Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ سلام به همه درود به جمع نواندیشانی ها خوش آمدید سلام به همه عزیزانــ من مجتبی هستم ــ رشته نرم افزار کامپیوتر ــ مقطع کارشناسی ارشد ــ دانشگاه آزاد ــ من بحث در هر موردی رو دوس دارم هر چیزی که تو زندگی بدردم بخوره .خوب طبعتأ بیشتر در مباحث کامپیوتری مخصوصأ هک ــ استفاده از نظرات و تجروبیات دوستان ــ کارم سیستم های حفاظتی و نظارتی و ... درود دوست گرامی خیلی خوش آمدید منتظر حضور شما در تالار کامپیوتر هستیم امیدواریم بتونیم از تجربیات شما استفاده کنیم 4 لینک به دیدگاه
r2R_13 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ 00-سلام 0-تبریک میگم به خودم که به چنین انجمن سرو رو شسته ای اومدم ^_^ 1-r2R_13 (محمدمهدی) هستم 2-دانشجوی بهترین رشته ی دنیا (مهندسی مکانیک) هستم! 3-هنوز اولای راهمم و کارشناسی ام 4- دانشگاه علوم و تحقیقات تهران درس میخونم 5-خب هرکس تو زندگیش یه مهارتی داشته که تونسته تا اینجا باهاش بالا بیاد ولی من دنبال بیشتراشم 6- بخاطر مورد 5 دوست دارم هرچیزی که توی راهم کمکم میکنه رو یاد بگیرم 7- خب فعلا هم همون دانشجو ام و کار خاصی ندارم 8- همین (یکم هم طولانی شد! ) 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ 00-سلام0-تبریک میگم به خودم که به چنین انجمن سرو رو شسته ای اومدم ^_^ 1-r2R_13 (محمدمهدی) هستم 2-دانشجوی بهترین رشته ی دنیا (مهندسی مکانیک) هستم! 3-هنوز اولای راهمم و کارشناسی ام 4- دانشگاه علوم و تحقیقات تهران درس میخونم 5-خب هرکس تو زندگیش یه مهارتی داشته که تونسته تا اینجا باهاش بالا بیاد ولی من دنبال بیشتراشم 6- بخاطر مورد 5 دوست دارم هرچیزی که توی راهم کمکم میکنه رو یاد بگیرم 7- خب فعلا هم همون دانشجو ام و کار خاصی ندارم 8- همین (یکم هم طولانی شد! ) درود خوش آمدید منتظر حضور شما در بهترین تالار ! هستیم 6 لینک به دیدگاه
atefehatefeh 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ سلام اناهبتا هستم.ارشد معماری جهت استفاده ازاظلاعات همدیگر.مدرس دانشگاه ازاذ 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ سلام اناهبتا هستم.ارشد معماری جهت استفاده ازاظلاعات همدیگر.مدرس دانشگاه ازاذ درود آناهیتا جان خوش آمدید منتظر حضور شما در تالار معماری هستیم 4 لینک به دیدگاه
ehsan_total 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ سلام احسان هستم ترم یک مهندسی شهرسازی غیرانتفاعی اقبال مشهد (البته شاید از بهمن برم آزاد مشهد ، دو دلم که برم یا نه ) من از همین مباحث رشته خودم خوشم میاد فقط هدفمم راستشو بخوایین گرفتن یه مقاله از سایتتون بود، که خُب البته سعی میکنم خودمم فعالیتی با بچه ها داشته باشم فعلا که بیکارم راستی ساییتتون حرف نداره، دمتون گرم 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ سلاماحسان هستم ترم یک مهندسی شهرسازی غیرانتفاعی اقبال مشهد (البته شاید از بهمن برم آزاد مشهد ، دو دلم که برم یا نه ) من از همین مباحث رشته خودم خوشم میاد فقط هدفمم راستشو بخوایین گرفتن یه مقاله از سایتتون بود، که خُب البته سعی میکنم خودمم فعالیتی با بچه ها داشته باشم فعلا که بیکارم راستی ساییتتون حرف نداره، دمتون گرم سلام... خیلی خوش اومدید... منتظر حضور و فعالیتتون در تالارها هستیم....:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
saraly 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ 1-اسماعی ل 2-شهرسازی 3-کاردانی 4-ارومیه 5-تو بخش شهرسازی هرچی باشه خوشم میاد وکارمند شهرداری ارومیه 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ 1-اسماعی ل 2-شهرسازی 3-کاردانی 4-ارومیه 5-تو بخش شهرسازی هرچی باشه خوشم میاد وکارمند شهرداری ارومیه سلام... خیلی خوش اومدید... منتظر حضور و فعالیتتون در تالارها هستیم... 2 لینک به دیدگاه
ّFarhad Farahmandi 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ سلام 1- فرهاد 2- دانشجوي dba 3- در حال حاضر مدرك mba 4- فني مهندسي شهيد چمران كرمان ( برق قدرت ) 5- كلا بحث هاي مديريت , علايق شخصي : ماكت سازي , تكنولوژي , تجهيزات نظامي 6- تبادل اطلاعات و افزايش سظح معلومات 7- رئيس برنامه ريزي اداره فناوري اطلاعات , پتروشيمي بندرامام 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ سلام1- فرهاد 2- دانشجوي dba 3- در حال حاضر مدرك mba 4- فني مهندسي شهيد چمران كرمان ( برق قدرت ) 5- كلا بحث هاي مديريت , علايق شخصي : ماكت سازي , تكنولوژي , تجهيزات نظامي 6- تبادل اطلاعات و افزايش سظح معلومات 7- رئيس برنامه ريزي اداره فناوري اطلاعات , پتروشيمي بندرامام درود به نواندیشان خوش آمدید منتظر حضورتون هستیم امیدوارم بتونیم از تجربیات شما استفاده کنیم 1 لینک به دیدگاه
Ghanbari Eesa 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ سلام بر همگی صبح همه بخیر و عید بر همه مبارک من همین امروز عضو شدم اسمم عیسی و دانشجوی ترم 6 مهندسی اب هستم و بیشتر از مباحث رشته ابیاری خوشم میاد 7 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ سلام بر همگی صبح همه بخیر و عید بر همه مبارک من همین امروز عضو شدم اسمم عیسی و دانشجوی ترم 6 مهندسی اب هستم و بیشتر از مباحث رشته ابیاری خوشم میاد سلام آقا عیسی به انجمن خودتون خوش امدید به تالار کشاورزی هم تشریف بیارید 3 لینک به دیدگاه
fati.kh 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ سلام به همه منم تازه واردم.امروزثبت نام کردم فاطمه هستم دانشجوی کارشناسی شهر سازی ترم 3 هستم 7 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ سلام به همهمنم تازه واردم.امروزثبت نام کردم فاطمه هستم دانشجوی کارشناسی شهر سازی ترم 3 هستم سلام فاطمه جان خوش اومدی منتظر حضورت در تالار شهرسازی هستیم 3 لینک به دیدگاه
sasansedighi 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ سلام بر شما دوستان بنده ساسان صدیقی هستم .دانشچوی کارشناسی ارشد مهندسی هوافضا گرایش استراکچر ،دانشگاه صنعتی شریف .من زیاد آشنایی ندارم با اینچا صرفا به خاطر فیلم وقتی نیچه گریست عضو این جا شدم که البته لینکش کار نمیکرد به نظر محیط پویایی میرسه ..و در مورد مباحثی که علاقه مندم فلسفه و جامعه شناسی و البته رشته تخصصی خودم که امیدوارم بتونم خدمتی به شما دوستان گلم انجام بدم. امیدوارم دوستان خوبی برای هم باشیم.با تشکر ..ساسان صدیقی 6 لینک به دیدگاه
mahmoodpirhayaati 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ Mahmood pirhayati mohandese memari az daneshgahe elmi karbordi aleghemand be mabahese tarahi shahri va sharsazi ba bish az 20 sal tajrobeye kargahi ,sarparastiye kargahhaye bozorge sakhtemani va modiriyate proje 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ سلام بر شما دوستان بنده ساسان صدیقی هستم .دانشچوی کارشناسی ارشد مهندسی هوافضا گرایش استراکچر ،دانشگاه صنعتی شریف .من زیاد آشنایی ندارم با اینچا صرفا به خاطر فیلم وقتی نیچه گریست عضو این جا شدم که البته لینکش کار نمیکرد به نظر محیط پویایی میرسه ..و در مورد مباحثی که علاقه مندم فلسفه و جامعه شناسی و البته رشته تخصصی خودم که امیدوارم بتونم خدمتی به شما دوستان گلم انجام بدم. امیدوارم دوستان خوبی برای هم باشیم.با تشکر ..ساسان صدیقی سلام... خیلی خوش اومدید... منتظر حظور و فعالیتتون در تالارها هستیم....:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ Mahmood pirhayatimohandese memari az daneshgahe elmi karbordi aleghemand be mabahese tarahi shahri va sharsazi ba bish az 20 sal tajrobeye kargahi ,sarparastiye kargahhaye bozorge sakhtemani va modiriyate proje سلام... خیلی خوش اومدید... منتظر حظور و فعالیتتون در تالارها هستیم.... :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
saraly 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ سلام من کتاب زمان فضا معماری گیدیون رو نمیتونم پیدا کنم اگه کسی داره برا دانلود بزاره ممنون میشم. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده