رفتن به مطلب

تاریخِ تملک بر عشق

viviyan

ارسال های توصیه شده

من به زنان روسپی احترام میذارم

اینان همه دچار مسائل اقتصادی و اجتماعی فراوان شده اند و این مشکلات دست به دست هم داده اند تا فاحشه گی پیشه کنند . برای بسیاری از اینان لا اقل از نظر خودشان هیچ راه دیگه نمونده .. اما زنان و د خترانی که همزمان با چند نفر به هر بهانه ای رابطه دارند هرزه های مریضی هستند که فقط در پی ارضای سیری ناپذیر شهوت خود هستند .. اینان عمدتا به همه ی پارتنر های خود مبنی بر داشتن یکی دروغ میگویند ... اینا بسیار پست هستند . گاهی هم به غلط لغت عشق را بجای هرزگی بکار میبرن

:w58:نه ظاهراً نمی‌خوای متنو بخونی‌!!!! :JC_thinking:
  • Like 1
لینک به دیدگاه
میدونی‌ چند بار این کتابو خوندم!:girl_in_dreams: شخصیت پردازی مارگارت میچل فوق‌العادست!!!:62izy85: ولی‌ اسکارلت با این ایلی فرق داره اسکارلت دوست داشت همرو جذب کنه ولی‌ همشونو دوست نداشت! :ws37:

اره من هم بارها و بارها فيلمشو ديدم و كتابشو خوندم

اره شخصيت اسكارلت با ايلي فرق داشت اما شخصيت مردا نه

اون مردا همه ميدونستن كه اسكارلت با مراي ديگه هم هست اما بازم جذب اسكارلت ميشدن

از همه جالبتر اون دوتا داداش دوقلو بودن:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من به زنان روسپی احترام میذارم

اینان همه دچار مسائل اقتصادی و اجتماعی فراوان شده اند و این مشکلات دست به دست هم داده اند تا فاحشه گی پیشه کنند . برای بسیاری از اینان لا اقل از نظر خودشان هیچ راه دیگه نمونده .. اما زنان و د خترانی که همزمان با چند نفر به هر بهانه ای رابطه دارند هرزه های مریضی هستند که فقط در پی ارضای سیری ناپذیر شهوت خود هستند .. اینان عمدتا به همه ی پارتنر های خود مبنی بر داشتن یکی دروغ میگویند ... اینا بسیار پست هستند . گاهی هم به غلط لغت عشق را بجای هرزگی بکار میبرن

شما متن را بخون خيلي فرق داره با نتيجه گيريتون

• Like 3
لینک به دیدگاه
:w58:نه ظاهراً نمی‌خوای متنو بخونی‌!!!! :JC_thinking:

اون پستی که نقل قول فرمودین دیگه به فرمایشات شما ربطی نداره . شما چیزی نوشتین ومن سوالی کردم و شما جوابی دادین و تموم شد ... اگه به متن ربط اصلی نداره یا داره رو بیخیال بشین لطفا ..

• Like 1
لینک به دیدگاه
اره من هم بارها و بارها فيلمشو ديدم و كتابشو خوندم

اره شخصيت اسكارلت با ايلي فرق داشت اما شخصيت مردا نه

اون مردا همه ميدونستن كه اسكارلت با مراي ديگه هم هست اما بازم جذب اسكارلت ميشدن

از همه جالبتر اون دوتا داداش دوقلو بودن:ws37:

اره درسته مرد‌ها میدونستن!:ws37: اون دوتا دوقولو هم راست میگی‌ جالب بود وقتی با هم راجب اسکارلت حرف میزدن!:lol: اتفاقا فکر کنم اینکه مرد‌ها بفهمن که اون دختر فرد دیگه‌ای هم تو زندگیش هست بیشتر جذب میشن!
  • Like 3
لینک به دیدگاه
اون پستی که نقل قول فرمودین دیگه به فرمایشات شما ربطی نداره . شما چیزی نوشتین ومن سوالی کردم و شما جوابی دادین و تموم شد ... اگه به متن ربط اصلی نداره یا داره رو بیخیال بشین لطفا ..
منم گفتم متن! نگفتم پست من!!:w58:ولی‌ چیزایی که گفتی‌ ربطی‌ به متن نداره!!! باشه بی‌خیال میشیم! :ws37:
  • Like 1
لینک به دیدگاه
منم گفتم متن! نگفتم پست من!!:w58:ولی‌ چیزایی که گفتی‌ ربطی‌ به متن نداره!!! باشه بی‌خیال میشیم! :ws37:

منم دقیقا میدونم شما چی گفتی .. به اون یکی خانم هم جواب دادم که >>>>>>>>>> میدونم

• Like 1
لینک به دیدگاه
منم دقیقا میدونم شما چی گفتی .. به اون یکی خانم هم جواب دادم که >>>>>>>>>> میدونم
پس میشه بپرسم اون پستتون واسه چی‌ بود؟؟!!!!!میدونم که میدونی‌ ها! فقط واسم سوال شد!:ws37:
لینک به دیدگاه
پس میشه بپرسم اون پستتون واسه چی‌ بود؟؟!!!!!میدونم که میدونی‌ ها! فقط واسم سوال شد!:ws37:

دقیقا کدوم پست ؟؟؟.. اینجا الان بیشتر شد سوال و جواب .. میتونین در پروفایل باز من یا خصوصی سوال کنین

لینک به دیدگاه
دقیقا کدوم پست ؟؟؟.. اینجا الان بیشتر شد سوال و جواب .. میتونین در پروفایل باز من یا خصوصی سوال کنین
خوب همون پستی که ما گفتیم به متن ربط نداشت!:ydm47612zsesgift969 بعضی‌ زنان هرزه که مریضنو و...!!! اگه میشه اینجا بگید شاید واسه بقیه هم سوال باشه!
  • Like 1
لینک به دیدگاه
الان اسپم زیاد میشه . پولهامون را روی هم بذاریم بدیم استار تر بهتره :texc5lhcbtrocnmvtp8

اگه خلاصه کرد خیلی خوب . اگه حوصله نداشت بر میگردیم اسپم بازی :biggrin:

با قسمت بولد شده خیلی موافقم. :texc5lhcbtrocnmvtp8

هیملر اول متن رو بخوون بعد قضاوت کن، :vahidrk: خلاصه ش میگه تو یه رابطه عاشقانه دو طرف نباید نسبت به هم احساس تملک کنن، باید به حق انتخاب هم احترام بزارن و اینکه تاریخچه احساس تملک برمیگرده به زمانهایی که انسان بدوی احساس ناامنی میکرده و برای پاسخ به نیازهاش به غذا و سرپناه و میل جنسی به سختی تلاش میکرده و وقتی به دستشون میاورده به شدت ازشون مراقبت میکرده تا یه وقت از دستشون نده.

• Like 3
لینک به دیدگاه
با قسمت بولد شده خیلی موافقم. :texc5lhcbtrocnmvtp8

هیملر اول متن رو بخوون بعد قضاوت کن، :vahidrk: خلاصه ش میگه تو یه رابطه عاشقانه دو طرف نباید نسبت به هم احساس تملک کنن، باید به حق انتخاب هم احترام بزارن و اینکه تاریخچه احساس تملک برمیگرده به زمانهایی که انسان بدوی احساس ناامنی میکرده و برای پاسخ به نیازهاش به غذا و سرپناه و میل جنسی به سختی تلاش میکرده و وقتی به دستشون میاورده به شدت ازشون مراقبت میکرده تا یه وقت از دستشون نده.

درسته

اصولا احساس تملک اگه پیش بیاد دیگه عشقی وجود ندارد

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...