Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ سلام. سلام علیکم... خوش اومدید... منتظرتون هستیم در تالارها... 2 لینک به دیدگاه
zahera 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۳ سلام زهرا هستم دانشجوی سال آخر رشته گیاه پزشکی به یاری خدا میخونم برا ارشد 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۳ سلامزهرا هستم دانشجوی سال آخر رشته گیاه پزشکی به یاری خدا میخونم برا ارشد خوش اومدی زهرا جان امیدوارم به مراتب بالاتر برسی 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۳ سلامزهرا هستم دانشجوی سال آخر رشته گیاه پزشکی به یاری خدا میخونم برا ارشد سلام عزیزه دلم. خوش اومدی.منتظرت هستیم در تالارها... موفق باشی گلم. 2 لینک به دیدگاه
monire3000 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ سلام دوستان من ترم اول کارشناسی ارشد هستم رشته ی معماری باید 2 تا مقاله بدم دوستانی که واردن لطفا کمکم کنن مرسی 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ سلام دوستان من ترم اول کارشناسی ارشد هستم رشته ی معماری باید 2 تا مقاله بدم دوستانی که واردن لطفا کمکم کنن مرسی سلام مهندس خوش اومدی... منتظرتیم تو تالارها... درخواستتو اینجا بگوhttp://www.noandishaan.com/forums/thread21401.html :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
monire3000 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ سلام مهندس خوش اومدی...منتظرتیم تو تالارها... درخواستتو اینجا بگوhttp://www.noandishaan.com/forums/thread21401.html :icon_gol: مرسی عزیزم 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ Hamidreza سلام خوش اومدید... منتظر حضورتون هستیم در تالارها... 1 لینک به دیدگاه
Raya p 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ سلام .رویا هستم. مهندسی معماری از دانشگاه همدان.اموزش نرم افزارهای معماری مثل اسکچاب و 3dmaxو...خیلی دوست دارم.و همین باعث آشناییم با این انجمن شد.از آشناییتون خوشحالم. 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ سلام .رویا هستم.مهندسی معماری از دانشگاه همدان.اموزش نرم افزارهای معماری مثل اسکچاب و 3dmaxو...خیلی دوست دارم.و همین باعث آشناییم با این انجمن شد.از آشناییتون خوشحالم. سلام گلم خوش اومدی... منتظر حضورت در تالار ها هستیم... موفق باشی... اینجام یه سر بزن: http://www.noandishaan.com/forums/forum1518.html 2 لینک به دیدگاه
mehrdad heidari 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ سلام مهرداد ترم اول مهندسی صنایع:w16: 7 لینک به دیدگاه
farshad723 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ با سلام فرشاد هستم دوست داشتید بگید fire راحت ترم دانشجوی ارشد مخابرات (سیستم) دانشگاه یزد در حال انصراف درس خوندن خالی نونو آب نمیشه راستی دانشگاه های دولتی 3-4 روز کلاسه یعنی کار پش........ اگه یروز دیدم مدرک ارشد لازمه میرم آزاد موفق باشید داشت یادم میرفت من کاردانی الکترونیک کارشناسی قدرت خوندم.هدفم از امدن اینجا دنبال فایل های autocad طراحی تاسیسات برقی ساختمان بودم که افتادم تو تله متاسفانه نتونستمم بگیرم موفق باشید و سر بلند...... دوستون دارم یه عالمه راستی فایل جدید برا طراحی تاسیسات الکتریکی هرکی داره بزاره تو سایت مرسی 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ سلاممهرداد ترم اول مهندسی صنایع:w16: سلام خوش اومدید... منتظر حضورتون در تالارها هستیم... موفق باشید... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ با سلامفرشاد هستم دوست داشتید بگید fire راحت ترم دانشجوی ارشد مخابرات (سیستم) دانشگاه یزد در حال انصراف درس خوندن خالی نونو آب نمیشه راستی دانشگاه های دولتی 3-4 روز کلاسه یعنی کار پش........ اگه یروز دیدم مدرک ارشد لازمه میرم آزاد موفق باشید داشت یادم میرفت من کاردانی الکترونیک کارشناسی قدرت خوندم.هدفم از امدن اینجا دنبال فایل های autocad طراحی تاسیسات برقی ساختمان بودم که افتادم تو تله متاسفانه نتونستمم بگیرم موفق باشید و سر بلند...... دوستون دارم یه عالمه راستی فایل جدید برا طراحی تاسیسات الکتریکی هرکی داره بزاره تو سایت مرسی سلام خوش اومدید آقا فرشاد... منتظر حضورتون هستیم... موفق باشید... 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ سلام!!من رویام، دانشجوی روانشناسی... سلـــــــــــام رویا بانوی عزیز خیلییییی خوش اومدی :w66: منتظر حضورتون هستیم 4 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۳ با سلامفرشاد هستم دوست داشتید بگید fire راحت ترم دانشجوی ارشد مخابرات (سیستم) دانشگاه یزد در حال انصراف درس خوندن خالی نونو آب نمیشه راستی دانشگاه های دولتی 3-4 روز کلاسه یعنی کار پش........ اگه یروز دیدم مدرک ارشد لازمه میرم آزاد موفق باشید داشت یادم میرفت من کاردانی الکترونیک کارشناسی قدرت خوندم.هدفم از امدن اینجا دنبال فایل های autocad طراحی تاسیسات برقی ساختمان بودم که افتادم تو تله متاسفانه نتونستمم بگیرم موفق باشید و سر بلند...... دوستون دارم یه عالمه راستی فایل جدید برا طراحی تاسیسات الکتریکی هرکی داره بزاره تو سایت مرسی سلام آقا فرشاد خیلی خوش اومدید منتظر حضور گرمتون بویژه تو تالار برق هستیم موفق باشید 3 لینک به دیدگاه
rzmh76 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ رضا معماری کارشناس قم مباحث معماری و انرژی کارشناس ابنیه--کیسون 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده