تینا 15116 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 با سلام خدمت اساتید طریقه فلش کردن گوشی vivaz رو میخواستم. ممنون 3
Arpak 8511 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 تیکِ sign mode رو بزن...تو قسمتِpdaمدل گوشی و انتخاب کن بعد تک فایل زیپ و تو قسمت فایل انتخاب کن حالا پورتusbرو انتخاب و بعد کلید سبز رو بگیر وکابل usb رو وصل کن حالا تا پایان فلش صبر کن 1
تینا 15116 مالک ارسال شده در 9 بهمن، 2011 تیکِ sign mode رو بزن...تو قسمتِpdaمدل گوشی و انتخاب کن بعد تک فایل زیپ و تو قسمت فایل انتخاب کنحالا پورتusbرو انتخاب و بعد کلید سبز رو بگیر وکابل usb رو وصل کن حالا تا پایان فلش صبر کن چیکار کنم؟اصلا متوجه نشدم 1
Arpak 8511 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 چیکار کنم؟اصلا متوجه نشدم اصن اصن!؟:JC_thinking: فایل فلش و دانلودکن که بصورت زیپِ ک بصورت همون زیپ انتخاب می کنی تو قسمت settingsگزینه ای signed mode و customize و انتخاب کن و فلش کن:JC_thinking: 1
R@M!N 2978 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 تا اونجایی که من کار کردم گوشی رو با باکس فلش می کنن که اونم قیمتش بالاست و تعمیراتی ها دارند اون فلشی که شما شاید منظورتونه شاید ریست باشه :JC_thinking: 1
تینا 15116 مالک ارسال شده در 11 بهمن، 2011 تا اونجایی که من کار کردم گوشی رو با باکس فلش می کنن که اونم قیمتش بالاست و تعمیراتی ها دارند اون فلشی که شما شاید منظورتونه شاید ریست باشه :JC_thinking: گوشیمو ریست کردم درست نشد بچه ها گفتن باید فلشش کنم خواستم ببینم چجوریه؟
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 11 بهمن، 2011 reset to factory انجام ندادی؟؟؟ اینم امتحان کن البته رم گوشیتو در بیار چون هر اطلاعاتی توشه پاک میشه 1
تینا 15116 مالک ارسال شده در 11 بهمن، 2011 reset to factory انجام ندادی؟؟؟اینم امتحان کن البته رم گوشیتو در بیار چون هر اطلاعاتی توشه پاک میشه کل گوشیو ریست کردم .اطلاعاتم پاک بشه مهم نیست فقط درست بشه.رم گوشیم اطلات رو نشون نمیده 1
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 11 بهمن، 2011 خوب یه بار رمت رو وصل کن به کامپیوتر و ریستش کن جدا.یه بارم گوشی رو بدون رم ریست کن.شاید درست بشه 1
تینا 15116 مالک ارسال شده در 11 بهمن، 2011 خوب یه بار رمت رو وصل کن به کامپیوتر و ریستش کن جدا.یه بارم گوشی رو بدون رم ریست کن.شاید درست بشه چجور؟ من گوشیو با یه رمز ریست کردم.به کامی وصل نکردم. 1
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 11 بهمن، 2011 چجور؟من گوشیو با یه رمز ریست کردم.به کامی وصل نکردم. رمت رو با رم ریدر وصل کن به کایوتر بعدش تو my computer رو درایو رم کلیک راست کن و فرمت رو بزن.بعد ok کن و بزار فرمت شه کامل. بعدش از setting گوشی زمانی که رم توش نیست بگرد یه جا reset to factory یا همچین گزینه ای داره.این رو انتخاب کن.شاید بدون فلش درست شد 1
تینا 15116 مالک ارسال شده در 11 بهمن، 2011 رمت رو با رم ریدر وصل کن به کایوتر بعدش تو my computer رو درایو رم کلیک راست کن و فرمت رو بزن.بعد ok کن و بزار فرمت شه کامل.بعدش از setting گوشی زمانی که رم توش نیست بگرد یه جا reset to factory یا همچین گزینه ای داره.این رو انتخاب کن.شاید بدون فلش درست شد تنکس ا لات. برم رم ریدرمو بیارم امتحان کنم 1
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 11 بهمن، 2011 اگه جفتشو ریست کردی و درست انجام دادی گوشی رو یه بار بدون رم روشن کن ببین کار میکنه یا نه! 1
تینا 15116 مالک ارسال شده در 11 بهمن، 2011 اگه جفتشو ریست کردی و درست انجام دادی گوشی رو یه بار بدون رم روشن کن ببین کار میکنه یا نه! اخه دیگه هیچی تو گوشیم نیست ببینم اکیه یا نه 1
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 11 بهمن، 2011 اخه دیگه هیچی تو گوشیم نیست ببینم اکیه یا نه خوب گوشیت الان باید روشن بشه بتونی شماره بگیری.اس ام اس بدی و کارای دیگه..... چه کاری رو قبلا نمیتونستی انجام بدی؟الان چک کن ببین میشه؟؟ فعلا رم رو نذار 1
تینا 15116 مالک ارسال شده در 11 بهمن، 2011 خوب گوشیت الان باید روشن بشه بتونی شماره بگیری.اس ام اس بدی و کارای دیگه.....چه کاری رو قبلا نمیتونستی انجام بدی؟الان چک کن ببین میشه؟؟ فعلا رم رو نذار من قبلا اس میتونستم بدم زنگ هم میتونستم بزنم.من فقط اهنگامو باز نمیکرد عکسارو باز نمیکرد میگفت موجود نیست در صورتیکه وقتی گوشیو به کامی وصل میکردم همه بودن.بعد عکسی هم که مینداختم نشون نمیداد. الان بدون رم امتحان کردم هم اسم میره هم میتونم ز بزنم 1
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 11 بهمن، 2011 من قبلا اس میتونستم بدم زنگ هم میتونستم بزنم.من فقط اهنگامو باز نمیکرد عکسارو باز نمیکرد میگفت موجود نیست در صورتیکه وقتی گوشیو به کامی وصل میکردم همه بودن.بعد عکسی هم که مینداختم نشون نمیداد.الان بدون رم امتحان کردم هم اسم میره هم میتونم ز بزنم خوب حالا تو رمت برای نمونه یکی 2 تا آهنگ بریز بعد رمت رو وصل کن ببین میخونه یا نه.قبل از اینکه رم بزاری عمس بگیر ببین نشون میده یا نه.وقتی هم که رم گذاشتی باز عکس بگیر ببین نشون میده یا نه 1
تینا 15116 مالک ارسال شده در 11 بهمن، 2011 خوب حالا تو رمت برای نمونه یکی 2 تا آهنگ بریز بعد رمت رو وصل کن ببین میخونه یا نه.قبل از اینکه رم بزاری عمس بگیر ببین نشون میده یا نه.وقتی هم که رم گذاشتی باز عکس بگیر ببین نشون میده یا نه کامپیوترم ویروسیه همین کامی گند زد به گوشیم.ولی عکس انداختم نشون داد.فردا برم از دوستام اهنگ بگیرم. فک کنم اکی شده دستت درد نکنه 1
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 11 بهمن، 2011 کامپیوترم ویروسیه همین کامی گند زد به گوشیم.ولی عکس انداختم نشون داد.فردا برم از دوستام اهنگ بگیرم. فک کنم اکی شده دستت درد نکنه آهان اوکی پس.واسه همین بووده که نشون نمیداده ویروسی شده بوووده! خواهش 1
ارسال های توصیه شده