tina gibi 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ [1)اسمم تیناست 2)دانشجوی رشته بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم مقطع کارشناسی دوست دارم اطلاعاتم رو با بچه ها در میون بذارم واز اطلاعات اونها هم استفاده کنم.... فعلا هم فقط دانشجوام 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ [1)اسمم تیناست 2)دانشجوی رشته بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم مقطع کارشناسی دوست دارم اطلاعاتم رو با بچه ها در میون بذارم واز اطلاعات اونها هم استفاده کنم.... فعلا هم فقط دانشجوام سلااااام عزییییییزم. خیلی خوش اومدی.... منتظر حضورت در تالارها هستیم.... 3 لینک به دیدگاه
teet 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۳ سلام خوش اومدید یه سوال خودتون هم اهل لرستان هستید یا دانشگاه اونجاست؟؟؟؟ خودم هم اهل خرم آبادم چطور مگه؟ 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۳ خودم هم اهل خرم آبادمچطور مگه؟ منم خرم اباد هستم 4 لینک به دیدگاه
امیر میرطاهری 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ سلام دوستان امیر هستم کارشناسی تموم کردم در ساخت و ساز فعالیت دارم بیشتر دوست دارم مقاله های مرتبط با صنعت ساختمان و مطالعه کنم موفق باشید 5 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۳ سلام دوستان امیر هستم کارشناسی تموم کردم در ساخت و ساز فعالیت دارم بیشتر دوست دارم مقاله های مرتبط با صنعت ساختمان و مطالعه کنم موفق باشید خیلی خوش اومدی امیر جان امیدوارم شاهد فعالیت بی وقفه ات تو تالارها باشیم :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ سلام من صبا کاربر جدید هستم خیلی خوش اومدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 صفا اوردم بیاید استقبال :vahidrk: :ws28::ws28::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::w63::w330::ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq دیگه گفتم تنوعی شه :w554: 5 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ سلام من صبا کاربر جدید هستم خیلی خوش اومدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 صفا اوردم بیاید استقبال :vahidrk: :ws28::ws28::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::w63::w330::ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq دیگه گفتم تنوعی شه :w554: بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه.. سلاااااااااااااااااااااااااااااااااام صبا خانوم.. خوش اومدی.. منتظر فعالیتت هستیما.. شنیدیم فعالیت نمیکنی فقط با هدف اسپم عضو شدی 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه.. سلاااااااااااااااااااااااااااااااااام صبا خانوم.. خوش اومدی.. منتظر فعالیتت هستیما.. شنیدیم فعالیت نمیکنی فقط با هدف اسپم عضو شدی سلاممممممممممممممممم سعی میکنم فعالیت کنم اره من از حامیان اسپم هستم :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
moein 32399 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ سلام به همه 1.معین 2.معماری:icon_razz: 3.کارشناسی 4.دانشکده توس مشهد 5.نرم افزارهای طراحی 6.اومدم ک اگه شد چیزی یاد بگیرم و یاد بدم بیشتر در بحث نرم افزار های ترسیمی :gnugghender: 7.دانشجو ترم اخر 6 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۳ سلام به همه1.معین 2.معماری:icon_razz: 3.کارشناسی 4.دانشکده توس مشهد 5.نرم افزارهای طراحی 6.اومدم ک اگه شد چیزی یاد بگیرم و یاد بدم بیشتر در بحث نرم افزار های ترسیمی :gnugghender: 7.دانشجو ترم اخر خوش اومدی آقا معین 3 لینک به دیدگاه
farbod2020 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ سلام فربد مخابرات دانشجوی فوق لیسانس کاشان علاقم تخصصی رشته خودم ونرم افزار هدفم تبادل اطلاعات مربی خصوصی 9 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ سلامفربد مخابرات دانشجوی فوق لیسانس کاشان علاقم تخصصی رشته خودم ونرم افزار هدفم تبادل اطلاعات مربی خصوصی درود فربد جان خوش اومدی منتظرت هستیم داخل تالار برق 5 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ سلام من صبا کاربر جدید هستم خیلی خوش اومدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 صفا اوردم بیاید استقبال :vahidrk: :ws28::ws28::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::w63::w330::ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq دیگه گفتم تنوعی شه :w554: اعتمادبه نفسسسسسسسسسسسسسسسسسس 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ اعتمادبه نفسسسسسسسسسسسسسسسسسس بلهههههههههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
nnmm 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ مسعود هستم تاسیسات حرارتی وبرودتی لیسانس اصفهان مباحث فنی و نرم افزار های تاسیساتی برای موبایل اشنایی با سایرکاربران یادگرفتن مطالب درزمینه های دیگر کارهای تاسیساتی 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ مسعود هستم تاسیسات حرارتی وبرودتی لیسانس اصفهان مباحث فنی و نرم افزار های تاسیساتی برای موبایل اشنایی با سایرکاربران یادگرفتن مطالب درزمینه های دیگر کارهای تاسیساتی درود داداش مسعود خیلی خوش اومدی تالار برق منتظرت هستیم 3 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ سلامفربد مخابرات دانشجوی فوق لیسانس کاشان علاقم تخصصی رشته خودم ونرم افزار هدفم تبادل اطلاعات مربی خصوصی سلام . خوش اومدی :icon_gol::icon_gol: موفق باشی 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ همه دوستان جديد خوش اومدن به انجمن خودشون.... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده