Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ سلام دوستان عزیزم بالاخره قرعه به نام من افتاد و تحلیل شخصیت من رو بعد از یکی 2 سال () اجازشو صادر کردند. یه سری منو میشناسن. یه سری دیدن. یه سری هم ندیدن و طیف کثیری هم نمیشناسن. بعضی جاها به شدت برخورد کردم. خیلی جاها تند رفتم و با توجه به رفتارهایی که داشتم انتظاری جز انتقاد ندارم. انتقادات شما دوستان عزیزم رو با جون و دل پذیرا هستم اگه پیشنهادی برای بهتر شدن دارید حتماً رو کنید که بسیار نیازمند یاری شما دوستان هستم. پیشاپیش از کسانی که میان و شرکت میکنن تشکر میکنن. فقط چیزی که دوس دارم اینه که به به و چه چه ها نباشه. چیزی باشه که بتونه منو جلو ببره. زمانش نمیدونم تا کیه. فکر کنم 3 روزه 17 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ اوایل زیاد نمیشناختمت اما هرچی گذشت، بیشتر باهم آشنا شدیم و یکی دو بار هم همدیگرو دیدیم یکی از بچه های خوب و با معرفت و زحمت کش انجمن 8 لینک به دیدگاه
نغمه 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ سلام داداش ابوذر من درحدی که میشناسمت پسر خوب و باجنبه ای هستی اینکه میگی نقد کنید به به وچه چه نباشه واسه کسیه که خیلی تورو میشناسه لزومی نداره آدمها خیلی دقیق همدیگرو بشناسن مهم اینه در کمترین وکوتاه ترین برخورد تصویر مطلوبی از خودشون بجا بذارن که برای من تصویر مطلوبی داشتید 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ ســــــلام با اجازه من بی دعوت اومدم :girl_blush2: به نظر من خیلی آدم با تلاشی هستین دنبال پیشرفت هستین تو زندگیتون خیلی برنامه ریزی دارین رک هستین منظم اهل کلاس گذاشتن نیستین تو برخورد اول حس میشه خودتون رو میگیرین ولی اینطوری نیست کودک درونتون فک کنم فعاله چون رنگبندی های طیف صورتی و بنفش و روشن رو می پوشین :JC_thinking: جدی ولی اهل شوخی و شیطنت هم هستین ولی کم حافظتون خیلی خوبه. ازون جایی که منو با یکبار دیدن تو خیابون شناختین یک جمع رو خیلی خوب مدیریت می کنین برای خونوادتون خیلی ارزش قائلین چه همه حرف زدم :ydm47612zsesgift969 نمی دونم حدسیاتم درست بود یا نه :girl_blush2: 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ سلاممممممممم مرسی از دعوت فک میکنم ابوذر یه پسر سنگین،نیمه جدی ،پر تلاش و زحمت کش با هدف مقید مودب و یه کم صریح باشه ... فک میکنم از اونایی هستی که واسه حرفت خیلی اهمیت قائلی و هرطوریه باید پای حرفی که میزنی وایسی فک میکنم اینکه مدیون کسی نشی هم خلی برات مهمه من دو بار تاحالا دیدمت بعضی از چیزایی که گفتم و درک کردم بعضیاشم فقط حدس زدم برات آرزوی موفقیت و شادی میکنم :love070: 4 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ ســــــلام با اجازه من بی دعوت اومدم :girl_blush2: به نظر من خیلی آدم با تلاشی هستین دنبال پیشرفت هستین تو زندگیتون خیلی برنامه ریزی دارین رک هستین منظم اهل کلاس گذاشتن نیستین تو برخورد اول حس میشه خودتون رو میگیرین ولی اینطوری نیست کودک درونتون فک کنم فعاله چون رنگبندی های طیف صورتی و بنفش و روشن رو می پوشین :JC_thinking: جدی ولی اهل شوخی و شیطنت هم هستین ولی کم حافظتون خیلی خوبه. ازون جایی که منو با یکبار دیدن تو خیابون شناختین یک جمع رو خیلی خوب مدیریت می کنین برای خونوادتون خیلی ارزش قائلین چه همه حرف زدم :ydm47612zsesgift969 نمی دونم حدسیاتم درست بود یا نه :girl_blush2: مرسی خوش اومدین ................ 3 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ سلاممممممممم مرسی از دعوت فک میکنم ابوذر یه پسر سنگین،نیمه جدی ،پر تلاش و زحمت کش با هدف مقید مودب و یه کم صریح باشه ... فک میکنم از اونایی هستی که واسه حرفت خیلی اهمیت قائلی و هرطوریه باید پای حرفی که میزنی وایسی فک میکنم اینکه مدیون کسی نشی هم خلی برات مهمه من دو بار تاحالا دیدمت بعضی از چیزایی که گفتم و درک کردم بعضیاشم فقط حدس زدم برات آرزوی موفقیت و شادی میکنم :love070: من هنوز اون شرمندگیم یادمه و حتما جبران میکنم. مرسی 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ چرا اینقدر جدی هستی ؟ ها ؟ جدیت اینقدر هم خوب نیست ... گفته باشم 4 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ چرا اینقدر جدی هستی ؟ ها ؟جدیت اینقدر هم خوب نیست ... گفته باشم بسیار سپاس گذارم که اومدین و نقد کردین. همیشه همین جوری بودم. چیکار کنم به نظر شوما؟ 3 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ اون اولا که من اینجا عضو شدم اول ابوذر رو نمی شناختم کم کم باهاش بیشتر آشنا شدم یه مدت طولانی خیلی کم میومد اونم بخاطر سربازی میرفت حالا که دوباره پررنگ شده زیاد تو گفتگوهای مثله اسپم شرکت نمی کنه بیشتر تو تالارهای تخصصی میبینمش قبلا عکشو دیده بودم از نزدیک تا حالا ندیدمش!اونطور بنظر میرسه که آدمه خوب و مهربونی باشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 عاشق آواتار عکسه بچه هاست!تا حالا آواتار غیر این مضمون ندیدم بذاره!:biggrin: 6 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ ابوذر جان من خیلی شما رو نمیشناسم. یعنی شناخت بنده از شما در حدی نیست که بتونم شخصیت شما رو تحلیل کنم. ولی خوب تو همون یکی دو برخوردی که داشتیم متوجه شدم یه مقدار تند مزاجید. یعنی همون به قول سپید زیادی جدی هستید. یه کم آرومتر. یه کم راحتتر. یه کم ملایم تر برای خودتون و اطرافیانتون خیلی خوشایندتره. در واقع جدی بودن به نظر من بد نیست ولی نباید از حد و مرز خودش عبور کنه. همه ما نیازمند لطافت و انعطاف هستیم. موفق و پیروز باشید. 5 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ سلامممممممم منم بدون دعوت اومدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من خیلی خیلی شناخت ندارم اما تا یه حدودایی میشناسمت :texc5lhcbtrocnmvtp8 یه دوست خوب پرووو(البت ببخشید اینطور میگما:texc5lhcbtrocnmvtp8) باجنبه گاهی اوقات لجم از کل کردنش در میاد همینا دیگه اگه چیز دیگه ای به ذهنم رسید میام میگم:biggrin::icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ ابوذر جان من خیلی شما رو نمیشناسم. یعنی شناخت بنده از شما در حدی نیست که بتونم شخصیت شما رو تحلیل کنم. ولی خوب تو همون یکی دو برخوردی که داشتیم متوجه شدم یه مقدار تند مزاجید. یعنی همون به قول سپید زیادی جدی هستید. یه کم آرومتر. یه کم راحتتر. یه کم ملایم تر برای خودتون و اطرافیانتون خیلی خوشایندتره. در واقع جدی بودن به نظر من بد نیست ولی نباید از حد و مرز خودش عبور کنه. همه ما نیازمند لطافت و انعطاف هستیم. موفق و پیروز باشید. مرسی که اومدید و نظر دادین درسته من تند برخورد میکنم. همین جا از شما عذر میخوام 3 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ سلامممممممممنم بدون دعوت اومدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من خیلی خیلی شناخت ندارم اما تا یه حدودایی میشناسمت :texc5lhcbtrocnmvtp8 یه دوست خوب پرووو(البت ببخشید اینطور میگما:texc5lhcbtrocnmvtp8) باجنبه گاهی اوقات لجم از کل کردنش در میاد همینا دیگه اگه چیز دیگه ای به ذهنم رسید میام میگم:biggrin::icon_pf (44): مرسی............ 4 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ مرسي كه دعوتم كردي من معمولا تو اين تاپيك ها شركت نمي كنم چون از نظر من همه خوب هستند مگر اينكه خلافش رو ببينم از شما چيزي كه خوب بودنت رو زير سوال ببره نديدم پس از نظر من خوب هستي تند مزاجي و يا جديت و يا شوخ طبعي و... اينها خصوصيات اخلاقي فرد هست چيز هايي كه كاراكتر شما را شكل مي ده و جذابيت و يگانگي شخصيت هر فرد به تركيب اين خصوصيات است. اميدوارم موفق باشي همواره و همه جا 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ سلام اقا ابوذر همبازی شلم :دی من با شما تو نت که برخورد نداشتم...گاهی فقط برخوردها تون رو با بقیه دیده بودم...به خاطر همین نمیتونم نظر ثابتی بدم.... اما به نظرم اگه مثل طریقه شلم بازیت تو زندگی هم همینجور باشی یه مقدار خودرای و کمی یکدنده میای..امیدورام چیزی بی ربطی نگفته باشم و نرنجی :texc5lhcbtrocnmvtp8 البته از متانت برخورد و شخصیت نباید گذشت ممنون از دعوتت و امیدورام همیشه موفق باشید :icon_pf (44): 7 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ من هنوز اون شرمندگیم یادمه و حتما جبران میکنم. مرسی :texc5lhcbtrocnmvtp8وای خدااااااااا....بهترین راه جبرانش اینه که فراموشش کنی این حرفا چیه آخه :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ این ابوذر که می گین کی هست حالا ؟؟؟؟ :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ سلام اقا ابوذر همبازی شلم :دی من با شما تو نت که برخورد نداشتم...گاهی فقط برخوردها تون رو با بقیه دیده بودم...به خاطر همین نمیتونم نظر ثابتی بدم.... اما به نظرم اگه مثل طریقه شلم بازیت تو زندگی هم همینجور باشی یه مقدار خودرای و کمی یکدنده میای..امیدورام چیزی بی ربطی نگفته باشم و نرنجی :texc5lhcbtrocnmvtp8 البته از متانت برخورد و شخصیت نباید گذشت ممنون از دعوتت و امیدورام همیشه موفق باشید :icon_pf (44): نه. این رو نمیشه گفت خود رای هست. شما بذارید به حساب ریسک پذیری بالا 2 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ این ابوذر که می گین کی هست حالا ؟؟؟؟ :JC_thinking: نمیشناسیش. متاسفانه افتخار اشنایی با شما نصیب این بنده خدا نشده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده