abdolrahim fazli 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ سلام اسمم عبدالرحیم فضلی هست دانشجوی رشته عمران دانشگاه ازاد مشهد وبیشتر دنبال مطالب علمی ودانلد جوات اساتید برتر کشور وکتاب میباشم 2 لینک به دیدگاه
abdolrahim fazli 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ ببخشیددانلود جزوات اساتید برتر کشور 2 لینک به دیدگاه
arad68 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ سلام به همه مهندسان و دوستان عزیز بنده آراد سعیدی کیا هستم مهندس تاسیسات حرارتی برودتی دانشگاه شهید مهاجر اصفهان 6 لینک به دیدگاه
OMID GHEYSARI 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ سلام یر دوستان گل انجمن امید هستم دانشجوی ترم آخر عمران دانشگاه آزاد قشم از مباحث ادبی و تاریخی علاوه بر مباحث مهندسی خوشم میاد دوست دارم علم مهندسیم بیشتر وبیشتر بشه 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ ببخشیددانلود جزوات اساتید برتر کشور سلام به همه مهندسان و دوستان عزیز بنده آراد سعیدی کیا هستم مهندس تاسیسات حرارتی برودتی دانشگاه شهید مهاجر اصفهان سلام یر دوستان گل انجمنامید هستم دانشجوی ترم آخر عمران دانشگاه آزاد قشم از مباحث ادبی و تاریخی علاوه بر مباحث مهندسی خوشم میاد دوست دارم علم مهندسیم بیشتر وبیشتر بشه سلام خوش اومدی سلام به انجمن خودتون خوش اومديد.. 2 لینک به دیدگاه
niyan.d 1473 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ چرا من تازه الان این تاپیکو دیدم 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ چرا من تازه الان این تاپیکو دیدم روز اول که ثبت نام کردی حتماً یه پیغام خصوصی خوش آمدگویی از مدیر روابط عمومی واست اومده که یه سری لینکا از جمله لینک همین تاپیک توش معرفی شده بود الانم که دیر نشده 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ روز اول که ثبت نام کردی حتماً یه پیغام خصوصی خوش آمدگویی از مدیر روابط عمومی واست اومده که یه سری لینکا از جمله لینک همین تاپیک توش معرفی شده بود الانم که دیر نشده :ws28: 1 لینک به دیدگاه
niyan.d 1473 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ آخه چند تا تاپیک واسه معرفی بود شهرسازای نواندیش و کاربرای مهندسی شهرسازی و اینا، دیگه نشد دیگه البته اون تاپیک که همه سر شهرشون که از کدوم شهر بیشتر توی انجمن هستن ، کل کل میکردن یادمه که خودمو معرفی کردم اصن افتخار ندادم خودمو معرفی کنم ( خودمو تحویل گرفتم :4chsmu1:) آقا سهند به من که نمیخندین؟ :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ آخه چند تا تاپیک واسه معرفی بود شهرسازای نواندیش و کاربرای مهندسی شهرسازی و اینا، دیگه نشد دیگه البته اون تاپیک که همه سر شهرشون که از کدوم شهر بیشتر توی انجمن هستن ، کل کل میکردن یادمه که خودمو معرفی کردم اصن افتخار ندادم خودمو معرفی کنم ( خودمو تحویل گرفتم :4chsmu1:) آقا سهند به من که نمیخندین؟ :gnugghender: نا نا اصلا من همیشه می خندم اما نه به کسی می خواستم با محمد هم دردی کنم الان دیر نشده خیلی خوش اومدی به انجمن امیدوارم شاهد فعالیت خوبت در انجمن باشیم خوش اومدی لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ این تاپیک رو گذاشتم تا هرکسی که عضو انجمن میشه بیاد اینجا خودشو کامل تر معرفی کنه تا کاربرا بتونن بهتر با هم آشنا بشن. تو معرفی خودتون بهتره که اینا رو بگین و هر چیز دیگه ای که خواستین: amin202 هستم 25ساله از تبریز... :mornincoffee: 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. محمد امین 2- رشته تحصیلی میکانیک 3- مقطع تحصیلی لیسانس 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید آزاد تبریز 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. هر مبحثی که خوشم بیاد... 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ 1-خروج از تنهایی 2-تمرین زندگی جمعی 3-سنجش افکار جامعه 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ فعلاً بیکار... :| 7 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ amin202[/size] هستم 25ساله از تبریز... :mornincoffee: محمد امین میکانیک لیسانس آزاد تبریز هر مبحثی که خوشم بیاد... 1-خروج از تنهایی 2-تمرین زندگی جمعی 3-سنجش افکار جامعه فعلاً بیکار... :| درود به جمع نواندیشانی ها خوش آمدید منتظر حضور فعال شما هستیم 5 لینک به دیدگاه
Ahmad Sangdehi 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ سلام به همه دوستانم با توجه به اسم کاربری بنده اسم من احمد و کارشناس مواد-متالورژی هستم. مدرک کارشناسیمو از دانشگاه آزاد ساوه گرفتم، دوست دارم که بازم ادامه بدم بیشتر دوست دارم با دوستام تو مباحث تخصصی شرکت کنم کلا هدف خوبی رو دنبال میکنم:14k8gag: من توشرکت مدد رویان واحد مهندسیش مشغولم، این شرکت تامین کننده جک های خودرو برای خودرو سازان داخلی و خودرو سازان چینی و بازار هست دیگه حرفی نمیمونه، امیدوارم به کمک دوستای خوبم فرد مفیدی واسه این انجمن باشم:smiley-gen165: 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ سلام به همه دوستانم با توجه به اسم کاربری بنده اسم من احمد و کارشناس مواد-متالورژی هستم. مدرک کارشناسیمو از دانشگاه آزاد ساوه گرفتم، دوست دارم که بازم ادامه بدم بیشتر دوست دارم با دوستام تو مباحث تخصصی شرکت کنم کلا هدف خوبی رو دنبال میکنم:14k8gag: من توشرکت مدد رویان واحد مهندسیش مشغولم، این شرکت تامین کننده جک های خودرو برای خودرو سازان داخلی و خودرو سازان چینی و بازار هست دیگه حرفی نمیمونه، امیدوارم به کمک دوستای خوبم فرد مفیدی واسه این انجمن باشم:smiley-gen165: سلام...خیلی خوش اومدید... منتظر حضورتون در تالارها هستیم... موفق باشید... 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ سلام به همه دوستانم با توجه به اسم کاربری بنده اسم من احمد و کارشناس مواد-متالورژی هستم. مدرک کارشناسیمو از دانشگاه آزاد ساوه گرفتم، دوست دارم که بازم ادامه بدم بیشتر دوست دارم با دوستام تو مباحث تخصصی شرکت کنم کلا هدف خوبی رو دنبال میکنم:14k8gag: من توشرکت مدد رویان واحد مهندسیش مشغولم، این شرکت تامین کننده جک های خودرو برای خودرو سازان داخلی و خودرو سازان چینی و بازار هست دیگه حرفی نمیمونه، امیدوارم به کمک دوستای خوبم فرد مفیدی واسه این انجمن باشم:smiley-gen165: 1 لینک به دیدگاه
ghotol 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ سلام، من امیر هستم. لیسانس مهندسی عمران و فوق لیسانس ساخت. ناظر-مجری ساختمانم با پایه 1. تو شرکت مشاور مشغول به فعالیتم. علایقم موسیقی در صورت داشتن وقت . بیرون غذا خوردن و مسافرت. به شرایط عمومی پیمان و صورت وضعیت های سازمان مدیریت مسلطم. 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ سلام، من امیر هستم. لیسانس مهندسی عمران و فوق لیسانس ساخت. ناظر-مجری ساختمانم با پایه 1. تو شرکت مشاور مشغول به فعالیتم. علایقم موسیقی در صورت داشتن وقت . بیرون غذا خوردن و مسافرت. به شرایط عمومی پیمان و صورت وضعیت های سازمان مدیریت مسلطم. درود خوش آمدید آقـــا ... امیدوارم بتونیم از تجربیات شما استفاده کنیم 2 لینک به دیدگاه
niyan.d 1473 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ نا نا اصلا من همیشه می خندم اما نه به کسی می خواستم با محمد هم دردی کنم الان دیر نشده خیلی خوش اومدی به انجمن امیدوارم شاهد فعالیت خوبت در انجمن باشیم خوش اومدی امیدوارم که همیشه شاد باشید :girl_yes2: از خوشامد گوییتونم ممنون. دیر گفتین ولی می پذیرم اسمم " نیان مهندسی شهرسازی فعلا لیسانس دانشگاه آزاد قزوین ( باراجین) بیشتر مباحث مربوط به رشتم اما به انجمنهای دیگم سرک میکشم تا از همه رشته ها یه اطلاعاتی داشته باشم هدفم یادگیری، آشنایی با افکار و اشخاص مختلف و ... همکاری برای تهیه طرح هادی ( قبلا) ، شهرداریم مشغولم کم و بیش، ورزشمم که خیلی وقته برام شغل محسوب میشه ، درسم میخونم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده