yasin ghamari 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ 1-علی 2-معماری 3-کارشناسی البته یک ترمم ارشد خوندم که انصراف دادم 4-تویسرکان 5-معماری 6- بالا بردن سطح اطلاعاتم 7- کارشناس معماری در شرکت مهندسی برسو 9 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ 1-علی2-معماری 3-کارشناسی البته یک ترمم ارشد خوندم که انصراف دادم 4-تویسرکان 5-معماری 6- بالا بردن سطح اطلاعاتم 7- کارشناس معماری در شرکت مهندسی برسو 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ 1-علی2-معماری 3-کارشناسی البته یک ترمم ارشد خوندم که انصراف دادم 4-تویسرکان 5-معماری 6- بالا بردن سطح اطلاعاتم 7- کارشناس معماری در شرکت مهندسی برسو خوش اومدید...ایشالا تو انجمن معمارا با فعالیتت ببینیم. 4 لینک به دیدگاه
es59 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ محمد دانشجوی کارشناسی ارشد تکثیرو پرورش آبزیان کارشناس آبزیان یه شرکت کشاورزی و دامپروری هستم تکثیر ماهیان گرمابی رو برعهده دارم هدفم از عضویت کسب اطلاعات جدیده 7 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ محمددانشجوی کارشناسی ارشد تکثیرو پرورش آبزیان کارشناس آبزیان یه شرکت کشاورزی و دامپروری هستم تکثیر ماهیان گرمابی رو برعهده دارم هدفم از عضویت کسب اطلاعات جدیده خیلی خوش امدید دوست عزیز امیدوارم بتونیم از اطلاعات شما استفاده بهینه کنیم 5 لینک به دیدگاه
POURTAGHIMOHSEN 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ سلام.من محسن هستم.فوق لیسانس مدیریت برنامه ریزی اموزشی سال 85 گرفتم.دردوتا مرکز علمی کاربردی رشته مدیریت تدریس میکنم بصورت پاره وقت .کارمند وزارت ورزش هستم. خوشحال میشم ازنقطه نظرات اعضاء درخصوص مسائل اموزشی ،مدیریتی،هنری ،ورزشی بهره مند بشم.باارزوی موفقیت برای همه ایرانیهای باحال وبامعرفت 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ http://www.noandishaan.com/forums/thread132401.html 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ سلام.من محسن هستم.فوق لیسانس مدیریت برنامه ریزی اموزشی سال 85 گرفتم.دردوتا مرکز علمی کاربردی رشته مدیریت تدریس میکنم بصورت پاره وقت .کارمند وزارت ورزش هستم. خوشحال میشم ازنقطه نظرات اعضاء درخصوص مسائل اموزشی ،مدیریتی،هنری ،ورزشی بهره مند بشم.باارزوی موفقیت برای همه ایرانیهای باحال وبامعرفت درود دوست عزیز خوش آمدید 4 لینک به دیدگاه
mohammadjavad110 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ سلام به همه دوستان اسم من محمد است لیسانس مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید هستم فعلا در کارگاه دستگاه سازی کار می کنم اگر کسی کمکی بخواهد و اگر بتونم کمکش میکنم دلیل امدن به این انجمن بالا بردن سطح علمی خود واگر کسی کمک بخواهد در خدمتم به شرط بلد بودن. با تشکر از همه شما. 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ سلام به همه دوستاناسم من محمد است لیسانس مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید هستم فعلا در کارگاه دستگاه سازی کار می کنم اگر کسی کمکی بخواهد و اگر بتونم کمکش میکنم دلیل امدن به این انجمن بالا بردن سطح علمی خود واگر کسی کمک بخواهد در خدمتم به شرط بلد بودن. با تشکر از همه شما. درود مهندس به جمع نواندیشانی ها خوش آمدید امیدوارم بتونیم از تجربیات شما نهایت استفاده رو ببریم 5 لینک به دیدگاه
Igeen 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ آیگین برق الکترونیک دانشجوی ارشد دانشگاه آزاد مطالب علمی.پایاننامه ها و مقالات مرتبط با رشته خودم در حال حاضر شغلی ندارم ولی قبلا تدریس خوشحال میشم از تجارب و راهنمایی هاتون استفاده کنم 6 لینک به دیدگاه
Mona-M 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ 1-Mona-M هستم 2- ارشد مترجمی فرانسه دارم 3-دانشگاه علامه درس خوندم 4-به بخش هنری علاقه دارم 5-میخوام مطالب و تکنیکهای جدید واسه استفاده تو کارام یاد بگیرم 6-گاهی تدریس خصوصی میکنم ، یه کم ترجمه و در زمینه مد و لباس هم فعالیت میکنم * هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم 7 لینک به دیدگاه
s.k. 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ ستاره.عمران.کارشناسی.علاقه مند به مباحث مرتبط با عمران.کارمند 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ آیگینبرق الکترونیک دانشجوی ارشد دانشگاه آزاد مطالب علمی.پایاننامه ها و مقالات مرتبط با رشته خودم در حال حاضر شغلی ندارم ولی قبلا تدریس خوشحال میشم از تجارب و راهنمایی هاتون استفاده کنم درود مهندس خیلی خوش امدید:welcome: منتظر حضور فعالتون هستیم :w63: :a030::a030: خوش امدید 1-Mona-M هستم2- ارشد مترجمی فرانسه دارم 3-دانشگاه علامه درس خوندم 4-به بخش هنری علاقه دارم 5-میخوام مطالب و تکنیکهای جدید واسه استفاده تو کارام یاد بگیرم 6-گاهی تدریس خصوصی میکنم ، یه کم ترجمه و در زمینه مد و لباس هم فعالیت میکنم * هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم مونا جان خوش آمدید به جمع نواندیشان!:welcome: منتظر حضورتون هستیم :w63: ستاره.عمران.کارشناسی.علاقه مند به مباحث مرتبط با عمران.کارمند خوش آمدید ستاره جان امیدوارم بتونیم از تجربیاتتون استفاده کنیم:w63: 7 لینک به دیدگاه
jisi141 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ سلام سيمام... jisi141 دانشجوي هوافضا دانشگاه علوم تحقيقات تهران هدفم از عضويت : ب روز شدن اطلاعاتم و موفقيت تو رشتمه شغلم :دانشجوام و بيكااااااااااااااار :( :icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ ستاره.عمران.کارشناسی.علاقه مند به مباحث مرتبط با عمران.کارمند ستاره جان خوش اومدی منتظر فعالیتت تو تالار عمران هستیم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده