alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ زرشک! تابحال فکر می کردیم نابغه هستیم:viannen_38: لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ من پام همراه دستم می نویسه 6:دیییییییییییی لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ اونايي كه نابغه هستن ،احتمالا شيش رو از پايين مي نويسن :yes: بايد از بالاي عدد6 شروع به نوشتنش كرد ،تا خلاف جهت عقربه ساعت بشه ،در غير اينصورت به نوابغ عزيز تبريك ميگم :texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ تو هم چشم خوردی! نه دیگه نابغه بودی ولی تو هم از دست رفتی... چشمم زدن.... اخه چرا ؟کی منو چشم زد اونايي كه نابغه هستن ،احتمالا شيش رو از پايين مي نويسن بايد از بالاي عدد6 شروع به نوشتنش كرد ،تا خلاف جهت عقربه ساعت بشه ،در غير اينصورت به نوابغ عزيز تبريك ميگم نه بابا من شیشو از بالا به پایین مینویسم... بالاخره نابغم یا نه تکلیفه منم مشخص کنین اخه اگه نابغه باشم حیف مردم به نابغه ای چون من پی نبرن خو لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ اونايي كه نابغه هستن ،احتمالا شيش رو از پايين مي نويسن :yes: بايد از بالاي عدد6 شروع به نوشتنش كرد ،تا خلاف جهت عقربه ساعت بشه ،در غير اينصورت به نوابغ عزيز تبريك ميگم :texc5lhcbtrocnmvtp8 آخه كي عدد 6 را از پايين مينويسه حالا ديدن من و حاني نابغه شدين همه حسادت ميكنن:icon_razz: لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ آخه كي عدد 6 را از پايين مينويسه حالا ديدن من و حاني نابغه شدين همه حسادت ميكنن:icon_razz: فعلا که چشم خوردیم رفت:icon_razz: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده