alborzrad 2116 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ امشب بعد از مدتها قسمت شد من این پیچ تلویزیون خونه رو بچرخونم و بشینم پای برنامه های تلویزیون ملی ! مون از قضا یک سریال خارجی پخش می کرد (پرستاران یا یه همچین چیزی ) توی این سریال هنرپیشه های زنش از نظر ظاهری وضعیت معقول و قابل قبولی داشتند! اما نمیدونم چرا یه لکه رنگی و گاه سیاه جلوی یقه و گاهی روی بازو های این خانم ها کشیده می شد ! بنده به گمان اینکه تلویزیون خانه خاک گرفته باشه( اونم خاک رنگی !) رفتم صفحشو دستمال کشیدم اما دیدم ای دل غافل این لکه رو هر کار میکنم نمیتونم از دامن اون خانم هترپیشه پاک کنم و انگاری لکه چسبیده بهش !(اونجا بود که فهمیدم کار کار همین برادران !! عزیز خودمون هست که دامن این خانوما رو لکه دار کردن! آخه لکه شبیه لکه آبمیوه بود!) ش به مثل و شبه این مثال چندین بار دیگه هم دیده بودم دست آخر تلویزیونو خاموش کردم تا بیشتر از این به شعورم توهین نشه و رفتم دنبال کار خودم اما از شما دوستان نواندیش سوال میپرسم(خصوصا آقایون) که مسلما شما نیز چنین تصویرهایی رو دیدید ، آیا به نظرتون این شیوه سانسور و پوشش سازی برای یک فیلم(گویا سریال لاست نیز با پوشش اسلامی و ادیت شده اسلامیش به همراه دوبله در حال پخش هست!) به نوعی توهین به شعور مردان ایرانی نیست!؟ رسانه ملی با چه هدفی این شیوه را برای نمایش و پخش فیلمها انتخاب کرده !؟ اگر هدف ایجاد حجاب (توفیق اجباری در این مورد!) و جلوگیری از تحریک بینندگان درون مرزی ایران هست که بخدا این سریالی که امشب من دیدم صحنه ای قابل تحریک آنچنانی نداشت و زیرگردن هنرپیشه رو فیت کردن چه هدفی میتونه داشته باشه !؟(از طرفی این سفت و سخت کاری ها چرا برای برنامه های پخش اینطرف چرا اعمال میشه و برنامه های همین رسانه ملی برای اونطرف وضعیت کاملا متفاوتی داره!! انگار خون اونوریا رنگین تره یا در فکر ترسیم چهره ای متفاوت تری هستند بر خلاف واقع!)اگر به فکر خطاهای مردان هستند نمیدانم چرا از همین رسانه ملی تصاویری از مسابقات شنا و شیرجه مردان پخش میشه !(مستحضر هستید که پوشش این دوستان ورزشکار به چه نحو هست !) ایا دیدن چنین صحنه هایی از نظر بزرگان دین برای خانوم ها ایرادی شرعی نداره اما دیدن یقه باز (اونم باز نشده) هنرپیشه زن دیدنش جایز نیست!(استغفرالله!) در کل تلویزیون دیدن امشب ما هم صیغه ای داشت برای خودش اول یه دل سیر خندیدم به این همه هنر و دقت در امر ادیت کردن بعد سیل اشک ریختیم بر دراز بودن گوشهایمان ! و گفتیم که از ماست که برماست! 20 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ من دوست دارم همه چیز را ببینم، اما رسانه ملی به شعور من توهین میکند. :viannen_38: 14 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ در بحث های مکانیک یه بحثی داریم تحت عنوان تنش، کرنش، آستانه تحمل و ... که بسیار پیچیده است. متریالهای مختلف رفتارهای مختلفی در اثر اعمال نیروی خارجی از خود نشان میدهند. مثلا رفتار آلمینیوم و چدن زمین تا آسمون با هم فرق داره. در مورد انسان هم یه چیزی داریم تحت عنوان آستانه تحریک. هرچه انسانی حیوان تر باشد آستانه تحریکش پائین تر است. از آنجایی که سانسور کنندگان خیلی حیوانی تشریف دارند آستانه تحریکشان بسیار پائین است و از آنجایی که همه را به کیش خود پندارند دست به سانسور این صحنه ها میزنن. 13 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ پَ نَ پَ هدفشان تشویق مردم به گرایش به رسانه های فراگیرتر همچون ماهواره است 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ در بحث های مکانیک یه بحثی داریم تحت عنوان تنش، کرنش، آستانه تحمل و ... که بسیار پیچیده است. متریالهای مختلف رفتارهای مختلفی در اثر اعمال نیروی خارجی از خود نشان میدهند. مثلا رفتار آلمینیوم و چدن زمین تا آسمون با هم فرق داره. در مورد انسان هم یه چیزی داریم تحت عنوان آستانه تحریک. هرچه انسانی حیوان تر باشد آستانه تحریکش پائین تر است. از آنجایی که سانسور کنندگان خیلی حیوانی تشریف دارند آستانه تحریکشان بسیار پائین است و از آنجایی که همه را به کیش خود پندارند دست به سانسور این صحنه ها میزنن. اگه برش رو در نظر بگیریم سیالات که آستانه تحریکشون صفره! یعنی سیالات موادی پست هستن؟:viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ ... به شعور ما هم توهین کردن با این کار ... 8 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ اشکال نداره اینم میگذره حالا شما به خودتون نگیرین. 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ میخوام همه چیزو کامل ببینم.... چی رو میخوای ببینی مثلا؟ 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ چی رو میخوای ببینی مثلا؟ هرچی تو فیلم و سریال خارجی هست،میخوام ببینم پشت پرده چه خبره. اما این صدا و سیمای لعنتی نمیذاره.... خسته شدیم از بس تو سریال های ایرانی دختره برای نامزدش تولد میگیره بعدا میره مامانش را بغل میکنه. 5 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ هرچی تو فیلم و سریال خارجی هست،میخوام ببینم پشت پرده چه خبره. اما این صدا و سیمای لعنتی نمیذاره.... خسته شدیم از بس تو سریال های ایرانی دختره برای نامزدش تولد میگیره بعدا میره مامانش را بغل میکنه. پس میخواستی منو بغل کنه؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 5 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ هرچی تو فیلم و سریال خارجی هست،میخوام ببینم پشت پرده چه خبره. اما این صدا و سیمای لعنتی نمیذاره.... خسته شدیم از بس تو سریال های ایرانی دختره برای نامزدش تولد میگیره بعدا میره مامانش را بغل میکنه. این که حالا خوبه میشینی سریالشو نیگا میکنی از اول سریال مردِ شبا رو کاناپه جلوی تلویزیون میخابه اخر فیلم میبینی صاحب چند تا بچه شده !!(استغفرالله!) 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ پس میخواستی منو بغل کنه؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 شما نامزدشونی؟ 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ هرچی تو فیلم و سریال خارجی هست،میخوام ببینم پشت پرده چه خبره. اما این صدا و سیمای لعنتی نمیذاره.... خسته شدیم از بس تو سریال های ایرانی دختره برای نامزدش تولد میگیره بعدا میره مامانش را بغل میکنه. واقعاااااااااااااااااا... مثلا تو یه فیلیم میبینی طرف اسیر جنگی بوده یا مثلا خارج بوده زنش و یا مادرش و 20 ساله ندیده حالا که اومده چادرش و بوس میکنه!!!!! حالا دیگه تازگیا خیلی لطف میکنن نشون میدن که میرن سمت هم ولی بعدش یهو کبوترای آسمون و نشون میدن :184: 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ شما نامزدشونی؟ خیر اما بیننده که هستم:texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ حالا با سانسور هاشون آمار سرچ های گوگل رو هم سانسور می کنن؟ .... سانسوری ساندیسی سا....!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده