هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. هادی ناصح 2- رشته تحصیلی مدیریت جهانگردی-مهندسی برنامه نویسی-دارای مدرک بین المللی گردشگری 3- مقطع تحصیلی کارشناسی 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید دانشگاه پیام نور کاشان 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. من بیشتر تخصصم در طراحی وب و برنامه نویسی هست ولی معمولا مطالب همه بخش ها رو می خونم و دنبال می کنم 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ پیدا کردن دوستان بیشتر و بالابردن سطح اطلاعات خودم 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ من دانشجو هستم و همچنین مدیر عامل شرکت پارس یاوران کویر هستم که یک شرکت خدماتی است و در زمینه انرژی های پاک و تجدید پذیر فعالیت می کند مثل آبگرمکن خورشیدی،برق خورشیدی و ...... همچنین من مدیر سایت رگبرگ دات کام،یاپ دات آی آر،ششم دات کام هستم. خوشحالم که در این انجمن فعالیت دارم و ایشاله که دوستان خوبی رو اینجا پیدا کنم سوالی بود من در خدمتم......؟! موفق و شاد باشید هادی ناصح 4 لینک به دیدگاه
hosein_faraj 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ حسين دانشجوي مهندسي جوش شاغل در شركت صنعتي در شيراز آشنا با نرم افزار هاي مهندسي سازه 5 لینک به دیدگاه
KAMYAB_64 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان... محمد هستم کارشناسی معماری خوندم البته نه اینجوری بیشتر اینجوری:putertired: ... الآنم دارم واسه کنکور ارشد خودمو آماده میکنم.:bigbed: خوشحال میشم اگه بتونم کمکی به دوستام بکنم. شاد باشید... 4 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ :167: سلام من الان اومدم اینجا اسمم هاله است فاراغ التحصیل شیمی شریف شیمی تجزیه شهید بهشتی دیگه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :jawdrop: 8 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ سلام دوستان. من روانشناسی میخونم و عضو جدید هستم. خیلی خوشحال میشم با هم همکاری داشته باشیم. 5 لینک به دیدگاه
ماشین مش مندلی 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ سلام ماشینم لیسانس معماری دارم از این انجمن هم خیلی راضی هستم دره شهر زنده گی میکنم لک زبانم تمام ایرانی های اصیل را دوست دارم 4 لینک به دیدگاه
vorujak 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ 1-وروجک 2-مهندسی کامپیوتر 3-کارشناسی 4-پیام نور 5-معرفی و اموزش نرم افزار 6-آشنایی و کار با نرم افزارهای مرتبط به درسم 7-بیکار 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ 1- اسی 2- مهندس مکانیک 3- ارشد 4- قلعه حیوانات 5- روح استنلی 8 لینک به دیدگاه
civil.7 37 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ civil.7 کارشناسی عمرانم فعلا که مشغول درسم ( خیلی هم خسته شدم ) ایشالا تموم شه بتونم کارایی که دوست دارمو با فرصت بیشتر انجام بدم همگی موفق باشین 5 لینک به دیدگاه
jang00ler 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ کارشناسی مکانیک خسته از آشناییتون خوشبختم راستی سلام حالا خداحافظ 4 لینک به دیدگاه
hashem311 322 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ سلام هاشم هستم مهندس برق قدرت دانشگاه آزاد کازرون لیسانس گرفتم از مباحث نو در صنعت برق دنیا یعنی تکنولوژی های مربوط به پست ها و نیروگاه های نو ظهور هدف هم تبادل اطلاعات هست اگر دعا کنید انشاالله دارم یه کار خوب پیدا میکنم که وقتی رفتم سر کار میگم 3 لینک به دیدگاه
Risko 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ علی کارشناسی مکانیک سیالات و در حال آماده شدن برای کنکور ارشد امسال و از طریق آقا اسی با انجمن آشنا و عضو شدم .... همگی موفق باشید . 4 لینک به دیدگاه
reza 63 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ سلام به همگي دانشجوي طراحي صنعتي رCatia-solid-ansys-adams-setaak-نرم افزارهاي كار كردم -شغلم پيمانكاري آسفالت و ايزوگام 3 لینک به دیدگاه
lotfi 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ ستاره هستم از نوع سهیلش لیسانس مترجمی المانی دانشگاه زبانهای خارجه 4 لینک به دیدگاه
proudman 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ سلام-من علی رضا هستم.سال آخر مهندسی برق0قدرت -خدمتم تمام شده 2 لینک به دیدگاه
Baran_19 36 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ - اسمی که با اون شما رو تو انجمن بشناسن:باران 2- رشته تحصیلی:متالوژی 3- مقطع تحصیلی :کارشناسی 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید:شهید چمران اهواز 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین.:متالوژی 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟بهره بردن از مطالب 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنیددانشجو هستم 3 لینک به دیدگاه
SenatorPC 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ 1. امید 2. الکترونیک 3. کارشناسی ناپیوسته 4. کاردانی ( آموزشکده فنی تبریز ) و کارشناسی ( موسسه آموزش عالی رشدیه تبریز ) 3 لینک به دیدگاه
babak220 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۸۹ مهدی - لیسانس برق الکترونیک مسلط به برنامه نویسی میکروکنترلر avr ،رباتیک و برخی نرم افزارهای تخصصی رشته الکترونیک. salam man daneshjoo reshteye bargh hastam alagheye ziadi be yad giri robatik va narm afzar haye bargh hastam vali namidanam az koja shoroo konam lotfan rahnamayeem konid ba tashakor 2 لینک به دیدگاه
mahdi271 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۸۹ اول سلام. 1- کلا مهدی هستم چه بیرون نو اندیشان چه هرجای دنیا 2-عمران 3-کارشناسی ناپیوسته. 4-موسسه غیرانتفاعی غیردولتی کسری رامسر. (مهمان هم قبول میکنم تو خونم) 5-ادبیات و دین. 6- از همه جا رونده شدم اومدم اینجا بمونم. 7-دانشجو،همه کارهای مربوط به ساختمان رو هم انجام میدم.(هرچه پیش آید خوش آید) 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده