cinderella art 16 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 خوب منم سلام میدم به همه دوستای خوب اینجا بنده سارا هستم کارشناسیمو تو رشته معماری تموم کردم الانم دارم رو پایان نامم کار میکنم عنوان کارم طراحی مجتمع زندگی برای افراد کم درآمد هستش. درکل خوشحالم که این جا عضو شدم:girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel: 4
masi eng 47044 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2015 خوب منم سلام میدم به همه دوستای خوب اینجابنده سارا هستم کارشناسیمو تو رشته معماری تموم کردم الانم دارم رو پایان نامم کار میکنم عنوان کارم طراحی مجتمع زندگی برای افراد کم درآمد هستش. درکل خوشحالم که این جا عضو شدم:girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel: سلام ساراجان خوش اومديد به انجمن خودتون 2
rozbeh60 37 ارسال شده در 1 خرداد، 2015 1- روزبه 2- الکترونیک-کنترل 3- کارشناسی 4- کرمان -رشت 5- کنترل صنعتی و ابزار دقیق 6- اشنایی و استفاده از تجربیات دوستان 7- صنایع سلولوزی-اهواز 7
Tamana73 28835 ارسال شده در 1 خرداد، 2015 1- روزبه2- الکترونیک-کنترل 3- کارشناسی 4- کرمان -رشت 5- کنترل صنعتی و ابزار دقیق 6- اشنایی و استفاده از تجربیات دوستان 7- صنایع سلولوزی-اهواز سلام. خوش اومدید...منتظر حضورتون در تالارها هستیم.... موفق باشید... 4
farzad bashiri 24 ارسال شده در 1 خرداد، 2015 1.فرزاد 2.ارشد 3.برق مخابرات 4.دانشگاه رازی 5.فعلا مشغول به تحصیل. 6.بیشتر دنبال مطالب مرتبط با رشته ام هستم............واستفاده از تجربیات شما خوبان 6
masi eng 47044 ارسال شده در 1 خرداد، 2015 1.فرزاد2.ارشد 3.برق مخابرات 4.دانشگاه رازی 5.فعلا مشغول به تحصیل. 6.بیشتر دنبال مطالب مرتبط با رشته ام هستم............واستفاده از تجربیات شما خوبان سلام خوش اومديد به انجمن خودتون 3
mesee 55 ارسال شده در 6 خرداد، 2015 سلام.من فرشته هستم. فرهنگی, مدرک:لیسانس زیاد به کامپیوتر وارد نیستم.اما پشتکارم زیاده اومدم که از اطلاعات شما عزیزان استفاده کنم. میگن تو کار خود موفقم.اما خوب هرچیزی رو شنیدی که نباید باورکنی. بیشتر ازمباحث پزشکی وکشاورزی ومطالب مربوط به خانواده وهمچنین طنز خوشم میاد. باتوجه به اینکه هم سن مادرتان هستم امیدوارم اگه باشما شوخی کردم ناراحت نشوید. نصیحت راهم دوستانه بپذیرید:vahidrk: 8
masi eng 47044 ارسال شده در 7 خرداد، 2015 سلام.من فرشته هستم.فرهنگی, مدرک:لیسانس زیاد به کامپیوتر وارد نیستم.اما پشتکارم زیاده اومدم که از اطلاعات شما عزیزان استفاده کنم. میگن تو کار خود موفقم.اما خوب هرچیزی رو شنیدی که نباید باورکنی. بیشتر ازمباحث پزشکی وکشاورزی ومطالب مربوط به خانواده وهمچنین طنز خوشم میاد. باتوجه به اینکه هم سن مادرتان هستم امیدوارم اگه باشما شوخی کردم ناراحت نشوید. نصیحت راهم دوستانه بپذیرید:vahidrk: 2
Mahtab Banoo 20 ارسال شده در 7 خرداد، 2015 سلام 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. مهتاب بانو لطفا 2- رشته تحصیلی رشتمو دوست نداشتم... 3- مقطع تحصیلی کارشناسی 4- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. قسمت کتاب خونی و هنر 5- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ تبادل اطلاعات با دوستان ۶- نحوه آشنایی با نواندیشان عادل عزیز 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ شغل آزاد. یجورایی مربیگری و مدیریت... کارآموز دارم... 5
masi eng 47044 ارسال شده در 7 خرداد، 2015 سلام 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. مهتاب بانو لطفا 2- رشته تحصیلی رشتمو دوست نداشتم... 3- مقطع تحصیلی کارشناسی 4- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. قسمت کتاب خونی و هنر 5- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ تبادل اطلاعات با دوستان ۶- نحوه آشنایی با نواندیشان عادل عزیز 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ شغل آزاد. یجورایی مربیگری و مدیریت... کارآموز دارم... سلام بانجمن خودتون خوش اومدید.. 3
mahmoudrezabayatiyan 18 ارسال شده در 14 خرداد، 2015 رضا مکانیک کارشناسی مالک اشتر کارمند مباحث تاریخی و دینی 8
masi eng 47044 ارسال شده در 14 خرداد، 2015 رضامکانیک کارشناسی مالک اشتر کارمند مباحث تاریخی و دینی سلام به انجمن خودتون خوش اومديد... 4
sanaz1110 23 ارسال شده در 18 خرداد، 2015 سلام منم سانازم مهندسی شهرسازی دانشگاه ازاد تهران جنوب خوشحالم از اینکه در سایت شما حضور دارم 5
masi eng 47044 ارسال شده در 18 خرداد، 2015 سلام منم سانازم مهندسی شهرسازی دانشگاه ازاد تهران جنوب خوشحالم از اینکه در سایت شما حضور دارم سلام به انجمن خودتون خوش اومديد... 2
fatemeh zarei 14 ارسال شده در 26 خرداد، 2015 سلام به همه خیلی خوشحالم که بااین سایت آشناشدم فاظمه کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری- گرایش بهسازی و نوسازی شهری دانشگاه خوارزمی تهران ازهمه مطالب سایت استقبال میکنم 4
Tamana73 28835 ارسال شده در 26 خرداد، 2015 سلام به همه خیلی خوشحالم که بااین سایت آشناشدمفاظمه کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری- گرایش بهسازی و نوسازی شهری دانشگاه خوارزمی تهران ازهمه مطالب سایت استقبال میکنم سلام عزیزم. خیلی خوش اومدی. منتظر حضور گرمت هستیم.♥♥♥♥ 3
نازنين تركـان 783 ارسال شده در 26 خرداد، 2015 سلام نازنين تركان هستم 30 سال سن دارم دانشجوي سال آخر ارشد پرستاري هستم عيد و سال جديدتون مبارك 6
Tamana73 28835 ارسال شده در 27 خرداد، 2015 سلامنازنين تركان هستم 30 سال سن دارم دانشجوي سال آخر ارشد پرستاري هستم عيد و سال جديدتون مبارك سلام.خیلی خوش اومدید.منتظر حضورتون در تالارها هستیم.سال نو شماام مبارک خانوم.♥♥♥♥ 4
ارسال های توصیه شده