jaber gh 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ سلام جابر هستم دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران-سازه دانشگاه مازندران تبادل اطلاعات و یادگیری در مورد نرم افزار اجزاء محدودی آباکوس 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۴ سلامجابر هستم دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران-سازه دانشگاه مازندران تبادل اطلاعات و یادگیری در مورد نرم افزار اجزاء محدودی آباکوس شلام.خوش آمدید 3 لینک به دیدگاه
mahyar motamedi 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ من مهيار دانشجوي دكتراي برق 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۴ من مهيار دانشجوي دكتراي برق سلام. خوش اومدید. منتظر حضور گرم و فعالتون هستیم. موفق باشید. 2 لینک به دیدگاه
sahandim 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سلام من سعید دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت صنعتی گرایش تحقیق در عملیات هستم عموماً از مطالب مدیریتی ، ورزشی مخصوصاً کوهنوردی خوشم میاد دنبال موضوع پایان نامه در رشته مزبور و مرتبط با شغلم ( کارمند دانشگاه دولتی ) می گردم اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون می شوم 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سلام من سعید دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت صنعتی گرایش تحقیق در عملیات هستمعموماً از مطالب مدیریتی ، ورزشی مخصوصاً کوهنوردی خوشم میاد دنبال موضوع پایان نامه در رشته مزبور و مرتبط با شغلم ( کارمند دانشگاه دولتی ) می گردم اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون می شوم سلام خوش اومدید. منتظر حضورتون در تالارها هستیم. موفق و موید باشید 2 لینک به دیدگاه
hossein boali 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ حسین کارشناسی ارشد منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان الانم سربازم اما وقت آزاد زیاددددد دارم و در گیر نوشتن مقاله و انجام پایانامه های دوستان هستمممممممممممم 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ حسین کارشناسی ارشد منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان الانم سربازم اما وقت آزاد زیاددددد دارم و در گیر نوشتن مقاله و انجام پایانامه های دوستان هستمممممممممممم سلام خوش اومدید منتظر حضورتون در تالارها هستیم. موفق و سلامت باشید. لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ http://www.noandishaan.com/forums/thread148022.html لینک به دیدگاه
mostafa yashar 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سلام مصطفی هستم لیسناس حقوق از پیام نور دارم برای آزمون وکالت و ارشد حقوق خصوصی اماده میشم اینجا عضو.شدم تا از مطالبش استفاده کنم. خوشحال میشم دوستانی که حقوق میخونن باهاشون در ارتباط باشم و همکاری داشته باشیم ... موفق باشید 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سلام مصطفی هستم لیسناس حقوق از پیام نور دارم برای آزمون وکالت و ارشد حقوق خصوصی اماده میشم اینجا عضو.شدم تا از مطالبش استفاده کنم. خوشحال میشم دوستانی که حقوق میخونن باهاشون در ارتباط باشم و همکاری داشته باشیم ... موفق باشید سلام. خیلی خوش اومدید. منتظر حضور گرمتون هستیم. دوستای خوبی هستن اینجا میتونید درارتباط باشید ... موفق باشید ایشالا در آزمون. 3 لینک به دیدگاه
behr002 82 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ سلام بهروزم. ترم ۴ مهندسی شیمی دانشگاه تهران. تابستون تقریبا بیکارم. در بورس هم فعالیت میکنم. علاقه مند به موضوعات؛ اقتصادی روانشناسی برنامه نویسی والبته مهندسی شیمی. سپاس. 9 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ سلام بهروزم. ترم ۴ مهندسی شیمی دانشگاه تهران. تابستون تقریبا بیکارم. در بورس هم فعالیت میکنم. علاقه مند به موضوعات؛ اقتصادی روانشناسی برنامه نویسی والبته مهندسی شیمی. سپاس. سلام خیلی خوش اومدید... منتظر حضور گرمتون در تالار ها هستیم موفق باشید. 4 لینک به دیدگاه
payamyarahmadi 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سلام پیام هستم 25ساله لیسانس صنایع دانشگاه پیام نور تسلط به نرم افزار msp تازه واردم هستم 8 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ سلامپیام هستم 25ساله لیسانس صنایع دانشگاه پیام نور تسلط به نرم افزار msp تازه واردم هستم سلام خیلی خوش اومدید منتظر حضور شما در تالارها هستیم.. در پناه حق 4 لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن.؟؟سارا بهمنی 2- رشته تحصیلی....معماری 3- مقطع تحصیلی ....کارشناسی.....2 ترم مونده به اتمام کارشناسی 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید......دانشگاه آزاد واحد شیراز 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین......مسلما بخش معماری....اما بخشای دیگه رو هم دنبال میکنم. 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ ....اوایل فقط هدفم عضو شدن و سوال پرسیدن بود و بعد تمایل پیدا کردم یه فعالیت کوچیکی داشته باشم. 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ ....فعلا دانشجوام....تا بعد ببینم خدا چی میخواد.... 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۴ 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن.؟؟سارا بهمنی 2- رشته تحصیلی....معماری 3- مقطع تحصیلی ....کارشناسی.....2 ترم مونده به اتمام کارشناسی 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید......دانشگاه آزاد واحد شیراز 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین......مسلما بخش معماری....اما بخشای دیگه رو هم دنبال میکنم. 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ ....اوایل فقط هدفم عضو شدن و سوال پرسیدن بود و بعد تمایل پیدا کردم یه فعالیت کوچیکی داشته باشم. 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ ....فعلا دانشجوام....تا بعد ببینم خدا چی میخواد.... خوووووووووووووووش اومدی بانو مهندس:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: ممنونم از فعالیتت:icon_gol::icon_gol: موفق باشی 3 لینک به دیدگاه
mhs63 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ سلام بر همگی من محمدهادی لیسانس متالورژی صنعتی- فوق لیسانس شکل دادن فلزات آلیاژهای فرومغناطیس 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ سلام بر همگیمن محمدهادی لیسانس متالورژی صنعتی- فوق لیسانس شکل دادن فلزات آلیاژهای فرومغناطیس سلام خوش اومدی دوست عزیز حالا چرا اینجوری؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده