nialas 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ slm man niala hastam terme6 memari donbale kar 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ slm man niala hastam terme6 memari donbale kar سلام دوست عزیز به انجمن نو اندیشان خوش امدی امیدوارم بتونی یک کار خوب پیدا کنی همچنین امیدوارم اوقات خوش و اکوزنده در انجمن نو اندیشان داشته یاشی منتظر حضور پرشور و گرمت هستیم 6 لینک به دیدگاه
saeid mahmoodi 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ سلام سعید محمودی رشته شهرسازی مقطع کارشناسی دانشگاه ازاد زنجان علاقه مند به نرم افزارها / تمام 8 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ سلام سعید محمودی رشته شهرسازی مقطع کارشناسی دانشگاه ازاد زنجان علاقه مند به نرم افزارها / تمام سلام آقا سعید خوش اومدی 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ سیلام من میلاد هستم ملقب به مهندس خوش فکر متولد 69 مجرد رشتمم مهندسی صنایعست چقدر سایت خوب و زیبایی دارین من از اشنایی با این انجمن خیلی خوشنودم امیدوارم بتونم بعنوان یه کاربر تازه وارد دوستای خوبی پیدا کنم اهان راستی طریقه اشنایمم تحقیقات محلی بوده 8 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ سیلاممن میلاد هستم ملقب به مهندس خوش فکر متولد 69 مجرد رشتمم مهندسی صنایعست چقدر سایت خوب و زیبایی دارین من از اشنایی با این انجمن خیلی خوشنودم امیدوارم بتونم بعنوان یه کاربر تازه وارد دوستای خوبی پیدا کنم اهان راستی طریقه اشنایمم تحقیقات محلی بوده خوش اومدی دوست تازه وارد 7 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ سلام سعید محمودی رشته شهرسازی مقطع کارشناسی دانشگاه ازاد زنجان علاقه مند به نرم افزارها / تمام خوش اومدی اقا سعید!!!:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ سلام سعید محمودی رشته شهرسازی مقطع کارشناسی دانشگاه ازاد زنجان علاقه مند به نرم افزارها / تمام خیلی خوش اومدین.... :welcome: 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ سلام سعید محمودی رشته شهرسازی مقطع کارشناسی دانشگاه ازاد زنجان علاقه مند به نرم افزارها / تمام سلام آقا سعید خوش اومدی سیلاممن میلاد هستم ملقب به مهندس خوش فکر متولد 69 مجرد رشتمم مهندسی صنایعست چقدر سایت خوب و زیبایی دارین من از اشنایی با این انجمن خیلی خوشنودم امیدوارم بتونم بعنوان یه کاربر تازه وارد دوستای خوبی پیدا کنم اهان راستی طریقه اشنایمم تحقیقات محلی بوده m_a[/MENTION]rch;1392201]خوش اومدی دوست تازه وارد m_a[/MENTION]rch;1392203]خوش اومدی اقا سعید!!!:icon_gol: خیلی خوش اومدین.... :welcome: گفتم منم کامل کنم این خوشامدگویی رو.. خدایی میبینید تازه واردای گل.. چقدر این نواندیشان خونگرم شاد.. با صمیمیتن. خدایی جایی دیدی ندیدید دیگه.... 4 لینک به دیدگاه
افتاب گردان 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۳ سلام دوستان عزیز!خوش حالم که اومدم تو جمعتون. من دوست دارم افتاب گردان صدام کنین.شهرسازی می خونم تو دانشگاه فردوسی و هنوز دانشجوی مقطع کارشناسیم.به مباحث شهرسازی و معماری و عکس از بنا ها و اصول طراحی و ماکت سازی نیاز دارم و ازشون استقبال می کنم. خوش حالم که می تونم در کنار شما عزیزان فعالیت کنم. در کل می خواستم خدمت همتون به عنوان اولین حرف بگم: سلااااااااام 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۳ سیلاممن میلاد هستم ملقب به مهندس خوش فکر متولد 69 مجرد رشتمم مهندسی صنایعست چقدر سایت خوب و زیبایی دارین من از اشنایی با این انجمن خیلی خوشنودم امیدوارم بتونم بعنوان یه کاربر تازه وارد دوستای خوبی پیدا کنم اهان راستی طریقه اشنایمم تحقیقات محلی بوده سلام دوست عزیز میلاد جان به انجمن خوش امدی اینجا منزل خودتونه 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۳ سلام دوستان عزیز!خوش حالم که اومدم تو جمعتون.من دوست دارم افتاب گردان صدام کنین.شهرسازی می خونم تو دانشگاه فردوسی و هنوز دانشجوی مقطع کارشناسیم.به مباحث شهرسازی و معماری و عکس از بنا ها و اصول طراحی و ماکت سازی نیاز دارم و ازشون استقبال می کنم. خوش حالم که می تونم در کنار شما عزیزان فعالیت کنم. در کل می خواستم خدمت همتون به عنوان اولین حرف بگم: سلااااااااام سلام افتاب گردان به انجمن نو اندیشان خوش امدی امیدوارم اینجا اول از همه بهت خوش بگذره وبعد بتونه کمکی در یاد گیری شما بشه منتظر حضور گرمت و سبزت هستیم 5 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۳ سیلاممن میلاد هستم ملقب به مهندس خوش فکر متولد 69 مجرد رشتمم مهندسی صنایعست چقدر سایت خوب و زیبایی دارین من از اشنایی با این انجمن خیلی خوشنودم امیدوارم بتونم بعنوان یه کاربر تازه وارد دوستای خوبی پیدا کنم اهان راستی طریقه اشنایمم تحقیقات محلی بوده سلام دوستان عزیز!خوش حالم که اومدم تو جمعتون.من دوست دارم افتاب گردان صدام کنین.شهرسازی می خونم تو دانشگاه فردوسی و هنوز دانشجوی مقطع کارشناسیم.به مباحث شهرسازی و معماری و عکس از بنا ها و اصول طراحی و ماکت سازی نیاز دارم و ازشون استقبال می کنم. خوش حالم که می تونم در کنار شما عزیزان فعالیت کنم. در کل می خواستم خدمت همتون به عنوان اولین حرف بگم: سلااااااااام سلام دوستان خوش اومدین 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۳ سلام دوستان عزیز!خوش حالم که اومدم تو جمعتون.من دوست دارم افتاب گردان صدام کنین.شهرسازی می خونم تو دانشگاه فردوسی و هنوز دانشجوی مقطع کارشناسیم.به مباحث شهرسازی و معماری و عکس از بنا ها و اصول طراحی و ماکت سازی نیاز دارم و ازشون استقبال می کنم. خوش حالم که می تونم در کنار شما عزیزان فعالیت کنم. در کل می خواستم خدمت همتون به عنوان اولین حرف بگم: سلااااااااام 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۳ سیلاممن میلاد هستم ملقب به مهندس خوش فکر متولد 69 مجرد رشتمم مهندسی صنایعست چقدر سایت خوب و زیبایی دارین من از اشنایی با این انجمن خیلی خوشنودم امیدوارم بتونم بعنوان یه کاربر تازه وارد دوستای خوبی پیدا کنم اهان راستی طریقه اشنایمم تحقیقات محلی بوده سلام..واقعا خوش اومدی..ما به خوش فکری شما تو تالار صنایع احتیاج داشتیم سلام دوستان عزیز!خوش حالم که اومدم تو جمعتون.من دوست دارم افتاب گردان صدام کنین.شهرسازی می خونم تو دانشگاه فردوسی و هنوز دانشجوی مقطع کارشناسیم.به مباحث شهرسازی و معماری و عکس از بنا ها و اصول طراحی و ماکت سازی نیاز دارم و ازشون استقبال می کنم. خوش حالم که می تونم در کنار شما عزیزان فعالیت کنم. در کل می خواستم خدمت همتون به عنوان اولین حرف بگم: سلااااااااام سلام آفتاب گردان عزیز...سلامی به گرمی خورشید خوش اومدیییییییییییی سلام سعید محمودی رشته شهرسازی مقطع کارشناسی دانشگاه ازاد زنجان علاقه مند به نرم افزارها / تمام سلام دوست عزیز خوش اومدی دوستان منتظر فعالیتهای خوب و مفیدتون در انجمن هستیم:w66::welcome: 8 لینک به دیدگاه
hossein laal 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۳ سلام دوستان حسین هستم دانشجوی مهندسی قدرت تقریبا ترم آخر 7 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۳ سلام دوستان حسین هستم دانشجوی مهندسی قدرت تقریبا ترم آخر خیلی خوش اومدید... :welcome: منتظر حضور و فعالیت شما در انجمن هستیم... 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۳ سلام دوستان حسین هستم دانشجوی مهندسی قدرت تقریبا ترم آخر :w66::welcome: 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۳ سلام دوستان حسین هستم دانشجوی مهندسی قدرت تقریبا ترم آخر سلام داش حسین اقا به نو اندیشان خوش امدی منتظر حضور گرم و پر انرژیت هستیم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده