goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ :icon_pf (34):انقد داداشم بهم گفت ترکش کردم اوری ترک کرده دیگه قبلا همش نوک موهام تو دهنم بود :biggrin: همون از قبل مونده دیگه هضم نمیشه که!!:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ اول بیا اوری رو جراحی کنیم اون واجب تره!!زیاد مو خورده فک کنم 5 کیلو شده باشه تا الان!!:biggrin: فعلا تو واجب تری اون که بالا نمیاره :icon_pf (34):انقد داداشم بهم گفت ترکش کردم اوری ترک کرده دیگه قبلا همش نوک موهام تو دهنم بود :biggrin: همون از قبل مونده دیگه هضم نمیشه که!!:icon_pf (34): راس میگه .. فعلا اون قبلی ها هستن .. باز خوبه تو میگی . این بهتره .. :texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ فعلا تو واجب تری اون که بالا نمیاره راس میگه .. فعلا اون قبلی ها هستن .. باز خوبه تو میگی . این بهتره .. :texc5lhcbtrocnmvtp8 الان که بیشتر فک میکنم میبینم من بالا نمیارم!! 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ همون از قبل مونده دیگه هضم نمیشه که!!:icon_pf (34): پس احتمالا دچار همزیستی مسالمت آمیز با اعضای بدنم شده :biggrin: فعلا تو واجب تری اون که بالا نمیاره راس میگه .. فعلا اون قبلی ها هستن .. باز خوبه تو میگی . این بهتره .. :texc5lhcbtrocnmvtp8 من خوبممممم :viannen_38: الان که بیشتر فک میکنم میبینم من بالا نمیارم!! :texc5lhcbtrocnmvtp8شرمـــَــنــَــه دیر گفتی دیگه ما اتاق عمل و اماده کردیم!:lol: 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ الان که بیشتر فک میکنم میبینم من بالا نمیارم!! مهم اینه که چقدر مو الان داخل معده هست . :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ یه سوال اون ادم این همه مورو خورده بوده؟:w58: 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ یه سوال اون ادم این همه مورو خورده بوده؟:w58: همه عکس ها که مال یک نفر نبودند . فقط اون عکس اولیه مال همون صاحب شرح حال بوده همانطور که دیدی مو ها گاهی مشکی گاهی بلوند گاهی وز وزی هستند :texc5lhcbtrocnmvtp8 البته حیوانات مخصوصا گربه هم از این کارا میکنه .. ولی گربه ها زود بالا میارن 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ همه عکس ها که مال یک نفر نبودند . فقط اون عکس اولیه مال همون صاحب شرح حال بوده همانطور که دیدی مو ها گاهی مشکی گاهی بلوند گاهی وز وزی هستند :texc5lhcbtrocnmvtp8 البته حیوانات مخصوصا گربه هم از این کارا میکنه .. ولی گربه ها زود بالا میارن میدونم همش ماله یکی نبوده منظورم همون عکس اولی بوده خودش کله معده رو میگرفت 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ میدونم همش ماله یکی نبوده منظورم همون عکس اولی بوده خودش کله معده رو میگرفت بله . در خیلی موارد کل حجم معده رو میگیره و بعدش علامت میده و گاهی هم کوچیکتره و بعد علامت میده . گاهی هم ممکنه اتفاقی کشف بشه یعنی هنوز علامتی نداده باشه ولی واسه چیز دیگه میگردند این رو پیدا میکنند 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ :84eb3ampc0vsywihe0i :84eb3ampc0vsywihe0i :84eb3ampc0vsywihe0i :84eb3ampc0vsywihe0i نمیری حالم به هم خورد مگه مریضن مو می خورن که اینجوووری شن اَه اَه اَه اَه :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ :84eb3ampc0vsywihe0i :84eb3ampc0vsywihe0i :84eb3ampc0vsywihe0i :84eb3ampc0vsywihe0i نمیری حالم به هم خورد مگه مریضن مو می خورن که اینجوووری شن اَه اَه اَه اَه :icon_pf (34): اره دیگه مریضن روحی وبعدش میشن مریض جسمی مگه ندیدی بعضی هی نوک انگشت و ناخن رو میجوند اینم تقریبا مث همونه . ولی اونجا انگشت نمیره توی معده این میره . 1 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ اره دیگه مریضن روحی وبعدش میشن مریض جسمی مگه ندیدی بعضی هی نوک انگشت و ناخن رو میجوند اینم تقریبا مث همونه . ولی اونجا انگشت نمیره توی معده این میره . چقد بده اَه اَه چه چندش بوووووووووووووووووووووووود..............من کم پیش میاد از چیزی بدم بیاد و حالم بد شه ولی این ...........................:84eb3ampc0vsywihe0i 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ همه عکس ها که مال یک نفر نبودند . فقط اون عکس اولیه مال همون صاحب شرح حال بوده همانطور که دیدی مو ها گاهی مشکی گاهی بلوند گاهی وز وزی هستند :texc5lhcbtrocnmvtp8 البته حیوانات مخصوصا گربه هم از این کارا میکنه .. ولی گربه ها زود بالا میارن ینی موهای همه رو میخورده؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ چقد بده اَه اَه چه چندش بوووووووووووووووووووووووود..............من کم پیش میاد از چیزی بدم بیاد و حالم بد شه ولی این ...........................:84eb3ampc0vsywihe0i عادیه :texc5lhcbtrocnmvtp8 ینی موهای همه رو میخورده؟؟ عجب . مگه دیگران میذارن موهای اونورو بخوره نه مال خودش بوده .. :texc5lhcbtrocnmvtp8 با بقیه کاری نداشته 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده