El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فیسبوک نواندیشان از تاریخ 22ام آبان ماه 1390 فعالیت خود را شروع کرده و همینک قریب به 4 عضو دارد :D و توانسته 1 عضو جدید (که به زودی رونمایی میشود) نیز به مجموعه نواندیشان اضافه کند. همچنین توانسته رکورد 48 کامنت زیر یک پست را بدست آورد:texc5lhcbtrocnmvtp8 رو عکس بالا کلیک شود 27 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ امید آن میرود که با استقبال شما دوستان عزیز تا امشب به 6 عضو برسیم 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ خب حامدجان دعوتنامه میفرستادی پسر خوب من تورو اونجا پیدا هم نکردم دی: 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ خب حامدجان دعوتنامه میفرستادی پسر خوبمن تورو اونجا پیدا هم نکردم دی: راهی غیر از این بود من دعوتنامه بفرستم؟:دی اینجا رو لایک بکنی میتونیم همدیگرو پیدا کنیم بفرمایید این هم یکی دیگر از برکات فیسبوک نواندیشان، یاران گم شده همدیگه رو پیدا میکنن:دی 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ :biggrin: مبارکه. فیسبوک شمام مبارکه 3 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ فیس بوک فقط نواندیشان رو کم داشت... 10 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ 2رقمی شدیم آقا:dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ بعضیا سکرتن :icon_razz: :th_scratchhead: 2 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ بعضیا سکرتن :icon_razz: بیخیال داداش زندگی دو روزه......... 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ آقا یکی واسم دعوتتنامه بفرسته:texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ آقا یکی واسم دعوتتنامه بفرسته:texc5lhcbtrocnmvtp8 دعوتنامه واسه چی مگه بالاترینه؟ تو که لایک کردی 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ دعوتنامه واسه چی مگه بالاترینه؟تو که لایک کردی پیجی که درست میشه باید قایبلیت عضو گیری داشته باشه خو:texc5lhcbtrocnmvtp8 مثلا نواندیشانی شماره 4365435421:biggrin: راستی بالاترین اکاننت داری؟ اگه داری مرحمتی بفرما:texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ پیجی که درست میشه باید قایبلیت عضو گیری داشته باشه خو:texc5lhcbtrocnmvtp8مثلا نواندیشانی شماره 4365435421:biggrin: راستی بالاترین اکاننت داری؟ اگه داری مرحمتی بفرما:texc5lhcbtrocnmvtp8 :texc5lhcbtrocnmvtp8 یادش بخیر داشتم یه زمونی 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ تو 2ساعت 15 نفره شدیم؛ بد نیست فقط یادآوری میکنم من ادمین موقتی هستم و مدیریت پیج به دست بچه های با تجربه سایت سپرده خواهد شد 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ فیسبوک نواندیشان؟؟؟؟ این جدیده؟؟؟ با اون پیجی که تو فیسبوکه و یه عالمه عضو داره ؛چه فرقی داره آیا؟؟؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ فیسبوک نواندیشان؟؟؟؟ این جدیده؟؟؟ با اون پیجی که تو فیسبوکه و یه عالمه عضو داره ؛چه فرقی داره آیا؟؟؟ اونجا محدودیت داره خیلی، کلی هم باید منتظر باشی تا محمد اکسپتت بکنه، این فن پیجه، همه و همه تو دنیا فن پیج دارن الان، از اوباما گرفته تا گوگل و همه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده