ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ دوچرخه اسلامی دیدین؟!!! بفرمایید ببینین اگر برای تولید این طرح کمک شود، تا دو ماه آینده شاهد ورود دوچرخههای اسلامی در سطح شهر خواهیم بود. رئیس هیأت مدیره یکی از شرکتهای طراح دوچرخه برای بانوان، اظهار داشت: برای طراحی این دوچرخه، چهار ماه وقت صرف شده تا مشکلات شرعی که برای دوچرخه عنوان میشد، رفع شود و با توجه به نیازهای جسمی بانوان، یک تغییر عمده نیز در دوچرخهها صورت گرفت و کمی برقی شدهاند. 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ اگر برایتان سخت است ببینید، کمی جستجو کنین میبینین...... :zadan: http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=72270 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ بله دیده بودیم :texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ اگر برایتان سخت است ببینید، کمی جستجو کنین میبینین...... :zadan: http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=72270 ئه چرا تو عناوینی که داد ندیدم پس از بس که عنوانش لوسه :biggrin: ایشششششششششششششش یکی بیاد این تاپیک و قفب کنه لطفا بعد عمری تاپیک زدیما:viannen_38: لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ بله دیده بودیم :texc5lhcbtrocnmvtp8 حالا هی بیاین تو روی آدم بیارینا :biggrin: دوباره با دقت ببینین این دفعه لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ ئه چرا تو عناوینی که داد ندیدم پس از بس که عنوانش لوسه :biggrin: ایشششششششششششششش یکی بیاد این تاپیک و قفب کنه لطفا بعد عمری تاپیک زدیما:viannen_38: اشکال نداره اینجور تاپیک ها جون میده واسه اسپم :texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ حالا هی بیاین تو روی آدم بیارینا :biggrin: دوباره با دقت ببینین این دفعه باور کن با دقت دیدیم اولش هم اگه کشفم اشتباه نشده باشه من کشف کردم این 3 چرخه است نه دوچرخه لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ اشکال نداره اینجور تاپیک ها جون میده واسه اسپم :texc5lhcbtrocnmvtp8 الان میان میبندش خب!:biggrin: باور کن با دقت دیدیم اولش هم اگه کشفم اشتباه نشده باشه من کشف کردم این 3 چرخه است نه دوچرخه باید به اون عقب مونده ای که شاهکار طراحی کرده بگین این و! لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ الان میان میبندش خب!:biggrin: باید به اون عقب مونده ای که شاهکار طراحی کرده بگین این و! اگه گیرش بیارم یک چیز هایی بهش میگم که حال کنه ولی دستم بهش نمیرسه:biggrin: لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ اگه گیرش بیارم یک چیز هایی بهش میگم که حال کنه ولی دستم بهش نمیرسه:biggrin: :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ آخ ژون اینجا باید اسپم کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): خود زنی نکن حالا ارزوی سوار شدن 3 چرخه رو دستت میمونه . :texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ آخ ژون اینجا باید اسپم کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه بابا اسپم چیه؟ محمد میاد کله من و میکنه محمدم نیاد الان افسانه میاد خود زنی نکن حالاارزوی سوار شدن 3 چرخه رو دستت میمونه . :texc5lhcbtrocnmvtp8 دوچرخه اسلامی :viannen_38: لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ نه بابا اسپم چیه؟ محمد میاد کله من و میکنهمحمدم نیاد الان افسانه میاد دوچرخه اسلامی :viannen_38: فعلا تا اونا میان توسوار شو . منم هل میدم :texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ فعلا تا اونا میان توسوار شو . منم هل میدم :texc5lhcbtrocnmvtp8 :biggrin: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ نه بابا اسپم چیه؟ محمد میاد کله من و میکنهمحمدم نیاد الان افسانه میاد دوچرخه اسلامی :viannen_38: حیف که فامیلامونی وگرنه قید سرت و میزدم!! لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ آخ ژون اینجا باید اسپم کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حیفه بخدا . نکینین اینکارا :texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ ... توی تاپیک اسی با این دوچرخه یه دوری هم زدیم ... حداقل یه رنگ قرمزشو می ذاشتی تا کیفور شیم ... :girl_blush2: لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ ... توی تاپیک اسی با این دوچرخه یه دوری هم زدیم ... حداقل یه رنگ قرمزشو می ذاشتی تا کیفور شیم ... :girl_blush2: این جدید تره مال اسی دو روزه تولید شده این یه روزه مدلش بالاست :texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده