mIn 2294 ارسال شده در 15 بهمن، 2011 اونايي كه نابغه هستن ،احتمالا شيش رو از پايين مي نويسن :yes: بايد از بالاي عدد6 شروع به نوشتنش كرد ،تا خلاف جهت عقربه ساعت بشه ،در غير اينصورت به نوابغ عزيز تبريك ميگم :texc5lhcbtrocnmvtp8
haniye.a 5626 ارسال شده در 16 بهمن، 2011 تو هم چشم خوردی! نه دیگه نابغه بودی ولی تو هم از دست رفتی... چشمم زدن.... اخه چرا ؟کی منو چشم زد اونايي كه نابغه هستن ،احتمالا شيش رو از پايين مي نويسن بايد از بالاي عدد6 شروع به نوشتنش كرد ،تا خلاف جهت عقربه ساعت بشه ،در غير اينصورت به نوابغ عزيز تبريك ميگم نه بابا من شیشو از بالا به پایین مینویسم... بالاخره نابغم یا نه تکلیفه منم مشخص کنین اخه اگه نابغه باشم حیف مردم به نابغه ای چون من پی نبرن خو
M.P.E.B 4852 ارسال شده در 16 بهمن، 2011 اونايي كه نابغه هستن ،احتمالا شيش رو از پايين مي نويسن :yes: بايد از بالاي عدد6 شروع به نوشتنش كرد ،تا خلاف جهت عقربه ساعت بشه ،در غير اينصورت به نوابغ عزيز تبريك ميگم :texc5lhcbtrocnmvtp8 آخه كي عدد 6 را از پايين مينويسه حالا ديدن من و حاني نابغه شدين همه حسادت ميكنن:icon_razz:
haniye.a 5626 ارسال شده در 16 بهمن، 2011 آخه كي عدد 6 را از پايين مينويسه حالا ديدن من و حاني نابغه شدين همه حسادت ميكنن:icon_razz: فعلا که چشم خوردیم رفت:icon_razz:
ارسال های توصیه شده