anne 114 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۰ شما چگونه با نواندیشان اشنا شدید؟ google چه چیزی به نواندیشان دادید یا میدهید وچه چیزی ازان میگیرید؟ خیلی فعالیت نکردم متاسفانه اما از فعال بودن بچه ها واقعا لذت بردم ایا برایند حضورتان دراینجا برایتان مفید بوده؟ خیلی زیاد چه الگوهای اصلاحی برای حضور، بودن مداوم یا کم و زیاد خودتان در انجمن وب ازدهی در استفاده از اینجا داشته اید؟ هان الگو چینه؟نه ما کیلویی کار میکنیم به خاطر مشکلاتی که داشتم منظم نمی اومدم ولی واقعا از جو دوستانه بین بچه ها راضی بودم و همیشه انگیزه ای داشتم بیام(عاشق این آیکونه هم هستم در ضمن) 5 لینک به دیدگاه
apsh!n 202 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۰ شما چگونه با نواندیشان اشنا شدید؟ تو انجمن فرهیختگان که مدیر بودم در اواسط کارمون یهو اسم نواندیشان به گوش رسید و یه سری از بچه ها تعریف می کردند و یه سری بدی می گفتن و خلاصه همین باعث شد که اینجارو بشناسم چه چیزی به نواندیشان دادید یا میدهید وچه چیزی ازان میگیرید؟ من جز شرکت تو چند تاپیک سینمایی بخاطر علاقه خودم و همچنین بخاطر مدیرانش شرکت می کردم ولی چیز خاصی کلا به انجمن ندادم و در مورد چیزی گرفتن هم باید بگم که بعد از تعطیلی فرهیختگان فقط برای اینکه کنار دوستان صمیمی دیروز باشم اینجا عضو شدم و خیلی از دوستان رو پیدا کردم و همین ارزشمند بود ایا برایند حضورتان دراینجا برایتان مفید بوده؟ گفتم که من فقط به دنبال دیدن دوستان قدیمی بودم نه چیز دیگه ای که به این مهم دست پیدا کردم خیلی بیش از اونی که انتظارش رو داشتم چه دوستانی که فهمیدم دیگه دوست نیستن و چه دوستانی که جدید پیداشون کردم ... چه الگوهای اصلاحی برای حضور،بودن مداوم یا کم وزیاد خودتان درانجمن وبازدهی دراستفاده از اینجا داشته اید؟ راستش الگوی خاصی ندارم چون هدف خاصی از حضور در انجمن نداشتم جز دیدن دوستان ... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده