Tamana73 28835 ارسال شده در 29 بهمن، 2014 رضا معماری کارشناس قم مباحث معماری و انرژی کارشناس ابنیه--کیسون سلام... خوش اومدید.. منتظر حضورتون هستیم در تالار ها... موفق باشید... :w66: :w63: 2
mahdi torabi 17 ارسال شده در 30 بهمن، 2014 سلام من تازه وارد سایت هستم واسمم مهدی دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد مهندسی برق قدرت دانشگاه علوم وتحقیقات تخصم شبکه های توزیع و با نرم افزتراهی مختلف شبکه آشنایی دارم امیدوارم بتونم در حد معلومات خودم به دوستان کمک کنمدر ضمن یه پرسپولیسی سرخ سرخ میباشم 7
Tamana73 28835 ارسال شده در 30 بهمن، 2014 سلام من تازه وارد سایت هستم واسمم مهدیدانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد مهندسی برق قدرت دانشگاه علوم وتحقیقات تخصم شبکه های توزیع و با نرم افزتراهی مختلف شبکه آشنایی دارم امیدوارم بتونم در حد معلومات خودم به دوستان کمک کنمدر ضمن یه پرسپولیسی سرخ سرخ میباشم سلام خوش اومدید... منتظرحضورتون هستیم. 5
m@ry@71 3690 ارسال شده در 2 اسفند، 2014 سلام من تازه وارد سایت هستم واسمم مهدیدانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد مهندسی برق قدرت دانشگاه علوم وتحقیقات تخصم شبکه های توزیع و با نرم افزتراهی مختلف شبکه آشنایی دارم امیدوارم بتونم در حد معلومات خودم به دوستان کمک کنمدر ضمن یه پرسپولیسی سرخ سرخ میباشم سلام دوست عزیز. خیلی خوش اومدید. :w66: منتظر حضورتون در تالارها بویژه تالار برق هستیم 4
Amir Molaei 48 ارسال شده در 2 اسفند، 2014 سلام من تازه وارد سایت هستم واسمم مهدیدانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد مهندسی برق قدرت دانشگاه علوم وتحقیقات تخصم شبکه های توزیع و با نرم افزتراهی مختلف شبکه آشنایی دارم امیدوارم بتونم در حد معلومات خودم به دوستان کمک کنمدر ضمن یه پرسپولیسی سرخ سرخ میباشم سلام به انجمنخوش اومدی 3
hamidtt 16 ارسال شده در 2 اسفند، 2014 سلام حميد هستم رشته مديريت صنعتي ترم آخر -كارشناسي علمي كاربردي-پيام نور كارمند علاقمندي :گردشگري-بورس 6
Tamana73 28835 ارسال شده در 2 اسفند، 2014 سلامحميد هستم رشته مديريت صنعتي ترم آخر -كارشناسي علمي كاربردي-پيام نور كارمند علاقمندي :گردشگري-بورس سلام خوش اومدید... منتظر حضورتون در تالارها هستیم... موفق باشید. 5
maryam kachoii 21 ارسال شده در 5 اسفند، 2014 سلام من مریم کچویی هستم دانشجوی نرم افزار کامپیوتر اومدم از شما کمک بگیرم 8
saba mn 20993 ارسال شده در 5 اسفند، 2014 سلام من مریم کچویی هستم دانشجوی نرم افزار کامپیوتر اومدم از شما کمک بگیرم سلام خوشومدی عزیزم 4
uzf 1982 ارسال شده در 5 اسفند، 2014 سلام من مریم کچویی هستم دانشجوی نرم افزار کامپیوتر اومدم از شما کمک بگیرم سلامحميد هستم رشته مديريت صنعتي ترم آخر -كارشناسي علمي كاربردي-پيام نور كارمند علاقمندي :گردشگري-بورس س مهدی هستم دانشجوی شهر سازی تازه عضوشدم......:ws52: سلام خیلی خوش اومدید :icon_gol: 6
saeid doosti 15 ارسال شده در 10 اسفند، 2014 سلام سعید هستم اما یه مطلبی تو سایت دیدیم ازش خوشم اومد بعد واسه دانلود کاملش گفت بیا تو سایت اومدیم بعد گفت اگه میخوای باید عضو بشی عضو شدیم اقا خلاصه اون موضوع گم شد رفت الان دارم اموزش میبینم که چجور از شکلک ها برفستم من گوشیم لبتاب و یک عالمه پروژ انجام نداده ازمون دکترا اینجا چه خبره سعید 93/9/19ساعت2یه هویی kiss kiss 5
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 10 اسفند، 2014 سلام سعید هستم اما یه مطلبی تو سایت دیدیم ازش خوشم اومد بعد واسه دانلود کاملش گفت بیا تو سایت اومدیم بعد گفت اگه میخوای باید عضو بشی عضو شدیم اقا خلاصه اون موضوع گم شد رفت الان دارم اموزش میبینم که چجور از شکلک ها برفستم من گوشیم لبتاب و یک عالمه پروژ انجام نداده ازمون دکترا اینجا چه خبره سعید 93/9/19ساعت2یه هویی kiss kiss خوش اومدین. اگه مطلب رو گم کردین از جستجوی بالای انجمن مجدد سرچش کنید: 5
moosen 15 ارسال شده در 12 اسفند، 2014 سلام . محسن هستم . دانشجوی ترم آخر مکانیک (سیالات) . تو زمینه انتقال حرارت نانوسیالات مطالعه میکنم . 5
Tamana73 28835 ارسال شده در 12 اسفند، 2014 سلام . محسن هستم . دانشجوی ترم آخر مکانیک (سیالات) . تو زمینه انتقال حرارت نانوسیالات مطالعه میکنم . سلام...خوش اومدید... منتظر حضورتون هستیم.... موفق باشید. 3
ارسال های توصیه شده