه آخرش چه اتفاقی میافته ؟ ydm47612zsesgift969k.gif

اتفاق خاصی نمیفته!!:whistle:

یدفه ی مطلبی میخوندم تحقیقاتی بود در این زمینه تولید مثل بدون نیاز به جنس مذکر :2525s:

فک میکنم ی کاراییم انجام شده!!:ws47:

• Like 7
لینک به دیدگاه

یدفه ی مطلبی میخوندم تحقیقاتی بود در این زمینه تولید مثل بدون نیاز به جنس مذکر :2525s:

اگه احیانا نسل خانما منقرض شه چی میشه .... دنیا میشه قزوین texc5lhcbtrocnmvtp8.giftexc5lhcbtrocnmvtp8.gifbiggrin.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه

:ws47:

:ws47:

• Like 1
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...