felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ نمیشناسیش. متاسفانه افتخار اشنایی با شما نصیب این بنده خدا نشده نه نمی شناسم، تو می شناسیش :JC_thinking: ... ولی فک کنم مدیره ... لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ اولین بار سر تاپیک کامیار بود که باهم صحبت کردیم... واقعاا ابوذر دوست خیلی خوبیه......یه دوست واقعی.یه سنگ صبور...یه مشاور واقعی....خیلی مهربونو خوش اخلاقه.... خیلی هم مدیر خوبیه.......برای کار مدیریت منو خووب راهنمایی کرده.. یکی از بهترین دوستای منه 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ من توی نت اصلا برخوردی نداشتم یه بار عید ... یه بارم چیتگر بوده فقط تنها چیزی که میتونم بگم اینه که مدیریت خوبی دارن (به نظرم) از آواتاراشونم معلومه که یا کودک درون فعاله...یا کلا کودک دوست دارن :53tnkbetm2eof1u84pj 2 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ نه نمی شناسم، تو می شناسیش :JC_thinking: ...ولی فک کنم مدیره ... چشم بسته غیب گویی کردی؟ لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ اولین بار سر تاپیک کامیار بود که باهم صحبت کردیم...واقعاا ابوذر دوست خیلی خوبیه......یه دوست واقعی.یه سنگ صبور...یه مشاور واقعی....خیلی مهربونو خوش اخلاقه.... خیلی هم مدیر خوبیه.......برای کار مدیریت منو خووب راهنمایی کرده.. یکی از بهترین دوستای منه زنده باشید مینا جان من تحت تاثیر صحبت های شما و انوشه دوباره برگشتم به انجمن. تا حالا که نتونستم قدم مثبتی تو این 8 ماه بردارم. انشااله بتونم همین روزا مفید واقع بشم 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ زنده باشید مینا جان من تحت تاثیر صحبت های شما و انوشه دوباره برگشتم به انجمن. تا حالا که نتونستم قدم مثبتی تو این 8 ماه بردارم. انشااله بتونم همین روزا مفید واقع بشم شما مفید بودی و هستی....خودت باور نداری 1 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ من که مطلب زیادی ازتون ندیدم. به نظرم توی گفتگوهای عمومی خیلی کم نظر میدین چرا؟ ولی از همون نوشته هاتون مشخصه خیلی جدی هستین. امیدوارم موفق باشین. 3 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ من که مطلب زیادی ازتون ندیدم.به نظرم توی گفتگوهای عمومی خیلی کم نظر میدین چرا؟ ولی از همون نوشته هاتون مشخصه خیلی جدی هستین. امیدوارم موفق باشین. مطلبهای من تو تالار شهرسازی هست. اکثر مطلبام علمی هست. البته قدیما. چون یکی از افرادی هستم که همیشه دنبال حذف تالارهای عمومی بودم. مرسی ممنون که نظر دادین 3 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ چون یکی از افرادی هستم که همیشه دنبال حذف تالارهای عمومی بودم. جدی؟ چرا؟ ولی ما هرچی مشکل داریم از همین بحث های عمومی و روانشناسیه. بحث هایی که با فرهنگ مردممون در ارتباطه. اگه اینها حذف باشه،چون هیچ پشتوانه ی صحیحی از درک اجتماعی و زندگی مشارکتی نداریم در علم هم به جایی نمیرسیم. 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ به به داش ابوذر خودم. خب من از همه ی افراد این سایت بیشتر می شناسمش و چند سال باهم زندگی کردیم. کلی با هم خاطره داریم... از همه چی از همه جا ... عاشق خنده های بیصداشم... وای ابوذر یاد اونخنده هات افتادم که یه دفعه دیدیم نیستی و غش کرده بودی با بیات مهربون... ابوذر فوقالعاده آدم با احساسیه ... به معنای واقعی کلمه. همیشه باهات رو بازی می کنه. بسیار پسر ساده و بی ریاییه. اینو جدی میگم. شاید بی ریا ترین و صادق ترین کسی هست که من ازش مطمئنم. خلاصه بعضی وقتا شوت میزنه و یه دنده میشه و هیچی تو کتش نمیره (این ویژگی اش خیلی باحاله) یادش به خیر ابوذر اون موقع که تو برفا گیر کرده بودیم رو یادته؟ منو دعوا میکردی که چرا ظرفا رو نمیشورم؟ توطئه ی ممدعلی و کاوه! دست پختش عالیه یه کدبانوی تمام عیار. مخصوصا وقتی سالاد شیرازی برامون درست میکرد و هر سالادش 10 هزار تومن رو دستمون خرج میذاشت خلاصه باید باهاش صمیمی بشید که بفهمید که چقدر دوست داشتنیه گرچه چندبار ممکنه بهتون تیکه های سنگینی بندازه که همون لحظه دوست دارین بگیرید خفه اش کنید اما وقتی یاد مهربونیاش می افتید منصرفش میشید راستی اینم بگم که مرام شیرازی داره در حد خدا... خیلیییییییییییی با مرامه انصافا... دیگه احساساتم در قالب یک پست نمیگنجه ... قلب صاف و ساده ای داره دمش گرم. می بوسمت رفیق. 6 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ جدی؟چرا؟ ولی ما هرچی مشکل داریم از همین بحث های عمومی و روانشناسیه. بحث هایی که با فرهنگ مردممون در ارتباطه. اگه اینها حذف باشه،چون هیچ پشتوانه ی صحیحی از درک اجتماعی و زندگی مشارکتی نداریم در علم هم به جایی نمیرسیم. چون اینجا یه انجمن علمی پژوهشی هست. بیشتر از اون که به علم نگاه داشته باشیم بیشتر به مطالب عمومی نظر داریم و عملاً داریم از مسیر اصلی دور میشیم 2 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ به به داش ابوذر خودم. خب من از همه ی افراد این سایت بیشتر می شناسمش و چند سال باهم زندگی کردیم. کلی با هم خاطره داریم... از همه چی از همه جا ... عاشق خنده های بیصداشم... وای ابوذر یاد اونخنده هات افتادم که یه دفعه دیدیم نیستی و غش کرده بودی با بیات مهربون... ابوذر فوقالعاده آدم با احساسیه ... به معنای واقعی کلمه. همیشه باهات رو بازی می کنه. بسیار پسر ساده و بی ریاییه. اینو جدی میگم. شاید بی ریا ترین و صادق ترین کسی هست که من ازش مطمئنم. خلاصه بعضی وقتا شوت میزنه و یه دنده میشه و هیچی تو کتش نمیره (این ویژگی اش خیلی باحاله) یادش به خیر ابوذر اون موقع که تو برفا گیر کرده بودیم رو یادته؟ منو دعوا میکردی که چرا ظرفا رو نمیشورم؟ توطئه ی ممدعلی و کاوه! دست پختش عالیه یه کدبانوی تمام عیار. مخصوصا وقتی سالاد شیرازی برامون درست میکرد و هر سالادش 10 هزار تومن رو دستمون خرج میذاشت خلاصه باید باهاش صمیمی بشید که بفهمید که چقدر دوست داشتنیه گرچه چندبار ممکنه بهتون تیکه های سنگینی بندازه که همون لحظه دوست دارین بگیرید خفه اش کنید اما وقتی یاد مهربونیاش می افتید منصرفش میشید :biggrin: راستی اینم بگم که مرام شیرازی داره در حد خدا... خیلیییییییییییی با مرامه انصافا... دیگه احساساتم در قالب یک پست نمیگنجه ... قلب صاف و ساده ای داره دمش گرم. می بوسمت رفیق. خنده سایلنتی بیام برات؟؟؟؟؟؟؟؟ من با هر کسی مثل خودش تا میکنم. این همه خوبی که از شما سر زده باید هم هر چند ناچیز به یه صورتی جبران میشدن. چند روز پیش جایی رفته بودیم. سالاد شیرازی زدیم در حد تیم ملی. جات خالی بود. خیلی گلی. دوست دارم a/d 2 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ منکه ابوذرو ندیدم...ولی:JC_thinking: فکر کنم تنوع طلبه؛آخه دائم رنگ و یوزر و پست و مقام عوض میکنه فکر کنم یخرده هم فولکلوره...معتقد و علاقمند به رسوم و باورهای بستری که توش رشد کرده:w31: فکر کنم ظاهر ساده و مردونه ای داشته باشه فکر کنم فرد فعالیه درعرصه های اجتماعی و کاری به نظرم فرد بلندپروازیه و یخده جاه طلبه اگه امروز با بزرگان همنشین نباشه احتمالش زیاده که فردا باشه ابوذر جان مرسی از دعوتت 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ منکه ابوذرو ندیدم...ولی:JC_thinking:فکر کنم تنوع طلبه؛آخه دائم رنگ و یوزر و پست و مقام عوض میکنه:biggrin: فکر کنم یخرده هم فولکلوره...معتقد و علاقمند به رسوم و باورهای بستری که توش رشد کرده:w31: فکر کنم ظاهر ساده و مردونه ای داشته باشه فکر کنم فرد فعالیه درعرصه های اجتماعی و کاری:w73: به نظرم فرد بلندپروازیه و یخده جاه طلبه اگه امروز با بزرگان همنشین نباشه احتمالش زیاده که فردا باشه:yes: ابوذر جان مرسی از دعوتت:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y تنوع طلب نیستم. بالاجبار منو تغییر میدن تو محیط خارج اون بستری که رشد کردم بله. ولی تو محیط شهر خودم دوس دارم اونا رو با زندگی جدید اشنا کنم. ظاهر و تیپ متن تو پروفایلم هست دیگه. نمی خواد فکر کنی بلند پرواز هستم ولی جاه طلب نیستم. بیشتر میشه گفت یه فرد ایده ال نگرم. همه چیز رو ایده ال نگاه میکنم و دوس دارم همه چی هم ایده ال باشه. همنشینی با بزرگانی مثل شما دوستان خوب برای من از هر چیزی با ارزش تر هست. چیزی که منو مجبور کرد دوباره برگردم به انجمن. صحبت من همیشه اینه: سعی کنید با بزرگان همنشین بشید هر چند کوچیک باشید. این باعث میشه کم کم شما هم بزرگ بشید. ممنون سارا خانم 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ پس چرا نگفتی تحلیل شخصیتت شده فکر کردی میتونی از تحلیل شدن در بری :gnugghender: ابوذر رو 7 ساله که میشناسم (البته به قول یکی از دوستای مشترکمون که خودش میدونه 12سال ) با معرفت ترین و با مرام ترین دوست رو راست، بی ریا، صادق خیلی واسه دوستاش ارزش قائله و هرکاری از دستش برمیاد انجام میده، حتی واسه کسایی که آشنایی کمی هم باهاشون داشته باشه. خلاصه کم نمیذاره و هر کمکی بتونه انجام میده. ولی گهگاه رگش میگیره بلندپرواز و خوش بین. برعکس من دست و دلباز البته بعضی وقتا زیاده روی میکنه تو کار خیلی جدی، حسابگر دست پختش حرف نداره. یه کلاس آشپزی باید بذاره واسه دخترا خوش سفر و کلاً اهل سفر و عشق و حال. به ابوذر مارکوپولو هم معروف بوده علاقه زیاد به خواب ظهر خیلی مهربونه. همونقدر که از بچه های کوچیک خیلی خوشش میاد، دلشم مثل همونا پاکه و خیلی احساساتیه. اگه واسه یکی از دوستای نزدیک و دورش یا آشناهاش اتفاقی بیفته خیلی ناراحت میشه و هرکاری که بتونه و کمکی که ازدستش بر میاد انجام میده. خیلی خوش شانس بودم که تونستم با یه همچین کسی دوست بشم. اه. چقدر تعریف کردم ولی خب انصافاً نمیشد غیر این گفت. 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ ولی گهگاه رگش میگیره بلندپرواز و خوش بین. برعکس من دست و دلباز البته بعضی وقتا زیاده روی میکنه تو کار خیلی جدی، حسابگر دست پختش حرف نداره. یه کلاس آشپزی باید بذاره واسه دخترا . تو توی خساست زیاده روی میکنی نه ابوذر تو دست و دلبازی. خسیس ... این رگش میگیره رو با یه هم قومی دیگه اش روی حامد بیچاره اجرا کردند در حد مرگ! ابوذر بادته؟ 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ پس چرا نگفتی تحلیل شخصیتت شده فکر کردی میتونی از تحلیل شدن در بری :gnugghender: ابوذر رو 7 ساله که میشناسم (البته به قول یکی از دوستای مشترکمون که خودش میدونه 12سال ) با معرفت ترین و با مرام ترین دوست رو راست، بی ریا، صادق خیلی واسه دوستاش ارزش قائله و هرکاری از دستش برمیاد انجام میده، حتی واسه کسایی که آشنایی کمی هم باهاشون داشته باشه. خلاصه کم نمیذاره و هر کمکی بتونه انجام میده. ولی گهگاه رگش میگیره بلندپرواز و خوش بین. برعکس من دست و دلباز البته بعضی وقتا زیاده روی میکنه :icon_pf (34): تو کار خیلی جدی، حسابگر دست پختش حرف نداره. یه کلاس آشپزی باید بذاره واسه دخترا خوش سفر و کلاً اهل سفر و عشق و حال. به ابوذر مارکوپولو هم معروف بوده علاقه زیاد به خواب ظهر خیلی مهربونه. همونقدر که از بچه های کوچیک خیلی خوشش میاد، دلشم مثل همونا پاکه و خیلی احساساتیه. اگه واسه یکی از دوستای نزدیک و دورش یا آشناهاش اتفاقی بیفته خیلی ناراحت میشه و هرکاری که بتونه و کمکی که ازدستش بر میاد انجام میده. خیلی خوش شانس بودم که تونستم با یه همچین کسی دوست بشم. اه. چقدر تعریف کردم :84eb3ampc0vsywihe0i ولی خب انصافاً نمیشد غیر این گفت. من شرمنده شدم. همیشه به همه گفتم محمد بهترین رفیقمه. اینجا هم بازم یاد آوری میکنم. تو بهترینی ممدو این کلاسها که راه بیفته یه کلاس اشپزی هم میذاریم. مجانی و شرایط ویژه دختران دم بخت 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ تو توی خساست زیاده روی میکنی نه ابوذر تو دست و دلبازی. خسیس ... این رگش میگیره رو با یه هم قومی دیگه اش روی حامد بیچاره اجرا کردند در حد مرگ! :icon_pf (34): ابوذر بادته؟ کلی خندیدم اتفاقا نیم ساعت پیش حمید اینجا بود. در همین مورد حرف میزدیم اگه اون موقع من و محمد کارمونو خوب انجام داده بودیم الان حامد سربازی نمیرفت که ما ازش بیخبر باشیم. تقصیر محمد بود. یه اسپری با یه فندک بردار بیار بریم پیداش کنیم از سربازی معافش کنیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده