jaber gh 14 ارسال شده در 21 شهریور، 2015 سلام جابر هستم دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران-سازه دانشگاه مازندران تبادل اطلاعات و یادگیری در مورد نرم افزار اجزاء محدودی آباکوس 4
Yamna 1 17420 ارسال شده در 21 شهریور، 2015 سلامجابر هستم دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران-سازه دانشگاه مازندران تبادل اطلاعات و یادگیری در مورد نرم افزار اجزاء محدودی آباکوس شلام.خوش آمدید 3
Tamana73 28835 ارسال شده در 23 شهریور، 2015 من مهيار دانشجوي دكتراي برق سلام. خوش اومدید. منتظر حضور گرم و فعالتون هستیم. موفق باشید. 2
sahandim 15 ارسال شده در 24 شهریور، 2015 سلام من سعید دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت صنعتی گرایش تحقیق در عملیات هستم عموماً از مطالب مدیریتی ، ورزشی مخصوصاً کوهنوردی خوشم میاد دنبال موضوع پایان نامه در رشته مزبور و مرتبط با شغلم ( کارمند دانشگاه دولتی ) می گردم اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون می شوم 5
Tamana73 28835 ارسال شده در 24 شهریور، 2015 سلام من سعید دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت صنعتی گرایش تحقیق در عملیات هستمعموماً از مطالب مدیریتی ، ورزشی مخصوصاً کوهنوردی خوشم میاد دنبال موضوع پایان نامه در رشته مزبور و مرتبط با شغلم ( کارمند دانشگاه دولتی ) می گردم اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون می شوم سلام خوش اومدید. منتظر حضورتون در تالارها هستیم. موفق و موید باشید 2
hossein boali 14 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 حسین کارشناسی ارشد منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان الانم سربازم اما وقت آزاد زیاددددد دارم و در گیر نوشتن مقاله و انجام پایانامه های دوستان هستمممممممممممم 4
Tamana73 28835 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 حسین کارشناسی ارشد منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان الانم سربازم اما وقت آزاد زیاددددد دارم و در گیر نوشتن مقاله و انجام پایانامه های دوستان هستمممممممممممم سلام خوش اومدید منتظر حضورتون در تالارها هستیم. موفق و سلامت باشید.
mostafa yashar 13 ارسال شده در 3 مهر، 2015 سلام مصطفی هستم لیسناس حقوق از پیام نور دارم برای آزمون وکالت و ارشد حقوق خصوصی اماده میشم اینجا عضو.شدم تا از مطالبش استفاده کنم. خوشحال میشم دوستانی که حقوق میخونن باهاشون در ارتباط باشم و همکاری داشته باشیم ... موفق باشید 3
Tamana73 28835 ارسال شده در 3 مهر، 2015 سلام مصطفی هستم لیسناس حقوق از پیام نور دارم برای آزمون وکالت و ارشد حقوق خصوصی اماده میشم اینجا عضو.شدم تا از مطالبش استفاده کنم. خوشحال میشم دوستانی که حقوق میخونن باهاشون در ارتباط باشم و همکاری داشته باشیم ... موفق باشید سلام. خیلی خوش اومدید. منتظر حضور گرمتون هستیم. دوستای خوبی هستن اینجا میتونید درارتباط باشید ... موفق باشید ایشالا در آزمون. 3
behr002 82 ارسال شده در 10 مهر، 2015 سلام بهروزم. ترم ۴ مهندسی شیمی دانشگاه تهران. تابستون تقریبا بیکارم. در بورس هم فعالیت میکنم. علاقه مند به موضوعات؛ اقتصادی روانشناسی برنامه نویسی والبته مهندسی شیمی. سپاس. 9
Tamana73 28835 ارسال شده در 10 مهر، 2015 سلام بهروزم. ترم ۴ مهندسی شیمی دانشگاه تهران. تابستون تقریبا بیکارم. در بورس هم فعالیت میکنم. علاقه مند به موضوعات؛ اقتصادی روانشناسی برنامه نویسی والبته مهندسی شیمی. سپاس. سلام خیلی خوش اومدید... منتظر حضور گرمتون در تالار ها هستیم موفق باشید. 4
payamyarahmadi 18 ارسال شده در 13 مهر، 2015 سلام پیام هستم 25ساله لیسانس صنایع دانشگاه پیام نور تسلط به نرم افزار msp تازه واردم هستم 8
m.sh1992 2210 ارسال شده در 15 مهر، 2015 سلامپیام هستم 25ساله لیسانس صنایع دانشگاه پیام نور تسلط به نرم افزار msp تازه واردم هستم سلام خیلی خوش اومدید منتظر حضور شما در تالارها هستیم.. در پناه حق 4
سارا بهمنی 1126 ارسال شده در 23 مهر، 2015 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن.؟؟سارا بهمنی 2- رشته تحصیلی....معماری 3- مقطع تحصیلی ....کارشناسی.....2 ترم مونده به اتمام کارشناسی 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید......دانشگاه آزاد واحد شیراز 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین......مسلما بخش معماری....اما بخشای دیگه رو هم دنبال میکنم. 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ ....اوایل فقط هدفم عضو شدن و سوال پرسیدن بود و بعد تمایل پیدا کردم یه فعالیت کوچیکی داشته باشم. 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ ....فعلا دانشجوام....تا بعد ببینم خدا چی میخواد.... 6
Tamana73 28835 ارسال شده در 23 مهر، 2015 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن.؟؟سارا بهمنی 2- رشته تحصیلی....معماری 3- مقطع تحصیلی ....کارشناسی.....2 ترم مونده به اتمام کارشناسی 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید......دانشگاه آزاد واحد شیراز 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین......مسلما بخش معماری....اما بخشای دیگه رو هم دنبال میکنم. 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ ....اوایل فقط هدفم عضو شدن و سوال پرسیدن بود و بعد تمایل پیدا کردم یه فعالیت کوچیکی داشته باشم. 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ ....فعلا دانشجوام....تا بعد ببینم خدا چی میخواد.... خوووووووووووووووش اومدی بانو مهندس:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: ممنونم از فعالیتت:icon_gol::icon_gol: موفق باشی 3
mhs63 14 ارسال شده در 3 آبان، 2015 سلام بر همگی من محمدهادی لیسانس متالورژی صنعتی- فوق لیسانس شکل دادن فلزات آلیاژهای فرومغناطیس 4
saba mn 20993 ارسال شده در 3 آبان، 2015 سلام بر همگیمن محمدهادی لیسانس متالورژی صنعتی- فوق لیسانس شکل دادن فلزات آلیاژهای فرومغناطیس سلام خوش اومدی دوست عزیز حالا چرا اینجوری؟؟؟؟؟؟ 1
ارسال های توصیه شده