saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درود و مهر عزیزان ناصر موحد جامعه شناسی کارشناسی ارشد/ دانشجو دانشگاه کابل جامعه شناسی هرگرایشی باشه دوست دارم بخصوص جامعه شناسی سیاسی، الهیات و دین شناسی سلام خوش اومدی به انجمن دوست عزیز 2 لینک به دیدگاه
majid sss 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام به همگی دوستان، من کمتر وقت پیدا می کنم؛ فعلا اما از 94/4 در خدمت دوستان هستم. کارشناس کنترل،فعلا معلوم نیست،بیشتر در ضمینه برنامه نویسی. 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام به همگی دوستان، من کمتر وقت پیدا می کنم؛ فعلااما از 94/4 در خدمت دوستان هستم. کارشناس کنترل،فعلا معلوم نیست،بیشتر در ضمینه برنامه نویسی. سلام. خوش اومدید منتظر حضورتون هستیم. موفق باشید. 6 لینک به دیدگاه
farbod.sadeghii 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام به تمام اعضای انجمن نو اندیشان. خیلی وقته که این انجمنو.میشناسم ولی خب الان ثبت نام کردم.... اسمم که فربد، 24 ساله، دانشجوی ارشد هستم.... دیگه این که مشخصاتم توی پروفایلم کامله. 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام به تمام اعضای انجمن نو اندیشان.خیلی وقته که این انجمنو.میشناسم ولی خب الان ثبت نام کردم.... اسمم که فربد، 24 ساله، دانشجوی ارشد هستم.... دیگه این که مشخصاتم توی پروفایلم کامله. سلام. خوش اومدید.منتظر حضورتون در تالارها هستیم... موفق باشید. 5 لینک به دیدگاه
m.nori 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با سلام بنده دختر عمه ادمین گروه هستم آماده پاسخ گویی به سوالات حقوقی گروه میباشم 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با سلام بنده دختر عمه ادمین گروه هستمآماده پاسخ گویی به سوالات حقوقی گروه میباشم سلام بانوی بزرگ انجمن خوش اومدید منتظر حضورتون بی صبرانه هستیم.♥♥♥♥♥ 4 لینک به دیدگاه
saeed sarhadi 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوستان من اسمم سعید هست دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه قزوین من علاقمند به مباحث شهرسازی و برنامه ریزی شهری و تعامل و دوستی با شما اعضای محترم هستم. شاغل و در بخش برنامه ریزی شهرداری شهرم مشغول به کار هستم 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام به همگی دوستان، من کمتر وقت پیدا می کنم؛ فعلااما از 94/4 در خدمت دوستان هستم. کارشناس کنترل،فعلا معلوم نیست،بیشتر در ضمینه برنامه نویسی. سلام به تمام اعضای انجمن نو اندیشان.خیلی وقته که این انجمنو.میشناسم ولی خب الان ثبت نام کردم.... اسمم که فربد، 24 ساله، دانشجوی ارشد هستم.... دیگه این که مشخصاتم توی پروفایلم کامله. با سلام بنده دختر عمه ادمین گروه هستمآماده پاسخ گویی به سوالات حقوقی گروه میباشم سلام دوستانمن اسمم سعید هست دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه قزوین من علاقمند به مباحث شهرسازی و برنامه ریزی شهری و تعامل و دوستی با شما اعضای محترم هستم. شاغل و در بخش برنامه ریزی شهرداری شهرم مشغول به کار هستم دوستاي گلم به انجمن خودتون خوش اومديد.. ايشالله شاهد فعاليت پربار شما دوستان باشيم.. 3 لینک به دیدگاه
miremad delarami 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ salam.. miremad delarami hastam.. karshenasi tarahi va naghshe keshi san'ati...karshenas arshade mekanik.... az ashnaei ba hamatoon khoshhalam 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ salam..miremad delarami hastam.. karshenasi tarahi va naghshe keshi san'ati...karshenas arshade mekanik.... az ashnaei ba hamatoon khoshhalam سلام دوستانمن اسمم سعید هست دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه قزوین من علاقمند به مباحث شهرسازی و برنامه ریزی شهری و تعامل و دوستی با شما اعضای محترم هستم. شاغل و در بخش برنامه ریزی شهرداری شهرم مشغول به کار هستم با سلام بنده دختر عمه ادمین گروه هستمآماده پاسخ گویی به سوالات حقوقی گروه میباشم سلام به تمام اعضای انجمن نو اندیشان.خیلی وقته که این انجمنو.میشناسم ولی خب الان ثبت نام کردم.... اسمم که فربد، 24 ساله، دانشجوی ارشد هستم.... دیگه این که مشخصاتم توی پروفایلم کامله. خوش اومدید منتظر حضور فعال شما هستیم:4uboxsmiley: 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ salam..miremad delarami hastam.. karshenasi tarahi va naghshe keshi san'ati...karshenas arshade mekanik.... az ashnaei ba hamatoon khoshhalam 2 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ سلام.محمدهستم!بااین مشخصات که نوشتین,ازهمه انگاربزرگترم!سنی البت;-)....کاردانی کامپیوتر,کارشناسی الکترونیک وسه سال مکاترونیک.درحال حاضر فروشنده وتعمیرکار لپ تاپ,تبلت وپروژهای هوشمندسازی منازل کارمیکنم.از دوربین واعلام حریق تاروشنایی وکنترلر تردد.خوشحالم از آشنایی همتون 5 لینک به دیدگاه
sataf 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ باسلام وخسته نباشیدخدمت دوستان جدید.امیدوارم که بتونم درکنارشما عزیزان وسروران گرامی گامهای بلندعلمی،پژوهشی و ابداعات و حتی تولیدات کالاهای جدیدرابردارم.بنده اسمم حمیدرضا اصلانی میباشدکه با همون اسم حمید صدامیکنند.دریک شرکت تولیدکاشی و سرامیک مشغولم.سرپرست انبار مرکزی کارخانه در تهران میباشم؛ضمنا"کارخانه درمشهدمقدس هست.متاهلم.متولد1351هستم.یک پسر14ساله دارم و یک مسافرتوراهی دیگه که به امیدخداتایکماه دیگه به جمع خانوادم اضافه میشه.اونم پسره.دیپلم اقتصاد دارم.وتصمیم دارم درصورت امکان ادامه تحصیل بدم.باید دید شرایط چی پیش میاره.علاقمندبه کارهای فنی هستم.ازخودتعریف کردن نباشه،میشه گفت دست به آچارم.خیلی دوست دارم یه کاری رو راه بندازم که هم جدید باشه و هم ازلحاظ اقتصادی بشه روش حساب کرد.از اینکه به جمع شما پیوستم خوشحالم. 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ باسلام وخسته نباشیدخدمت دوستان جدید.امیدوارم که بتونم درکنارشما عزیزان وسروران گرامی گامهای بلندعلمی،پژوهشی و ابداعات و حتی تولیدات کالاهای جدیدرابردارم.بنده اسمم حمیدرضا اصلانی میباشدکه با همون اسم حمید صدامیکنند.دریک شرکت تولیدکاشی و سرامیک مشغولم.سرپرست انبار مرکزی کارخانه در تهران میباشم؛ضمنا"کارخانه درمشهدمقدس هست.متاهلم.متولد1351هستم.یک پسر14ساله دارم و یک مسافرتوراهی دیگه که به امیدخداتایکماه دیگه به جمع خانوادم اضافه میشه.اونم پسره.دیپلم اقتصاد دارم.وتصمیم دارم درصورت امکان ادامه تحصیل بدم.باید دید شرایط چی پیش میاره.علاقمندبه کارهای فنی هستم.ازخودتعریف کردن نباشه،میشه گفت دست به آچارم.خیلی دوست دارم یه کاری رو راه بندازم که هم جدید باشه و هم ازلحاظ اقتصادی بشه روش حساب کرد.از اینکه به جمع شما پیوستم خوشحالم. سلام خیلی خوش اومدید. منتظر حضور گرمتون هستیم... ایشالا کوچولو سالم و سلامت به دنیا بیاد...تبریک میگم.شاد باشید...♥ ایشالا بتونیم کنارتون اطلاعاتی کسب کنیم. 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ سلام.محمدهستم!بااین مشخصات که نوشتین,ازهمه انگاربزرگترم!سنی البت;-)....کاردانی کامپیوتر,کارشناسی الکترونیک وسه سال مکاترونیک.درحال حاضر فروشنده وتعمیرکار لپ تاپ,تبلت وپروژهای هوشمندسازی منازل کارمیکنم.از دوربین واعلام حریق تاروشنایی وکنترلر تردد.خوشحالم از آشنایی همتون سلام. خوش اومدید منتظر حضور گرمتون هستیم... موفق باشید. 1 لینک به دیدگاه
fariba rohii 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ فریبام ترم دو دانشگاه لاهیجان معماری میخونم.... 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ فریبام ترم دو دانشگاه لاهیجان معماری میخونم.... سلام خیلی خوش اومدید.منتظر حضور گرمتون در تالار معماری هستیم موفق باشید.. 3 لینک به دیدگاه
nazeryan meysam 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ سلام به همه دوستان آقا میثم هستم ارشد تبدیل انرژی خوشحالم که در این جمع هستم انشاءالله بتونیم از تجربیات و تخصص دوستان استفاده کنیم 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ سلام به همه دوستان آقا میثم هستم ارشد تبدیل انرژی خوشحالم که در این جمع هستم انشاءالله بتونیم از تجربیات و تخصص دوستان استفاده کنیم سلام خوش اومدید... منتظر حضورتون هستیم... موفق باشید. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده