goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ جانم؟ بگو خب...... هیچی دیگه داشت درباره نوابغ نواندیشان صحبت می کرد که روابط خوبی هم داره! گفتم خودمو معرفی کنم!! الهه هستم خوشبخت هستم!!:184: لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ نمیدونم خوشبختانه بگم یا بدبختانه اما بهرحال دوروبرمن که نابغه ای وجود نداره اما به نظر من این میرسه که نوابغ همه رو اینجوری میبینند وفکر میکنند خودشون انیشتین زمان هستند درصورتیکه انیشتین تا اوجا که من میدونم خیلی مردمی ودارای روابط خوب اجتماعی بوده درمورد اسم تاپیک نمیدونم چی بگم؟:JC_thinking:دقیقا متوجه نشدم معلول اجتماعی یعنی چی لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ اول اینکه افرادی که از هوش خیلی بالایی برخوردار هستند در برخی مواقع (بیشتر مواقع) دچار ناتوانی هایی مثل asperger disorder و OCD هستند که خوب خود اینها به تنهایی باعث میشه که هم به جامعه کلا علاقه ای نداشته باشند و هم نتونند خوب ارتباط برقرار کنند... فوق العاده گوشه گیر و کم حرف باشند و در جمع ناراحت هستند و از اون دوری می کنند... با کسی هم معمولا حرف نمی زنند مگر اینکه مثل خودشون باشه... این یکی... یکی دیگه هم اینکه این افراد زیاد زمانی برای ارتباط با جامعه ندارند به طور کلی... خیلی از این افراد شبها توی آزمایشگاه زیر میز میخوابند... باور کنید... این افراد خیلی سخت کوش هستند... تمام فکر و ذهنشون مشغول به اون چیزی هست که دارند روش کار میکنند... این افراد در دنیای دیگه ای هستند... دیدشون و تفکرشون با مردم عادی و سطحی بین فرق داره... مسائل متفاوتی برای اونها جذاب و زیباست که ممکنه برای افراد عادی اصلا قابل درک نباشه... 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ نمیدونم خوشبختانه بگم یا بدبختانه اما بهرحال دوروبرمن که نابغه ای وجود نداره اما به نظر من این میرسه که نوابغ همه رو اینجوری میبینند وفکر میکنند خودشون انیشتین زمان هستند درصورتیکه انیشتین تا اوجا که من میدونم خیلی مردمی ودارای روابط خوب اجتماعی بوده درمورد اسم تاپیک نمیدونم چی بگم؟:JC_thinking:دقیقا متوجه نشدم معلول اجتماعی یعنی چی نه اتفاقا بر عکس... نوابغ معمولا کسی رو گوسفند فرض نمی کنند... اونها اصلا اهمیتی به وجود شما نمیدند... انیشتن هم تا اونجایی که من خوندم تا حدودی دچار اسپرگر بوده... از صحتش کاملا مطمئن نیستم... 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ سره کلاس بودیم....بحث شد سره آدمهای نابغه...بعد رسیدیم به اینجا که بعضی از آدمهای نابغه روابط اجتماعیشون خیلی ضعیفه...اصلا" تو یه دنیای دیگه سیر می کنن و فقط با افرادی مثل خودشون می تونن هم کلام بشن و کاهی هم ازشون می شنویم" اینی که من می گم رو شما ها نمی فهمید..." به نظر شما هم یک فرد نابغه یک معلول اجتماعی هست؟ پرا اونها نمی تونن روابط اجتماعیشون رو گسترش بدن؟ بحث رو عام تر میکنم.....نابغه هم نه.....افرادی که یک بعد زندگیشان...تحصیل علم قویتر از سایر ابعاد است.افراد تک بعدی چنان در یک بعد غرق میشن که از سایر ابعاد باز می مونن. بنظرم و با برخوردهایی که با این افراد داشتم...تا حدودی بله...ولی براحتی قابل درمانه روابط اجتماعی در جامعه و ارتباط با مردم شکل میگیره و وقتی که افراد از جامعه دور باشن و به محیط کاری خودشون محدود بشن فرصتی برای رشد این بعد نمی مونه....در کل انسان موجودی اجتماعی است و عدم پاسخگویی به این نیاز تاثیر سوئی داره. 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ بحث رو عام تر میکنم.....نابغه هم نه.....افرادی که یک بعد زندگیشان...تحصیل علم قویتر از سایر ابعاد است.افراد تک بعدی چنان در یک بعد غرق میشن که از سایر ابعاد باز می مونن.بنظرم و با برخوردهایی که با این افراد داشتم...تا حدودی بله...ولی براحتی قابل درمانه روابط اجتماعی در جامعه و ارتباط با مردم شکل میگیره و وقتی که افراد از جامعه دور باشن و به محیط کاری خودشون محدود بشن فرصتی برای رشد این بعد نمی مونه....در کل انسان موجودی اجتماعی است و عدم پاسخگویی به این نیاز تاثیر سوئی داره. به نظر من هم همین طور هست.... این افراد در یم تخصص یا دریک مسئله غرق می شن و از ابعاد دیگه ی اجتماع باز می مونن.... برداشت ها و طرز تفکرشون با ما متفاوته... اگر ما یه جمله رو می خونیم و یه برداشت می کنیم ...اونها همون جمله رو می خونن و 10 تا برداشت می کنن.... یکی از استادای ما نویسنده ی مطرحی بود....هرچی ما می گفتیم از توس حرفامون یه جوری ربطش می داد به موضوع کتاب آخرش.... یکی از بچه ها یه بار گفت: موشهای آزمایشگاهی حیلی مورد ظلم قرار می گیرن....ما همه گفتیم : آخییییییییی...اون گفت: به نظرتون این یه جور تروریسم نیست؟ :JC_thinking: و ما=> بعد همین فرد اینقدر تو این موضوع بود...دیگه از قید همه چیز رو زده بود...کلا" یه مدلی بود من یکی که از 30 کیلومتری می دیدمش در می رفتم...سر کلاس هم یه جوری تحملش می کردیم :ydm47612zsesgift969 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ می گن که آدمای نابغه چون جزو یک درصد سمت راست نمودار طبیعی یا زنگوله مانند هستند پس مثل یک درصد سمت چپ که عقب افتاده اند نرمال نیستند وقتی نرمال نباشند پس می شوند استثنایی چه نابغه چه عقب مانده!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ واقعا" بعضی افراد زیادی باهوش از یه طرف بوم میفتن همیشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده