A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ Stupidity is a lack of برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , or برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . It may be innate, assumed, or reactive - 'being "stupid with grief" as a defence against برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ', برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام a state marked with 'grief and despair...making even simple daily tasks a hardship'. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام maintains that 'creative stupidity and able misfits prove the existence of the human learning instincts...can exist because instincts are highly independent'. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فك كنم شما هم زياد بحث ميكنيد.. يا اصلا بحث نميكنيد ولي به اخبار گوش ميدهيد.. يا نه زياد با مردم ارتباط داريد.. يا نه زياد نت ميرود و مطالب زيادي ميخوانيد.. يا.. بيخيال.. به هر حال شما وقتي با ديگران ارتباط برقرار ميكنيد حال چه بطريق منولوگ باشد يا ديالوگ يا اصلا ديدن يك صحنه و... هميشه با افرادي روبرو هستيد كه افعال يا گفتار يا ...به نظر شما احمقانه مي آيد.. "احمق" هايي كه تا كنون در زندگي خود با آنها روبرو بوده ايد چه كساني بوده اند؟! چه گفته اند يا چه كه كردند كه شما آنها را احمق خطاب ميكنيد؟! . . . لطفا از بردن نام اشخاص مطرح خودداري كنيد... اگر عكس خاصي در اين زمينه داريد لطفا در خود سايت نوانديشان اپلود كنيد... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام احمقانيت به نظر من بايستي "مطلق" باشد ولي متاسفانه اينطور نيست و ميتواند در اكثر موارد مورد مناقشه نسبي باشد.. طبيعي است موضوعي براي من "احمقانه" است و براي فرد ديگري "عاقلانه"... اين "احمقانيت" به نوع بينش انسانها برميگردد... 22 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ / يكي از مطالبي كه اخيرا خوندم و واقعا به نظرم يكي از مصداق هاي احمقانيت بود مطالب اين سايت بود: نمادهای فراماسونری در سریال قهوه تلخ بخشي از مطالب اين سايت: به کارگیری ستاره ۶ پر ( هگزاگرام – hexagram) یا ستاره صهیون که از ستاره های مشهور فراماسون هاست . این ستاره از قرن ۷ وارد آیین یهودیت شده . این ستاره از ستاره های مهم در جن پرسی و پرستش شیطان است . به طوری که تفاسیر متعددی از این ستاره در آیین فراماسونری شده است : در قسمت اول این تصویر دوربین مدام از سمت این ستاره ۶ پر به جای دیگر تصویر کشیده میشود. نکته اینجاست که هر شکل ۶ پری ، ستاره ۶ پر نیست . اما نکاتی در قسمت اول این تصویر نهفته که بسیار جالب است : محل فیلم برداری این سریال در کاخ نیاوران است . تارخچه ای کوتاه ای کاخ نیاوران : “عملیات احداث این کاخ به دستور محمدرضا پهلوی در سال ۱۳۳۷آغاز گردید و با وقفهای که در ساخت آن پیش آمد در سال ۱۳۴۶ به اتمام رسید و به محل سکونت محمدرضا پهلوی و خانواده اش اختصاص یافت.” اما محمد رضا پهلوی کیست ؟ وی یکی از ماسون های یکی از لژهای ایران است .بنابر این چون یک ماسون است و پادشاه ایران است باید محل سکوت وی دارای شاخصه های ماسونی باشد. اما نکته اینجاست که چرا کارگردان سریال قهوه تلخ باید محل فیلم برداری را جایی اعلام کند که آن محل دارای شاخصه های ماسونی است . و اگر هم مجبور هست چرا باید از این نماد ها به طور مداوم تصویر برداری کند ؟ در قسمت دوم این تصویر هم ستاره ۶ پر یا صهیون در گوشه دیوار که با سایه ترسیم شده است دیده میشود. بقيه مطلب: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 21 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ يكي ديگر از مواجهاتم با اين مواضعات احمقانه وقتي بود كه در مغازه سلماني بودم و بر حسب اتفاق يه روزنامه از روي ميز برداشتم كه با اين تيتر مواجه شدم: موظفيم از جنبش مستضعفين وال استريت حمايت كنيم بخشي از مقاله منتشر شده در روزنامه ايران: .....هر وقت كه رئيس جمهور امريكا و يا يك كانديداي رياست جمهوري در امريكا، لفاظي هاي خود عليه ايران را افزايش دهد صهيونيست ها خوششان مي آيد و در حال حاضر كه يك سال تا انتخابات رياست جمهوري امريكا فرصت داريم اين لفاظي ها به قصد تامين نظرات صهيونيست ها توسط رئيس جمهور امريكا صورت مي گيرد. ...... دبير سياسي بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق (ع) به سياست بايكوت خبري اعتراض وال استريت در رسانه هاي امريكا اشاره كرد و افزود: كشورهايي هستند كه به نوعي خودشان را مدعي آزادي بيان مي دانند و در عين حال با اعتراضات قانوني به شدت برخورد و كساني كه معترض هستند را دستگير و زنداني مي كنند. ما نسبت به اين رفتار غربي ها اعتراض داشته و آن را متناقض با رفتارها و گفتارهاي خودشان مي دانيم. .... رسالت ما دانشجويان، حمايت از حركت هاي مستضعفين در ساير نقاط دنياست و كساني كه در قلب امريكا جنبش وال استريت را به راه انداخته اند، مستضعفين جامعه امريكا هستند.شمسايي دليل تجمع دانشجويان تهراني مقابل سفارت سوئيس را حمايت از جنبش وال استريت اعلام كرد و افزود: ما دانشجويان انقلاب اسلامي فرزندان امام روح الله هستيم و هدف از برگزاري اين تجمع ، حمايت از جنبش هاي مستضعفين عليه نظام سرمايه داري است؛ مستضعفيني كه عليه طبقه سرمايه دار و كاپيتاليسم شورش كرده و عليه آنها برخاسته اند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 18 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ احمق ها هم مثل بیشعور ها انواع و اقسام زیادی دارند. از آن جمله : احمق های اجتماعی احمق های تجاری احمق های بیشعور مآب احمق های مقدس مآب احمق های عرفان باز احمق های دیوان سالار احمق های بیچاره ابر احمق ها احمق های مادر زاد و احمق های غیر قابل باز یافت از ابتدای سه دهه پیش از این ما بجای تولید ناخالص ملی , نسل جدیدی از احمق های خالص ملی تولید کرده ایم و این برنامه هایی که اونا پیاده میکنند , از این روست. در هر حال اگر در مورد انواع این احمق ها که چه کار هایی میکنند صحبت کنم فک کنم مطالبم با اندازه یه کتاب میشه . بقیه رو نگم بهتره 13 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ اینا رو من بهشون میگم : احمق هایی برای تمام فصل در خیابان و در بیابان چه در سنگر چه در بندر اینا همه جا یافت میشن. یه عده شونم هستند که من بهشون میگم : الاغ های اتو کشیده بازم بگم؟ 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ ناگفته نماند که احمق های نوع جدیدی هم داریم که بعنوان نمونه میشه از احمق های گه گیر و احمق های آب زیرکاه هم نامبرد. اگه همه این احمق ها و کار هایی رو که انجام میدن بشناسین دیگه بعدش میتونین با خیال راحت زندگیتونو بکنین و هیچ حرکتی شما رو ناراحت و متعجب نمیکنه. چون به محض دیدن هر حرکتی بلافاصله میفهمین که اون کسی که این رفتار و کردار رو کرده چرا و از کدام زیر مجموعه احمق هاست. نمونه های دیگری هم هست که در فرصت های اتی ازشون نام خواهم برد. 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ امام علی (علیه السلام) می فرمایند: احمق ترين مردم كسى است كه گمان دارد عاقل ترين مردم است. غررالحکم ، باب حماقت 11 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ نمی شه عکس گذاشت ... به هر طرفی که نگاه کنی می تونی یک تصویر آشکار از حماقت ببینی ... ... 10 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ نمی شه عکس گذاشت ... به هر طرفی که نگاه کنی می تونی یک تصویر آشکار از حماقت ببینی ... ... بهترین احمق ها از نظر من همون احمق های غیر قابل بازیافت هستند که پدر علم روانشناسی رو در اوردن. خود بعضی از روانشناسان هم تو این گروه جای میگیرند. 7 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ بهترین احمق ها از نظر من همون احمق های غیر قابل بازیافت هستند که پدر علم روانشناسی رو در اوردن. خود بعضی از روانشناسان هم تو این گروه جای میگیرند. هر کسی که تا به پستی می رسه و حرفی می زنه، رعیت ما هم بدون فک کردن کله تکان می دن و تایید می کنن ... جلوی صحنه س چیزی جز جهل نیست پشت صحنه شم چیزی جز پول نیست :thumbsdownsmiley: 8 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ اونایی که اینقد متعصبن طوری که تعصب و غیرتِ بی جای جلوی چشاشونُ گرفته از نظر من یه احمقِ به تموم معنان! 11 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ ولی من به بی دغدغگی احمق ها حسودی ام می شود:shame: 9 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ هر کسی که تا به پستی می رسه و حرفی می زنه، رعیت ما هم بدون فک کردن کله تکان می دن و تایید می کنن ... جلوی صحنه س چیزی جز جهل نیست پشت صحنه شم چیزی جز پول نیست :thumbsdownsmiley: نه عزیز, اونا زیاد هم جاهل نیستند. اونا احمق های هوشمندی هستند که با تردستی سر همه کلاه میذارن بعدشم یه احمق دیگه ازشون طرفداری میکنه و ما بازنده میشیم. راستی میدونی چه کسی سر این احمق های هوشمند کلاه میذاره: یه ابر احمق که درجه ش از اینا بزرگتره. 3 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ داش فكور حرف زيبايي ميزند:.. "احمق هوشمند" يا به قولي هوشمندانه خود را "احمق" گرفتن... اين گونه افراد هم گونه اي از "حمايق" هستند... بگذريم.. چندي پيش نمايشگاهي در مورد رسانه هاي ديجيتال برگزار شد كه در آن غرفه ايي بود كه به نظر من مصداق "احمقانه" بود والبته "احمق تر" از آنهايي بودند كه "سنگ" هم زده بودند... خودتان ببينيد و قضاوت كنيد... "رمي الجمرات گوگل و فيس بوك و يوتيوب" ... .... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ شايد انگشت گرفتن به ديگران و "احمق" دانستنشان ما رو از خود غافل كند.. در همين راستا يه خاطره از خودم بگم..: يه مدتي كار ساختماني توي خونه مون داشتيم..بعد قرار بود ديوار رو خراب كنيم..خب شروع به كار كرديم.. وقتي ديوار به نصفه خودش رسيد من روي اون قسمت كه مونده رفتم و با كلند و ..به جان ديوار افتادم ولي نميدانم بر چه مبناي محاسباتي كلند رو به قسمتي از ديوار كه خودم روي اون ايستاده بودم ميزدم.. تا ناگاه آجرهاي زير پايمان بر اثر ضربه كلند كنده شد و ما هم با سر به زمين خورديم.. خدا رو شكر كه ديوار يه متر بيشتر نبود... اين رو گفتم كه بدانيد در زندگي هر انساني كار احمقانه اي انجام داده است...:texc5lhcbtrocnmvtp8 10 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ میدونید تو تخصص من برای معالجه احمق چه نسخه ای داده شده ؟ اینکه تا زمانی که خود انسان بصورت واقعی باور نکنه که احمق هست نمیشه اونو معالجه کرد. در مورد بیشعور ها هم همین موضوع هست . یعنی باید خودش اذعان کنه که بیشعور هست اونوقت میشه به بهبودش امید داشت. البته خیلی از احمق ها و بیشعور ها قابل درمان نیستند. 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ مشکل دنیا این است، که احمق ها کاملاً به خود یقین دارند،در حالیکه دانایان، سرشار از شک و تردیدند!(برتراند راسل) 9 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ احمقانيت هوشمندانه... معمولا در ديدگاه هاي سياسي اين "احمقانيت هوشمندانه" خود را بروز ميدهد... به اين خبر توجه كنيد: سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مقامات کانادایی توصیه کرد، به جای استفاده ابزاری از مسائل دیگر کشورها به ابهامات و سئوالات افکارعمومی بینالمللی درخصوص موارد نقض حقوق بشر دراین کشور پاسخ گویند. مهمان پرست در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره واکنش انفعالی سخنگوی وزارت امورخارجه کانادا پس از احضار کاردار موقت این کشور در تهران به علت برخورد خشونتآمیز کانادا با تظاهرات در شهر تورنتو، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران بار دیگر نگرانی خودرا نسبت به نقض حقوق بشر در کانادا ابراز میکند. سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به مصادیق نقض حقوق بشر در کانادا، تصریح کرد: در دوره فعلی دولت افراطی این کشور برخورد خشونت بار منتهی به قتل پلیس کانادا با مردم، دخالت نیروهای امنیتی درامور خصوصی شهروندان و نقض حقوق بومیان بارها اتفاق افتاده است. وی افزود: نقض متعدد حقوق شهروندی درجریان تظاهرات تورنتو و ضرب و شتم معترضان امری نیست که بتوان نسبت به آن سکوت اختیار کرد. مهمانپرست با یادآوری تعهدات بین المللی کانادا در خصوص نحوه بازداشت و رفتار غیرقانونی با تظاهر کنندگان افزود: حقوق بشر یک تعهد جهانی است و کشورها نباید با توسل به توجیهات سیاسی از اجرای آن طفره روند. دوشنبه ۲۸ تير ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده