saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ خدمت صبا خانوم گل جان باید عرض کنم که چرا شهیر چون فامیل شهیری را خیلی دوست دارم و فامیل خودم یه چیز دیگه است . اما از متنی که زیر پست من زدید بسیار از شما متشکرم . مدت سه ماهی است که بخاطر یک مشکل روح و روانم در هم ریخته . این پست شما چون کلیدی برای قفل این مشکل برایم شد . باز هم از نظر لطفی که داشتید بسیار ممنونم . ازت بینهایت ممنونم . صبا خانوم گل جان هیچوقت فکر نکن تکهی ناجوری هستی...تو درستترین تکه هستی، اگه پازلت رو درست انتخاب کرده باشی...اگه پازلت این نیست زور نزن، دورت رو نتراش...رنگت رو عوض نکن...بلند شو برو پازل خودتو پیدا کن...بیخود غصه نخور...شلوغش نکن...نباید بیخودی بشینی به جای خالیت نگاه کنی...اون جای خالی، جای تو نیست، اونجا یه جور توهم اشتباهی از جای توئه. پس الان امیدوارم با روحیه بالا در انجمن فعالیتتونو ببینیم :hapydancsmil: زندگی رو سخت نگیر 2 لینک به دیدگاه
hesam salmani 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ سلام بچه ها ,من تازه واردم حسام هستم دانشجوی عمران دانشگاه شهرکرد ترم3 یجورایی اول کارم ولی کد و etabs و... رو بلدم توی زمینه متره براورد هم پروژه عملی انجام دادم زیر نظر استادای خبره همییییییییین دوس دارم هرچی میدونم رو با بقیه به اشتراک بذارم و با اطلاعات بقیه علم خودمو بالا ببرم. 7 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ سلام بچه ها ,من تازه واردمحسام هستم دانشجوی عمران دانشگاه شهرکرد ترم3 یجورایی اول کارم ولی کد و etabs و... رو بلدم توی زمینه متره براورد هم پروژه عملی انجام دادم زیر نظر استادای خبره همییییییییین دوس دارم هرچی میدونم رو با بقیه به اشتراک بذارم و با اطلاعات بقیه علم خودمو بالا ببرم. سلام خوش اومدیدمنتظر فعالیتتون هستیم:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
فرزانه تقی پور 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ سلام فرزانه تقی پور لیسانس منابع طبیعی خانه دارهستم ارشد زراعت ثبت نام کردم ببیم چی میشه 6 لینک به دیدگاه
فرزانه تقی پور 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ سلام فرزانه تقی پور لیسانس منابع طبیعی خانه دار ارشد زراعت ثبت نام کردم ببینم چی میشه 7 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۳ سلام فرزانه تقی پور لیسانس منابع طبیعی خانه دار ارشد زراعت ثبت نام کردم ببینم چی میشه خیلی خوش اومدید به امید خدا یه جای خوب قبول می شید 3 لینک به دیدگاه
faezeh gharibi 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ سلام فائزه هستم رشته معمارى دانشگاه آزاد بوشهر از آشنايي با همگى خوشبختم? 7 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ خیلی خوش اومدید ما هم از آشنایی با شما خوشحالیم امیدوارم شاهد فعالیتتون تو انجمن باشیم 2 لینک به دیدگاه
arash bakhtiari 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ سلام به همگی دوستان آرش شهرسازی کارشناسی دانشگاه کردستان شهرسازی،معماری یادگیری وبازدید مطالب جالب وتازه در حال تحصیل(دانشجو) از بیکاری بهتره فک کنم:icon_razz::icon_razz: 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۳ سلام به همگی دوستان آرش شهرسازی کارشناسی دانشگاه کردستان شهرسازی،معماری یادگیری وبازدید مطالب جالب وتازه در حال تحصیل(دانشجو) از بیکاری بهتره فک کنم:icon_razz::icon_razz: سلام. خیلی خوش اومدید. منتظر حضور فعال و گرمتون در تالار معماری و شهرسازی هستیم. موفق باشید مهندس. 3 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۳ سلام به همگی دوستان آرش شهرسازی کارشناسی دانشگاه کردستان شهرسازی،معماری یادگیری وبازدید مطالب جالب وتازه در حال تحصیل(دانشجو) از بیکاری بهتره فک کنم:icon_razz::icon_razz: سلام آرش جان خوش اومدی :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
arash bakhtiari 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ سلام خیلی ممنون امیدوارم بتونیم مطالب مفیدی رو به نمایش بذاریم و کارایی داشته باشه 9 لینک به دیدگاه
Mohammad 95 58 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ 1-محمدم 2-شهرسازی 3-کارشناسی 4-پیام نور 5-شهرسازی و موبایل 6-کسب سهمیه پارالمپیک 7-فحله 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۳ 1-محمدم2-شهرسازی 3-کارشناسی 4-پیام نور 5-شهرسازی و موبایل 6-کسب سهمیه پارالمپیک 7-فحله درود... خیلی خوش اومدید...منتظر حضور گرمتون در تالار ها هستیم... پاینده باشید... 4 لینک به دیدگاه
teet 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ 1- گشتل (بخونید gashtell) 2- فیزیولوژی ورزشی _در آستانه تغییر به بیومکانیک :hapydancsmil: 3- کارشناسی تموم 4- دانشگاه لرستان 5- (ترکیبی از : ورزش - معلولیت - علم رباتیک و بیومکانیک)اینا همه یه طرف :girl_angel: - طراح و ایده پرداز mobile OS 6- 7- جوشکاری اسکلت و پروفیل - تیرچه - رنگ کاری - مربیگری شنا ، ژیمناستیک ، دو ومیدانی - چوپونی - زنبور داری - کشاورزی (بطور مقطعی تو کل سال با اینا درگیرم):icon_pf (95): البته درس هم میخونم واسه ارشد(همه چیز که کار نیست-علم هم مهمه) 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ 1- گشتل (بخونید gashtell) 2- فیزیولوژی ورزشی _در آستانه تغییر به بیومکانیک :hapydancsmil: 3- کارشناسی تموم 4- دانشگاه لرستان 5- (ترکیبی از : ورزش - معلولیت - علم رباتیک و بیومکانیک)اینا همه یه طرف :girl_angel: - طراح و ایده پرداز mobile OS 6- 7- جوشکاری اسکلت و پروفیل - تیرچه - رنگ کاری - مربیگری شنا ، ژیمناستیک ، دو ومیدانی - چوپونی - زنبور داری - کشاورزی (بطور مقطعی تو کل سال با اینا درگیرم):icon_pf (95): البته درس هم میخونم واسه ارشد(همه چیز که کار نیست-علم هم مهمه) سلااااام... خیلی خوش اومدید.. منتظر حضور گرمتون در تالارها هستیم... خوش باشید و موفق...:icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
teet 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ سلااااام...خیلی خوش اومدید.. منتظر حضور گرمتون در تالارها هستیم... خوش باشید و موفق...:icon_gol::icon_gol: ایشالا که حضور موثر باشه ،نه فقط پررنگ :texc5lhcbtrocnmvtp8 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ ایشالا که حضور موثر باشه ،نه فقط پررنگ :texc5lhcbtrocnmvtp8 ایشالاه پرانرژی هستین خوشم اومد موفق باشی و پر انرزی 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ 1- گشتل (بخونید gashtell) 2- فیزیولوژی ورزشی _در آستانه تغییر به بیومکانیک :hapydancsmil: 3- کارشناسی تموم 4- دانشگاه لرستان 5- (ترکیبی از : ورزش - معلولیت - علم رباتیک و بیومکانیک)اینا همه یه طرف :girl_angel: - طراح و ایده پرداز mobile OS 6- 7- جوشکاری اسکلت و پروفیل - تیرچه - رنگ کاری - مربیگری شنا ، ژیمناستیک ، دو ومیدانی - چوپونی - زنبور داری - کشاورزی (بطور مقطعی تو کل سال با اینا درگیرم):icon_pf (95): البته درس هم میخونم واسه ارشد(همه چیز که کار نیست-علم هم مهمه) سلام خوش اومدید یه سوال خودتون هم اهل لرستان هستید یا دانشگاه اونجاست؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده