سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ "صرف این که کسی با شما مخالفت نمی کند، دلیل عقل و درایت شما نیست از کجا معلوم رئیس نباشید ؟!؟! " "اگر در بی عدالتی ها بی طرف هستید، بدانید که طرف ستمگر را گرفته اید " شنبه 5 مهر 1391 22 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ سلام؛ چه خوب، دفتر یادگاری، منم که عاشق خاطره ها ، یکی از دوستان گفت ، ما خیلی بچه های مثبتی هستیم ؛ که بین این همه انجمن و فضاهای دیگه ای که تو این نت هست انجمن علمی رو انتخاب کردیم؛واقعا راست میگه؛ اطرافیان من که باور نمیکنن یه انجمن علمی اینقد جاذبه داشته باشه ، :persiana__hahaha: اولش هم که یه کاربر تازه وارد بودم ؛ بعد ممتاز بعد مدیر روابط عمومی تالار معماری, حالا هم مدیر تالار معماری ، بعد هم که بازنشسته و... خیلی دوست داشتم بعضی از این دوستایی که اینجا دارم تو دنیای واقعی هم کنارم بودن ؛ حیف که شدنی نیس دیگه نه تومیمانی، نه من، ونه اندوه...........ونه هیچ یک از مردم این آبادی..........به حباب نگران لب این رود قسم وبه کوتاهی آن لحظه های شادی که گذشت..........غصه هم خواهد رفت..............آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند. تاریخ امروز : سه شنبه 4 مهر، ساعت 18:24 ونوس . لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ دریا را این بار آرام می کشم! تا اگر بازصدفت را به آن سپردی ، امواج آن را دور نبرند... ***4 مهر 91 18:30 16 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ از دلـــــــــــــم مینویسم تا به دلتـــــــــــــــون بشینـــــــــــــه!! خودتــــــــونــــــــو دوســـــــــــت داشتــــــــــــــه باشیـــــــــــــــن واسه عقـــــــــــــــایدتون ارزش قائل باشیـــــــــــــــــــــن و به خاطر روشنفکـــــــــــــــــــر نشون دادن خودمون عقــــــــــــــــــایدمون رو زیر پـــا نزاریــــــــــــم اینجـــــــــــــــا میشه دوستـــــــــــای خوبی پیدا کرد در عیـــــــــــــن اینکه میتونه مــــــــــــــارو به تباهـــــــــــــی بکشونه تو انتخــــــــــاب دوستاتــــــــــون دقت کنیــــــــــــن:icon_pf (17): به پـــــــدر مادراتــــــــون احتــــــــــــــرام بزارید همینا دیگه دوستتــــــــــــــون دارم فاطــــــــــمه 4مهر 91 ساعت: 18:34 22 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ کاش میدانستی زندگی با همه ی وسعت خویش محفل ساکت غم خوردن نیست حاصلش تن به قضا دادن و مردن نیست زندگی جوشش و جاری شدن است زندگی کوشش و راهی شدن است دوستون دارم و واقعا ازتون خیلی چیزا یاد گرفتم. امیدوارم دوستی هامون تا ابد پایدار بمونه. فرنوش خادمی چهارشنبه 13:36 5/مهر/1391 14 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ با تیشه خیال تراشیده ام تو را در هر بتی که ساخته ام دیده ام تو را از آسمان به دامنم افتاده آفتاب؟ یا چون گل از بهشت خدا چیده ام تو را هر گل به رنگ و بوی خودش می دمد به باغ من از تمام گل ها بوییده ام تو را رویای آشنای شب و روز عمر من! در خواب های کودکی ام دیده ام تو را از هر نظر تو عین پسند دل منی هم دیده، هم ندیده، پسندیده ام تو را زیبا پرستیِ دل من بی دلیل نیست زیرا به این دلیل پرستیده ام تو را با آنکه جز سکوت جوابم نمی دهی در هر سؤال از همه پرسیده ام تو را از شعر و استعاره و تشبیه برتری با هیچکس بجز تو نسنجیده ام تو را تقدیم به خوبان چهار شنبه : 5 مهرماه 91 ... 14 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ من ترک عشق شاهد و ساغر نمیکنم صد بار توبه کردم و دیگر نمیکنم باغ بهشت و سایه طوبی و قصر حور با خاک کوی دوست برابر نمیکنم تلقین و درس اهل نظر یک اشارتست گفتم کنایتی و مکرر نمیکنم هرگز نمیشود ز سر خود خبر مرا تا در میان میکده سر بر نمیکنم این تقویم تمام که با شاهدان شهر ناز و کرشمه بر سر منبر نمیکنم ناصح بطعن گفت که رو ترک عشق کن محتاج جنگ نیست برادر نمیکنم پیر مغان حکایت معقول میکند معذورم ارمحال تو باور نمیکنم حافظ جناب پیر مغان جای دولتست من ترک خاکبوسی این در نمیکنم یادمان نرود که عشق تنها دلیل زندگی است... دوستتون دارم... زهرا (panisa) 8مهر 91 16:44 15 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ گاهی اگربا ماه صحبت کرده باشی از ما اگر پیشش شکایت کرده باشی گاهی اگر در چاه ،مانند پدر،آه اندوه مادر راحکایت کرده باشی گاهی اگر زیردرختان مدینه بعد از زیارت استراحت کرده باشی گاهی اگر بعد از وضومکثی کنی تا آیینه ای راغرق حیرت کرده باشی حتی اگر بی آن که مشتاقان بدانند گاهی نمازی را امامت کرده باشی یا در میان کوچه های سرد و تاریک نان وپنیر وعشق،قسمت کرده باشی پس مردمک های نگاه ما عقیم اند تو حاضری بی آن که غیبت کرده باشی! 9 لینک به دیدگاه
mahdi.2ndferdowsi 87 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود هیچ چیز بد نیست!همه موجودات جهان رو باید خوب دانست وباهاشون دوستی کرد و تفاوت بین چیزهای مختلف رو میشه با رده بندی کردن حفظ کرد . مثلا اگر از کسی زیاد خوشمون نیومد میتونیم در دوستی براش رده پایینتری نسبت به بقیه قایل بشیم به جای اینکه دشمنی بورزیم . این تفکر من بود اما یک عکس هم از بزرگترین فیلسوف و دانشمند تاریخ به پیوست میکنم : دوستدار شما مهدی 14.02.7035 15:07 PM 9 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این شعرو تو یه کتابی خوندم توامضام هم هس میذارم یادگاری توی این انجمن گیسوانت را بیاور شانه چیدا میشود بغض داری شانه مردانه پیدا می شود امتحان کن ساده و معصوم لبخندی بزن تا ببینی باز هم دیوانه پیدا می شود من اسیر عابر این کوچه پاییزی ام ورنه هر جایی که آب و دانه پیدا میشود عصر پاییزی زیبایی است لبخندی بزن یک دو فنجان چای در این خانه پیدا میشود 92/2/15 ساعت 10.11 9 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ محبت که از حد گذرد، نادان خیال بد کند delnavaz or matin H-d 92/4/27 10 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ میدونی چطور میشه یه خرگوش رو از یا کلاه بیرون کشید؟باس اول خرگوشو بذارید تو کلاه یه دیالوگ معروفه این مال خودم نیس جوزف 8 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ نبودن با کسی که دوستش داری و بودن با کسی که دوستش نداری همه اش رنج است پس اگر همچون خود نیافتی مثل خدا تنها باش کوروش کبیر مهدی 27/4/92 1:00 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ بی حرمتی به ساحت خوبان قشنگ نیست باور کنید که پاسخ ایینه سنگ نیست سوگند میبرم به مرام پرندگان در شهر ما سزای پریدن تفنگ نیست در شهر ما سزای پریدن تفنگ نیست 27 . 4 . 92 ساعت 3 بامداد 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ خدایا در سحر رمضان تمام دوستانم را از تمام بدیها زشتیها دور بدار سحر روز نهم ماه رمضان ساعت 6 روز 27/4/92 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده