Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ میگم خیلی مضحک هست که من فرضا بیام یه تاپیک در مورد حیات پس از مرگ بزنم و از شما بخوام که در موردش نظر بدید. البته اگه بزنم قطعا خیلی ها هستند که میان و نظر میدن. این به کنار من میخوام موضوعی رو پیش بکشم با این سرفصل که : چرا در حالی که میدونیم و میبینیم که داریم آب میشیم ولی کاری برای جمع و جور کردن خودمون نمیکنیم. همش که نمیشه بگیم فلانی ها باعث شدن؟ خوب اونا چرا باعث میشن. حتما یه دلیلی داره دیگه؟ اون دلیل چیه که کسی از ما حساب نمیبره؟ یکی کار بهمون نمیده , یکی بودجه مونو خالی میکنه , یکی بهمون توجه نمیکنه و الی آخر. میتونین اون دلائل رو بشمارین؟ اگه نتونیم اون دلائل رو حتی بشماریم, پس هر بلائی سرمون میاد حقمونه. اینو قبول میکنید؟ 5 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ اولش که متن تاپیک رو خووندم، خواستم بنویسم که ای بابا، چقد درباره ش حرف بزنیم، راست میگیم عمل کنیم ولی بعد دیدم عمل هم نمیتونیم بکنیم. تا وقتی یه نفر حاکمه که چندتا سازمان قلچماق ذینفع تحت امرشن و ما هم بترسیم، وضع همینه؛ کسی هم ازمون حساب نمیبره. 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ میگم خیلی مضحک هست که من فرضا بیام یه تاپیک در مورد حیات پس از مرگ بزنم و از شما بخوام که در موردش نظر بدید. البته اگه بزنم قطعا خیلی ها هستند که میان و نظر میدن. این به کنارمن میخوام موضوعی رو پیش بکشم با این سرفصل که : چرا در حالی که میدونیم و میبینیم که داریم آب میشیم ولی کاری برای جمع و جور کردن خودمون نمیکنیم. همش که نمیشه بگیم فلانی ها باعث شدن؟ خوب اونا چرا باعث میشن. حتما یه دلیلی داره دیگه؟ اون دلیل چیه که کسی از ما حساب نمیبره؟ یکی کار بهمون نمیده , یکی بودجه مونو خالی میکنه , یکی بهمون توجه نمیکنه و الی آخر. میتونین اون دلائل رو بشمارین؟ اگه نتونیم اون دلائل رو حتی بشماریم, پس هر بلائی سرمون میاد حقمونه. اینو قبول میکنید؟ ما ضعیفیم! به افکار ما بهایی نمیدهند چون افکار ما به نفع آنها نیست! افکار یه گاو تو این مملکت بیشتر از حرفای من ارزش داره چون سر کبک هارو از زیر برف درمیاره و کبک بیچاره سرما میترسه سرما بخوره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده