عشق 11 ارسال شده در 24 مرداد، 2010 سلام من معصومه هستم دانشجوی ترم اخر فیزیک تاحدی اشنا با طراحی لباس وعلاقمند به تمام مسائل فیزیک هدفم از عوضویت در انجمن اشنایی با افراد جدید وتبادل اطلاعات 1
hoorie 12 ارسال شده در 25 مرداد، 2010 سلام فاطمه .من یه مشکلی دارم می خوام ببینم چه طور می تونم سوالای کنکور ارشد طراحی 89 و که گذاشتن تو سایت دانلود کنم؟می تونی کمکم کنی؟ 1
Waffen 15118 ارسال شده در 25 مرداد، 2010 1 . سامان 2 . مهندسی کامپیوتر (نرم افزار) 3 . کارشناسی 4 . دانشگاه شمال 5 . سیاسی - علمی (بیشتر دوست دارم در بخش آزاد و بخش مهندسی کامپیوتر و کتابخانه ی انجمن فعالیت کنم.) 6 . تبادل نظر با دیگران - آشنایی با تفکر مخالف - بودن در کنار دوستانم. 7 . شغلی ندارم فعلا. 2
vorojak 14 ارسال شده در 26 مرداد، 2010 سلام من اسمم سایه است. دانشجوی رشته شهرسازی. دانشگاه قزوین. شغلم حسابداری. توی شهرداری هم کار می کنم. دلیلمم بالا برن اطلاعاتم. 1
mamadj 1361 ارسال شده در 26 مرداد، 2010 سلام خوش اومدي فقط همين؟ از خودت چيزي نميگي؟:ws6: چی بگم.......فعلا که داغ دارمون کردی با این آواتارت:icon_pf (34): من محمدم....دانشجویی مهندسی الکترونیک....دانشگاه چمران اهواز خلاصه ز اینا ... 3
jigsaw 129 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 سلام الهه. دانشجو it دانشگاه خواجه نصیر. ترم 3. ساکن تهران. علاقه مند به خیلی چیزا. علاف و بیکار ...!!! 2
kar20 44 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 این تاپیک رو گذاشتم تا هرکسی که عضو انجمن میشه بیاد اینجا خودشو کامل تر معرفی کنه تا کاربرا بتونن بهتر با هم آشنا بشن. تو معرفی خودتون بهتره که اینا رو بگین و هر چیز دیگه ای که خواستین: 1- اسم : kar20 (saman) 2- رشته تحصیلی: مهندسی صنایع 3- مقطع تحصیلی : کارشناسی 4- دانشگاه : آزاد 5- هر چیزی که به دردم بخوره 6- تبادل اطلاعات 7- کارمند پالایشگاه تهران 2
mohammad.khoshnood 4710 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 محمد اسممه فقط بخاطر داداش نامردم سهیل اومدم:w00: البته ابجی فاطمه هم اینجاست 1
pesare shad 1097 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 محمدرضا مهندسی جوش مرکز پژوهش و مهندسی جوش ایران کارشناسی ناپیوسته به دنبال مطلبی هستم که ندونم و شاید بتونم کمک کنم که شادیای نهفتتون رو پیدا کنین. بقیه سوالا هم یادم نیست 2
T-bag 320 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 این تاپیک رو گذاشتم تا هرکسی که عضو انجمن میشه بیاد اینجا خودشو کامل تر معرفی کنه تا کاربرا بتونن بهتر با هم آشنا بشن. تو معرفی خودتون بهتره که اینا رو بگین و هر چیز دیگه ای که خواستین: 1- اسمی که با اون اسم شما رو تو انجمن بشناسن. 2- رشته تحصیلی 3- مقطع تحصیلی 4- دانشگاهی که تحصیل کردید یا می کنید 5- از چه مباحثی تو انجمن ها خوشتون میاد و دوست دارین بیشتر تو چه قسمتی فعالیت داشته باشین. 6- هدفتون از عضویت تو انجمن و شرکت تو مباحث انجمن چیه؟ 7- شغلتون چیه و کجا کار می کنید؟ 1- تئودور (امیر) 2-مکانیک سیالات 3-ترم 3 . ترم 4 مرخصی گرفتم. منتظرم از مهر برم دانشگاه 4-تهران جنوب 5- از بحث خوشم نمیاد :w00: 6-اوقات فر اغتم سپری شه. 7-خانه دار هستم. 1
ms_mohammad 13 ارسال شده در 28 مرداد، 2010 سلام محمد دانشجوی مهندسی مکانیک ترم3 خوشحال میشم باهاتون آشنا بشم 1
zzahra 4750 ارسال شده در 28 مرداد، 2010 سیلام به همگی من زهرام کامپیوتر آزاد میخونم،ترم 4 میلاد اینجارو بهم معرفی کرد 2
*--T--* 1699 ارسال شده در 28 مرداد، 2010 اسمم t بید . . .! دانشجوی مهندسی شیمی . . . الانم کارم تو این فرم تمووم شده و باید برم . . .! 1
kabi 12 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 1.سلام من kabi هستم 2.حوزوي هستم سال سوم حوزه هستم 3. .ازمبحاث م ذهبي بيشتر خوشم مياد 4.بحث هاي مهدويت چون دراين مورد دارم تحقيق ميكنم اگه مطلب خوبي داشتيد خصوصا در مورد بحث رجعت به ايمل من بفرستيد خوشحال ميشم آدرس ايمل من اين kabi@noavar.com
arc.saeid 13 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 با عرض سلام خدمت شما عزیزان من سعید هستم ومایلم مرا با نام arc_saeid(معمار سعید)بشناسید من لیسانس معماری دارم و از دانشگاه آزاد فارغ التحصیل شده ام. به جهت آشنائی بیشتر با هم رشته های خود و اطلاع یافتن از ایده ها و نظریات آنها در این سایت عضو شدم. مایل هستم در زمینه های دیزاین داخلی و طراحی پلان های معماری با اعضا به مباحصه بنشینیم. من خودم در زمینهء دیزاین داخلی و دکوراسیون و پیمانکاری به مدت 5 سال است که به صورت رسمی فعالیت می کنم. 1
amirzahedi 956 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 سلام به همگي 1- امير 2- شهرسازي 3- كارشناسي ازشد 4- دانشگاه هنر اصفهان 5- مباحث برنامه ريزي 6- استفاده از مباحث جديد 7- مديز پروژه دفتر فني و مهندسي
ارسال های توصیه شده