عشق 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ سلام من معصومه هستم دانشجوی ترم اخر فیزیک تاحدی اشنا با طراحی لباس وعلاقمند به تمام مسائل فیزیک هدفم از عوضویت در انجمن اشنایی با افراد جدید وتبادل اطلاعات 1 لینک به دیدگاه
hoorie 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ سلام فاطمه .من یه مشکلی دارم می خوام ببینم چه طور می تونم سوالای کنکور ارشد طراحی 89 و که گذاشتن تو سایت دانلود کنم؟می تونی کمکم کنی؟ 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ 1 . سامان 2 . مهندسی کامپیوتر (نرم افزار) 3 . کارشناسی 4 . دانشگاه شمال 5 . سیاسی - علمی (بیشتر دوست دارم در بخش آزاد و بخش مهندسی کامپیوتر و کتابخانه ی انجمن فعالیت کنم.) 6 . تبادل نظر با دیگران - آشنایی با تفکر مخالف - بودن در کنار دوستانم. 7 . شغلی ندارم فعلا. 2 لینک به دیدگاه
vorojak 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ سلام من اسمم سایه است. دانشجوی رشته شهرسازی. دانشگاه قزوین. شغلم حسابداری. توی شهرداری هم کار می کنم. دلیلمم بالا برن اطلاعاتم. 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ سلام خوش اومدي فقط همين؟ از خودت چيزي نميگي؟:ws6: چی بگم.......فعلا که داغ دارمون کردی با این آواتارت:icon_pf (34): من محمدم....دانشجویی مهندسی الکترونیک....دانشگاه چمران اهواز خلاصه ز اینا ... 3 لینک به دیدگاه
jigsaw 129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ سلام الهه. دانشجو it دانشگاه خواجه نصیر. ترم 3. ساکن تهران. علاقه مند به خیلی چیزا. علاف و بیکار ...!!! 2 لینک به دیدگاه
kar20 44 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ این تاپیک رو گذاشتم تا هرکسی که عضو انجمن میشه بیاد اینجا خودشو کامل تر معرفی کنه تا کاربرا بتونن بهتر با هم آشنا بشن. تو معرفی خودتون بهتره که اینا رو بگین و هر چیز دیگه ای که خواستین: 1- اسم : kar20 (saman) 2- رشته تحصیلی: مهندسی صنایع 3- مقطع تحصیلی : کارشناسی 4- دانشگاه : آزاد 5- هر چیزی که به دردم بخوره 6- تبادل اطلاعات 7- کارمند پالایشگاه تهران 2 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ محمد اسممه فقط بخاطر داداش نامردم سهیل اومدم:w00: البته ابجی فاطمه هم اینجاست 1 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ محمدرضا مهندسی جوش مرکز پژوهش و مهندسی جوش ایران کارشناسی ناپیوسته به دنبال مطلبی هستم که ندونم و شاید بتونم کمک کنم که شادیای نهفتتون رو پیدا کنین. بقیه سوالا هم یادم نیست 2 لینک به دیدگاه
بيتاب 388 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي هستم 1 لینک به دیدگاه
T-bag 320 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ این تاپیک رو گذاشتم تا هرکسی که عضو انجمن میشه بیاد اینجا خودشو کامل تر معرفی کنه تا کاربرا بتونن بهتر با هم آشنا بشن. تو معرفی خودتون بهتره که اینا رو بگین و هر چیز دیگه ای که خواستین: 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. 2- رشته تحصیلی 3- مقطع تحصیلی 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ 1- تئودور (امیر) 2-مکانیک سیالات 3-ترم 3 . ترم 4 مرخصی گرفتم. منتظرم از مهر برم دانشگاه 4-تهران جنوب 5- از بحث خوشم نمیاد :w00: 6-اوقات فر اغتم سپری شه. 7-خانه دار هستم. 1 لینک به دیدگاه
ms_mohammad 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ سلام محمد دانشجوی مهندسی مکانیک ترم3 خوشحال میشم باهاتون آشنا بشم 1 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ سیلام به همگی من زهرام کامپیوتر آزاد میخونم،ترم 4 میلاد اینجارو بهم معرفی کرد 2 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ اسمم t بید . . .! دانشجوی مهندسی شیمی . . . الانم کارم تو این فرم تمووم شده و باید برم . . .! 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ 20ساله ساكن مشهد معماري داخلي ميخونم محصلم ديگه 3 لینک به دیدگاه
kabi 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ 1.سلام من kabi هستم 2.حوزوي هستم سال سوم حوزه هستم 3. .ازمبحاث م ذهبي بيشتر خوشم مياد 4.بحث هاي مهدويت چون دراين مورد دارم تحقيق ميكنم اگه مطلب خوبي داشتيد خصوصا در مورد بحث رجعت به ايمل من بفرستيد خوشحال ميشم آدرس ايمل من اين kabi@noavar.com لینک به دیدگاه
arc.saeid 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ با عرض سلام خدمت شما عزیزان من سعید هستم ومایلم مرا با نام arc_saeid(معمار سعید)بشناسید من لیسانس معماری دارم و از دانشگاه آزاد فارغ التحصیل شده ام. به جهت آشنائی بیشتر با هم رشته های خود و اطلاع یافتن از ایده ها و نظریات آنها در این سایت عضو شدم. مایل هستم در زمینه های دیزاین داخلی و طراحی پلان های معماری با اعضا به مباحصه بنشینیم. من خودم در زمینهء دیزاین داخلی و دکوراسیون و پیمانکاری به مدت 5 سال است که به صورت رسمی فعالیت می کنم. 1 لینک به دیدگاه
amirzahedi 956 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ سلام به همگي 1- امير 2- شهرسازي 3- كارشناسي ازشد 4- دانشگاه هنر اصفهان 5- مباحث برنامه ريزي 6- استفاده از مباحث جديد 7- مديز پروژه دفتر فني و مهندسي لینک به دیدگاه
behzad59 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ behzad کارشناسی مکانیک در حال تدریس 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ من هم اومدم.همه بهم تبریک بگین 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده