mehran2653 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ سلام مهران هستم رشته کارشناسی مهندسی عمران خوندم الان دانشجوی ارشدبرنامه ریزی شهری هستم ازمباحث ترافیکی و شهرسازی خوشم میاد.درواقع متناسب باکارم هست کارمندهستم 5 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ سلام مهران هستمرشته کارشناسی مهندسی عمران خوندم الان دانشجوی ارشدبرنامه ریزی شهری هستم ازمباحث ترافیکی و شهرسازی خوشم میاد.درواقع متناسب باکارم هست کارمندهستم سلام خوش آمدید 5 لینک به دیدگاه
rzmh76 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ 1-رضا محمدی 2- معماری 3- کارشناسی 4- آزاد اردبیل 5- از مباحث معماری ومرمت خوشم میاد 6- دریافت اطلاعات و آشنایی بادوستان 7- کارشناس ابنیه -کیسون 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ 1-رضا محمدی2- معماری 3- کارشناسی 4- آزاد اردبیل 5- از مباحث معماری ومرمت خوشم میاد 6- دریافت اطلاعات و آشنایی بادوستان 7- کارشناس ابنیه -کیسون 2 لینک به دیدگاه
sima-moghaddam 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ salam man sima moaghadam hastam reshte tahsilim bargh ghodrat has daneshjuye terme 1 arshadam man be kham maghale ba mozuea tarahi mashin elektriki peyda konam chika bayad anjam bedam 10 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ salam man sima moaghadam hastam reshte tahsilim bargh ghodrat has daneshjuye terme 1 arshadam man be kham maghale ba mozuea tarahi mashin elektriki peyda konam chika bayad anjam bedam سلام عزيزم به انجمن خودتون خوش اومديد 3 لینک به دیدگاه
امیر ساوه 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ سلام امیر هستم دانشجوی مهندسی مکانیک گرایش حرارت وسیالات دانشگاه تهران خوشحال میشم ازآشنایی شما 8 لینک به دیدگاه
MaRaL.archi 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ سلام مارالم دانشجوی کارشناسی معماری-طراحی داخلی 6 لینک به دیدگاه
niyan.d 1473 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ سلام امیر هستم دانشجوی مهندسی مکانیک گرایش حرارت وسیالات دانشگاه تهرانخوشحال میشم ازآشنایی شما 1 لینک به دیدگاه
niyan.d 1473 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ سلاممارالم دانشجوی کارشناسی معماری-طراحی داخلی 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ سلام امیر هستم دانشجوی مهندسی مکانیک گرایش حرارت وسیالات دانشگاه تهرانخوشحال میشم ازآشنایی شما :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
zohreh biyarjmandi 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ salam zoheh hastam daneshjonaghshi irani tae ozve shodam 9 لینک به دیدگاه
Hooman93 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ سلام بسلامتی همه اسم هومن متالورزی مدیرتولید و مشاور چند کارخانه فولاد هدفم اشنایی با مهندسین جوان 10 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ سلام بسلامتی همهاسم هومن متالورزی مدیرتولید و مشاور چند کارخانه فولاد هدفم اشنایی با مهندسین جوان سلاااااااام خوش اومدید... منتظر حظورتون در تالارها هستیم... 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ Hi I am new! Have a nice day سلام... خوش اومدید... منتظرحظورتون هستیم... 5 لینک به دیدگاه
jalalmaddahi 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ سلام جلال هستم دانشجوی ترم اخر معماری مشغول به کار در پروزه های عمرانی روستاها 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ سلامجلال هستم دانشجوی ترم اخر معماری مشغول به کار در پروزه های عمرانی روستاها سلام خوش اومدید... منتظر حظورتون در تالارها هستیم... موفق باشید... 3 لینک به دیدگاه
mohammad73 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ سلام محمدم فوق دیپلم ساخت وتولید سبزوار یادگیری_دوستیابی 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ سلاممحمدم فوق دیپلم ساخت وتولید سبزوار یادگیری_دوستیابی سلام.خوش اومدید... منتظر حظورتون در تالارها هستیم.... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده