shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ EMA 2011 هم برگزار شد و امسالم لیدی گاگا موفق شد بیشترین تعداد جایزه ها رو نصیب خودش کنه و بعد از اون جاستین بیبر ، نکته ی جالب اینه که ریحانا و بریتنی حتی یه جایزه هم نبردن ! لیست زیر عنوان جوایز مختلف و نامزد های دربافت جایزه و برنده ی نهایی رو نشون میده: Best Song Adele – ‘Rolling In The Deep’ Bruno Mars – ‘Grenade’ Jennifer Lopez ft Pitbull – ‘On The Floor’ Katy Perry – ‘Firework’ Lady GaGa – ‘Born This Way’ - WINNER Best Live Coldplay Foo Fighters Katy Perry - WINNER! Lady GaGa Red Hot Chili Peppers Best Pop Britney Spears Justin Bieber - WINNER! Katy Perry Lady GaGa Rihanna Best New Bruno Mars - WINNER! Far East Movement Jessie J LMFAO Wiz Khalifa Best Female Adele Beyoncé Jennifer Lopez Katy Perry Lady GaGa - WINNER Best Male Bruno Mars David Guetta Eminem Justin Bieber - WINNER! Kanye West Best Hip-Hop Eminem - WINNER! Lil Wayne Jay-Z & Kanye West Pitbull Snoop Dogg Best Video Adele – ‘Rolling In The Deep’ Beastie Boys – ‘Make Some Noise’ Beyoncé – ‘Run The World (Girls)’ Justice – ‘Civilization’ Lady GaGa – ‘Born This Way’ - WINNER! Best Push Alexis Jordan Big Time Rush Bruno Mars - WINNER! Far East Movement Jessie J Katy B LMFAO Neon Trees Theophilus London Wiz Khalifa Biggest Fans Justin Bieber Lady GaGa - WINNER! Paramore Selena Gomez Thirty Seconds To Mars MTV UK & Ireland / Best UK & Ireland Act Adele - WINNER! Coldplay Florence + The Machine Jessie J Kasabian Best Worldwide Lena BIGBANG - WINNER! Abdelfattah Grini Britney Spears Restart دانلود کل مراسم در دو پارت: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک دانلود اجراها بصورت تفکیک شده توی تالار اعضای طلایی قرار داده میشه. 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ گاگا بازم با ظاهر عجیب غریب ظاهر شد ، آهنگ Marry the night رو هم خیلی زیبا اجرا کرد 2 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ اي خدا بازم گاگا... من موندم اين چي داره..:JC_thinking: به نظرم اون مرده كه لخت اومد تو صحنه بايد بهتر از گاگا باشه..كار نويي انجام داد.. 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ اي خدا بازم گاگا...من موندم اين چي داره..:JC_thinking: به نظرم اون مرده كه لخت اومد تو صحنه بايد بهتر از گاگا باشه..كار نويي انجام داد.. بی سلیقه :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ بی سلیقه :vahidrk: با سليقه:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ من نمی تونم دانلود کنم اگه ویــ پـــیــ ان داری از لینکهای زیر هم میتونی دانلود کنی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده