رفتن به مطلب

پرسش و پاسخ در مورد آرایش

ارسال های توصیه شده

بچه ها من دنبال یه عطری می گردم که بوی یاس بده اما هرجا گشتم چیز به درد بخوری پیدا نکردم

اگه مارکی می شناسید منو راهنمایی کنید اخه خیلی این بوی یاس رو دوس دارم :ws37:

فردا شب اسم یا اسماشو میگم بهت سارا:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 141
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بچه ها من دنبال یه عطری می گردم که بوی یاس بده اما هرجا گشتم چیز به درد بخوری پیدا نکردم

عطر مشهد!!!:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من پوست خیلی حساسی دارم ، تقریبا اکثر کرمهای ضدآفتاب رو هم استفاده کردم .

ممنون میشم کرم ضدآفتاب واسه پوستهای حساس بهم معرفی کنید ، در ضمن با اکثر ضدآفتابها جوش زیرپوستی زدم ... :icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه

سارا جان عطر یاس بوی یاس میده و توی بازار به نام یاس یا یاس رازقی وجود داره که بوی ملایم و طبیعی یاس رو میده یه مدل دیگش هم هست که یاس فرانسویه که بوش یه کمی تند تره :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

ممنون میشم کرم ضدآفتاب واسه پوستهای حساس بهم معرفی کنید ، در ضمن با اکثر ضدآفتابها جوش زیرپوستی زدم ... :icon_pf (34):

شما اگر پوستتون حساسه ضد آفتاب با spf=30 رو بگیرید مال شرکت سینره که برای پوست های حساس و کودکانه

ضدآفتاب خارجی هم اگر می خواهید بگیرید برای پوست های حساس حتما بگید

قبلش هم حتما پوستتون رو تمیز کنید با پاک کننده های مخصوص و نیم ساعت قبل از رفتن توی آفتاب ضدآفتاب بزنید و هر 2 ساعت تجدید کنید

لینک به دیدگاه
سارا جان عطر یاس بوی یاس میده و توی بازار به نام یاس یا یاس رازقی وجود داره که بوی ملایم و طبیعی یاس رو میده یه مدل دیگش هم هست که یاس فرانسویه که بوش یه کمی تند تره :w16:

اولا مرسی بابت تحقیقی که کردی داداشی

یعنی من برم سراغ عطر فروشا و بگم عطر یاس رازقی یا یاس فرانسوی میشناسن

اخه تا حالا چن جا رفتم گفتن نداریم :5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 1
لینک به دیدگاه
شما اگر پوستتون حساسه ضد آفتاب با spf=30 رو بگیرید مال شرکت سینره که برای پوست های حساس و کودکانه

ضدآفتاب خارجی هم اگر می خواهید بگیرید برای پوست های حساس حتما بگید

قبلش هم حتما پوستتون رو تمیز کنید با پاک کننده های مخصوص و نیم ساعت قبل از رفتن توی آفتاب ضدآفتاب بزنید و هر 2 ساعت تجدید کنید

سینره قبلا امتحان کردم . پاک کننده هم اوریاژ استفاده میکنم .. ترجیح میدم مارکهای ایرانی استفاده نکنم ... البته الان الارو استفاده میکنم که چندان تفاوتی نداشته واسم . :sigh:

ممنون میشم اگه خارجی بهم معرفی کنید .

در ضمن این درسته که ضد آفتابهای بی رنگ بهتر هستن ؟

چون دوست دارم نوع رنگی رو استفاده کنم که دیگه نیازی به کرم دیگه ای نداشته باشم .

• Like 1
لینک به دیدگاه
اولا مرسی بابت تحقیقی که کردی داداشی

یعنی من برم سراغ عطر فروشا و بگم عطر یاس رازقی یا یاس فرانسوی میشناسن

اخه تا حالا چن جا رفتم گفتن نداریم :5c6ipag2mnshmsf5ju3

آره به هر کس بگی عطر یاس می خوام بهت میده اگر ندونه چیه که خیلی باید پرت باشه از قضیه

برو از جایی بگیر که کارش فقط عطر باشه اونا حتما میدونن:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه

BioScreen روهم اممتحان کن!

علاوه بر این که ضد آفتابه آبرسان هم هست!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
آره به هر کس بگی عطر یاس می خوام بهت میده اگر ندونه چیه که خیلی باید پرت باشه از قضیه

برو از جایی بگیر که کارش فقط عطر باشه اونا حتما میدونن:a030:

مرسی :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سینره قبلا امتحان کردم . پاک کننده هم اوریاژ استفاده میکنم .. ترجیح میدم مارکهای ایرانی استفاده نکنم ... البته الان الارو استفاده میکنم که چندان تفاوتی نداشته واسم . :sigh:

ممنون میشم اگه خارجی بهم معرفی کنید .

در ضمن این درسته که ضد آفتابهای بی رنگ بهتر هستن ؟

چون دوست دارم نوع رنگی رو استفاده کنم که دیگه نیازی به کرم دیگه ای نداشته باشم .

باید ببینی چی به پوستت میسازه دوست عزیز

خارجی اگر می خوای باید بپرسم واست که چی به دردت می خوره که مناسب پوستت باشه

ببین بستگی داره به طرف نمیشه گفت بهتره یا بدتر باید ببینی ترکیباتشون چیه تا بشه در موردش صحبت کرد

یکی می خواد که ضدآفتاب بزنه که رنگی باشه تا دیگه نیازی به کرم پودر نداشته باشه ولی یکی دیگه میگه نه هم ضدآفتاب میزنم و هم کرم اون دیگه سلیقه ایه شما هم اگر دوست داری رنگی بزنی مشکلی ایجاد نمیکنه براتون

ولی هر ضدآفتابی می خواهید بزنید باید ترکیباتش ملایم باشه تا باعث حساسیت روی پوستتون نشه

• Like 6
لینک به دیدگاه
باید ببینی چی به پوستت میسازه دوست عزیز

خارجی اگر می خوای باید بپرسم واست که چی به دردت می خوره که مناسب پوستت باشه

ببین بستگی داره به طرف نمیشه گفت بهتره یا بدتر باید ببینی ترکیباتشون چیه تا بشه در موردش صحبت کرد

یکی می خواد که ضدآفتاب بزنه که رنگی باشه تا دیگه نیازی به کرم پودر نداشته باشه ولی یکی دیگه میگه نه هم ضدآفتاب میزنم و هم کرم اون دیگه سلیقه ایه شما هم اگر دوست داری رنگی بزنی مشکلی ایجاد نمیکنه براتون

ولی هر ضدآفتابی می خواهید بزنید باید ترکیباتش ملایم باشه تا باعث حساسیت روی پوستتون نشه

ممنون میشم اگه یه ضدآفتاب رنگی ترجیحا خارجی و مناسب پوستهای حساس بهم معرفی کنید .

حساس که میگم خیلی بیشتر از اون چیزی هست که شما فکرش رو میکنید ....:icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه
ممنون میشم اگه یه ضدآفتاب رنگی ترجیحا خارجی و مناسب پوستهای حساس بهم معرفی کنید .

حساس که میگم خیلی بیشتر از اون چیزی هست که شما فکرش رو میکنید ....:icon_pf (34):

چشم فردا جوابتون رو میدم حتما با جزئیات دقیق

از دکتر پوست می پرسم براتون و با چند نفر که پوستشون مثل شماست صحبت می کنم تا ببینم تجربشون چیه توی این قضیه:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

باید از ضدآفتاب هایی استفاده کنی که چربی نداشته باشه و فقط و فقط دارای ***** های فیزیکی باشه و اینکه شما مطمئنی که جوش های زیر پوستیتون به خاطر ضدآفتابه؟

کرم پودری که مصرف می کنین چیه؟

چه مدتی از ضدآفتاب سینره استفاده میکردین؟از کدوم spf استفاده می کردین؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
باید از ضدآفتاب هایی استفاده کنی که چربی نداشته باشه و فقط و فقط دارای ***** های فیزیکی باشه و اینکه شما مطمئنی که جوش های زیر پوستیتون به خاطر ضدآفتابه؟

کرم پودری که مصرف می کنین چیه؟

چه مدتی از ضدآفتاب سینره استفاده میکردین؟از کدوم spf استفاده می کردین؟

ممنون اما همیشه ضد آفتاب فاقد چربی استفاده میکنمبه خاطر پوست حساسم هیچ وقت کرم پودر استفاده نمیکنم .

فقط مواقع ضروری پنکک ( کالاس)، که اونم قبلش مرطوب کننده میزنم و همراه ضدآفتاب استفاده نمیکنم .

کرم سینره هم حدود یکسال پیش تقریبا دو یا سه ماه مصرف کردم ، اما spfش یادم نیست .

همه ی مشکلات من به خاطر حساسیت پوستم هست ... با کوچکترین تحریک جوش ریز زیرپوستی میزنه .

واسه همین میخوام ضدآفتابی پیدا کنم که بیشتر از این به پوستم آسیب نرسونه و ترجیحا رنگی باشه .

اگه یه کرم با این مشخصات پیدا کردید ممنون میشم بهم معرفی کنید ...

• Like 1
لینک به دیدگاه

ممنون اما همیشه ضد آفتاب فاقد چربی استفاده میکنم

به خاطر پوست حساسم هیچ وقت کرم پودر استفاده نمیکنم .

فقط مواقع ضروری پنکک ( کالاس)، که اونم قبلش مرطوب کننده میزنم و همراه ضدآفتاب استفاده نمیکنم .

کرم سینره هم حدود یکسال پیش تقریبا دو یا سه ماه مصرف کردم ، اما spfش یادم نیست .

همه ی مشکلات من به خاطر حساسیت پوستم هست ... با کوچکترین تحریک جوش ریز زیرپوستی میزنه .

واسه همین میخوام ضدآفتابی پیدا کنم که بیشتر از این به پوستم آسیب نرسونه و ترجیحا رنگی باشه .

اگه یه کرم با این مشخصات پیدا کردید ممنون میشم بهم معرفی کنید ...

خیلی خوبه فقط یه نکته رو بگم که ضدآفتاب سینره با spf=30 که چند ماهی بیشتر نیست وارد بازار شده مخصوص پوست های حساسه خیلی خوب جواب داده و فقط ایرادی که میشه بهش گرفت سفید بودنشه من به شما پیشنهاد می کنم که از ضدآفتاب های رنگی استفاده نکنید چون اینجور که شما میگید پوستتون خیلی حساسه و ضدآفتاب های رنگی هم مواد شیمیایی داره که فکر نمی کنم به پوستتون بسازه ولی باز من یه کرم ضدآفتاب رنگی خارجی مخصوص شما بهتون معرفی می کنم فعلا در حال تحقیق هستم چند تا پیدا کردم ولی منتظر تا مطمئن بشم تا بهتون معرفی کنم

• Like 1
لینک به دیدگاه
آقا هادی ، میشه یه زیرساز خوب با توجه به پوست حساسم بهم معرفی کنید ؟؟؟ :ws37:

والا چی بگم عزیز

کانسیلر ها خوبه و باید یه مارکی بگیرید که هم آبرسان باشه و هم مایع باشه و دارای مواد معدنی بیشتر و کمترین ماده شیمیایی رو داشته باشه

گیاهی باشه به نظرم بهتره

کانسیلر اوریف به نظرم همه این ویژگی ها رو داره

میتونی از کرم رزلین اوریاژ هم استفاده کنی برای زیر سازت

کانسیلر مینرال هم خوبه فعلا همینا به ذهنم رسید ولی باز خودت یه تحقیقی بکن چون پوستتو بهتر میشناسی که یه وقت آسیب به پوستت نرسه:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خیلی خوبه فقط یه نکته رو بگم که ضدآفتاب سینره با spf=30 که چند ماهی بیشتر نیست وارد بازار شده مخصوص پوست های حساسه خیلی خوب جواب داده و فقط ایرادی که میشه بهش گرفت سفید بودنشه من به شما پیشنهاد می کنم که از ضدآفتاب های رنگی استفاده نکنید چون اینجور که شما میگید پوستتون خیلی حساسه و ضدآفتاب های رنگی هم مواد شیمیایی داره که فکر نمی کنم به پوستتون بسازه ولی باز من یه کرم ضدآفتاب رنگی خارجی مخصوص شما بهتون معرفی می کنم فعلا در حال تحقیق هستم چند تا پیدا کردم ولی منتظر تا مطمئن بشم تا بهتون معرفی کنم

ممنون از لطفتون ... منتظر پاسخ شما میمونم ...:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

والا چی بگم عزیز

کانسیلر ها خوبه و باید یه مارکی بگیرید که هم آبرسان باشه و هم مایع باشه و دارای مواد معدنی بیشتر و کمترین ماده شیمیایی رو داشته باشه

گیاهی باشه به نظرم بهتره

کانسیلر اوریف به نظرم همه این ویژگی ها رو داره

میتونی از کرم رزلین اوریاژ هم استفاده کنی برای زیر سازت

کانسیلر مینرال هم خوبه فعلا همینا به ذهنم رسید ولی باز خودت یه تحقیقی بکن چون پوستتو بهتر میشناسی که یه وقت آسیب به پوستت نرسه:icon_gol:

راستش چون داخل تاپیک آموزش خوندم که گفتید بهتره زیرساز استفاده کنید ، به فکر زیرسازی افتادم و گرنه به خاطر پوستم هیچ کرمی استفاده نمیکردم .

ممنون به خاطر معرفی زیرساز :icon_gol: :icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...