رفتن به مطلب

نابغه= معلول اجتماعی؟؟؟!!!

Mahnaz.D

ارسال های توصیه شده

سره کلاس بودیم....بحث شد سره آدمهای نابغه...

بعد رسیدیم به اینجا که بعضی از آدمهای نابغه روابط اجتماعیشون خیلی ضعیفه...اصلا" تو یه دنیای دیگه سیر می کنن و فقط با افرادی مثل خودشون می تونن هم کلام بشن و کاهی هم ازشون می شنویم" اینی که من می گم رو شما ها نمی فهمید..."

به نظر شما هم یک فرد نابغه یک معلول اجتماعی هست؟

پرا اونها نمی تونن روابط اجتماعیشون رو گسترش بدن؟

• Like 19
لینک به دیدگاه

منم دیدم آدم هایی که نابغه بودن ولی برخی روابط و برخورداشون جوری بوده که آدم اگه سابقه ذهنی ازشون نداشته باشه احساس میکنه ناتوانی دارن!!

ولی خوب نقطه مقابلشم دیدم آدم هایی که در زمینه ارتباطاتم نابغه بودن فک نمیکنم بشه ی نظر کلی که واسه همه داد!

به خیلی مسائل بستگی داره!

• Like 8
لینک به دیدگاه

نمیشه جمع بستو گفت همه ی افراد نابغه ولی بعضیاشون اینطورین که از نظر من فک میکنن چون نابغن دیگه بقیه مغزشون گنجایش حرفای اونا رو نداره :icon_razz:

این افراد چون یه همچین طرز فکری دارن هیچ وقت نمیتونن با دیگران ارتباط برقرار البت تازمانی که یه همچین طرز فکری دارن:viannen_38::texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 4
لینک به دیدگاه

من نگفتم همه ...گفتم:

عد رسیدیم به اینجا که بعضی از آدمهای نابغه روابط اجتماعیشون خیلی ضعیفه...اصلا" تو یه دنیای دیگه سیر می کنن
  • Like 4
لینک به دیدگاه
نمیشه جمع بستو گفت همه ی افراد نابغه ولی بعضیاشون اینطورین که از نظر من فک میکنن چون نابغن دیگه بقیه مغزشون گنجایش حرفای اونا رو نداره :icon_razz:

این افراد چون یه همچین طرز فکری دارن هیچ وقت نمیتونن با دیگران ارتباط برقرار البت تازمانی که یه همچین طرز فکری دارن:viannen_38::texc5lhcbtrocnmvtp8

به نظر من نمی شه گفت چون می دونن نابغن..پس غرورشون باعث این قضیه می شه....

من می گم کلا" طرز دیدشون با ما متفاوته....

• Like 5
لینک به دیدگاه

اتفاقا یک مستندی شبکه 4 پخش می کرد در مورد افراد (مورد بررسی فیلم افراد کمتر از 15 سال بود) نابغه. تو فیلم ،هم خانواده هاشون و هم خود اون افراد می گفتن که اصلا ارتباط خوبی با هم ندارن ،یعنی اگه یه صحبتی چند دقیقه ادامه پیدا کنه منجر به دعوا میشه یا کودک نابغه از اونجا دور میشه. اتفاقا یکیشون ک خواهر کوچکتر داشت این مشکل بیشتر بود و خیلی کم می تونستن با هم کنار بیان

در عوض وقتی دو تا از این نابغه ها با هم آشنا شدن بیشتر همدیگر رو درک کردند و زمان بیشتری رو با هم بودن(بدون بحث و جدل)

• Like 5
لینک به دیدگاه
اتفاقا یک مستندی شبکه 4 پخش می کرد در مورد افراد (مورد بررسی فیلم افراد کمتر از 15 سال بود) نابغه. تو فیلم ،هم خانواده هاشون و هم خود اون افراد می گفتن که اصلا ارتباط خوبی با هم ندارن ،یعنی اگه یه صحبتی چند دقیقه ادامه پیدا کنه منجر به دعوا میشه یا کودک نابغه از اونجا دور میشه. اتفاقا یکیشون ک خواهر کوچکتر داشت این مشکل بیشتر بود و خیلی کم می تونستن با هم کنار بیان

در عوض وقتی دو تا از این نابغه ها با هم آشنا شدن بیشتر همدیگر رو درک کردند و زمان بیشتری رو با هم بودن(بدون بحث و جدل)

دقیقا" همینه موضوع...

فقط می تونن با هم رده های خودشون بحث کنن.....:ws37:

ما یکی از آشناهامون بود فوق العاده باهوش بود.......خیلی هم پسر خوبی بودا...هر کی 2 دقیقه می نسست پیشش ارور می داد :w58:

• Like 5
لینک به دیدگاه
به نظر من نمی شه گفت چون می دونن نابغن..پس غرورشون باعث این قضیه می شه....

من می گم کلا" طرز دیدشون با ما متفاوته....

خب چه چیزی باعث شده طرز دیدشون متفاوت بشه ؟

همین که به خودشون تلقین میکنن بقیه نمیتونن حرفشونو بفهمن باعث میشه غرورشون مانع پیشرفت روابط اجتماعیشون بشه:yes:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب چه چیزی باعث شده طرز دیدشون متفاوت بشه ؟

همین که به خودشون تلقین میکنن بقیه نمیتونن حرفشونو بفهمن باعث میشه غرورشون مانع پیشرفت روابط اجتماعیشون بشه:yes:

نه دیگه...داری یه کم یه طرفه نگاه می کنی.....

وقتی با یه نفر می خوان حرف بزنن...بعد طرف بعد 2 دقیقه می ذاره می ره....اون فرد چه برداشتی می کنه؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

وقتی با یه نفر می خوان حرف بزنن...بعد طرف بعد 2 دقیقه می ذاره می ره....اون فرد چه برداشتی می کنه؟

خب اینم حرفیه!:texc5lhcbtrocnmvtp8:a030:

حالا متوجه منظورتون شدم...خب شاید واسه این روابطشون ضعیفه که وقتی با یه فرد معمولی حرف میزنن طوری نظرشونو بیان میکنن که اون فرد دقیق متوجه منظورش نمیشه و باعث میشه حرفشون به بحث تبدیل بشه و بحثشون هم بی نتیجه تموم بشه!

• Like 5
لینک به دیدگاه

منم موافقم، اما بنظر من باید چگونه ارتباط برقرار کردن رو هم بهشون یاد بدن. البته باید به همه ی ما این آموزش های پایه داده بشه... .

توی همون مستند، پدر و مادر یکی از خانواده ها خودشون به بچه شون درس میدادن مثلا نجوم و فیزیک و... را با هم می خوندن بعد با هم بحث می کردن اما هیچی در مورد روابط اجتماعی با هاشون کار نمی کردن

• Like 3
لینک به دیدگاه
منم موافقم، اما بنظر من باید چگونه ارتباط برقرار کردن رو هم بهشون یاد بدن. البته باید به همه ی ما این آموزش های پایه داده بشه... .

توی همون مستند، پدر و مادر یکی از خانواده ها خودشون به بچه شون درس میدادن مثلا نجوم و فیزیک و... را با هم می خوندن بعد با هم بحث می کردن اما هیچی در مورد روابط اجتماعی با هاشون کار نمی کردن

همینه دیگه....

من یکی ار دوستای مادرم بود که تو 21 سالگی پزشک شد...همیشه می گفت : کاش من باهوش نبودم...من اصلا" بچگی نکردم :sad0:

• Like 5
لینک به دیدگاه

خب بنظرم چون اینها بیشتر ذهنشون درگیر یه سری مسائل خاص هست دیگه نمیتونن به روابط فکر کنن.

تقریبا خیلی از نابغه ها روابط ضعیفی دارن و از نظر من چون انرژیشون رو روی یه چیز (همون چیزی که بهش علاقمند هستن) متمرکز میکنن و طبعا کیفیت روابطشون پایین میاد.

• Like 7
لینک به دیدگاه

خوب شاید فکر می کنن درک نمی شن کسی حرفشونو نمی فهمه برا همین گوشه گیر می شن

یا می تونن دچار غرور هم بشن که این باعث انزواشون بشه

• Like 4
لینک به دیدگاه

از ایرادات تک بعدی زندگی کردن همینه دیگه،یک بعد قوی بقیه ابعاد ضعیف.

یکی از اموزش هایی که باید داده بشه بهمون یا یاد بگیریم اینه که بتونیم تک بعدی زندگی نکنیم

• Like 2
لینک به دیدگاه
سره کلاس بودیم....بحث شد سره آدمهای نابغه...

بعد رسیدیم به اینجا که بعضی از آدمهای نابغه روابط اجتماعیشون خیلی ضعیفه...اصلا" تو یه دنیای دیگه سیر می کنن و فقط با افرادی مثل خودشون می تونن هم کلام بشن و کاهی هم ازشون می شنویم" اینی که من می گم رو شما ها نمی فهمید..."

به نظر شما هم یک فرد نابغه یک معلول اجتماعی هست؟

پرا اونها نمی تونن روابط اجتماعیشون رو گسترش بدن؟

من کاملا موافقم.

البته اکثر نوابغ برای شکوفایی نبوغشان تلاش بسیاری میکنند.

اینطوری نیست که کسی نابغه باشه و بخوره و بخوابه و همه چیز هم براش آسون باشه.

همین تلاش زیاد روی زمینه های نبوغ خوب مسلما شمارو از زندگی اجتماعیتون دور میکنه.

البته الزاما توی یک دنیای دیگه سیر نمیکنند، اما ممکنه در روابط اجتماعی از سطح توقعات ما کمتر باشن.

مثلا تو همین انجمن.

به نظرتون در یکسری مسائلی خاص چه افرادی نابغه هستند و از سایرین درک بهتری نسبت به پیرامونشون دارند؟

آیا وقتی اونها رو از نزدیک دیدین انتظار داشتین چنین آدم هایی باشن؟:JC_thinking:

• Like 5
لینک به دیدگاه
من کاملا موافقم.

البته اکثر نوابغ برای شکوفایی نبوغشان تلاش بسیاری میکنند.

اینطوری نیست که کسی نابغه باشه و بخوره و بخوابه و همه چیز هم براش آسون باشه.

همین تلاش زیاد روی زمینه های نبوغ خوب مسلما شمارو از زندگی اجتماعیتون دور میکنه.

البته الزاما توی یک دنیای دیگه سیر نمیکنند، اما ممکنه در روابط اجتماعی از سطح توقعات ما کمتر باشن.

مثلا تو همین انجمن.

به نظرتون در یکسری مسائلی خاص چه افرادی نابغه هستند و از سایرین درک بهتری نسبت به پیرامونشون دارند؟

آیا وقتی اونها رو از نزدیک دیدین انتظار داشتین چنین آدم هایی باشن؟:JC_thinking:

من؟؟:mrsbeasley:

• Like 2
لینک به دیدگاه

تا اونجایی که بنده ( خودم رو به عنوان نابغه معرفی میکنم چون هستم !! ) میدونم خیلی هم روابط اجتماعی زیادی داریم . البته جنس مخالف بیشتره ولی از نظر یه نابغه فرقی نمیکنه همه ادمیزادند . !! :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...