Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ میسپرم به خودت! برداشت آزاد!! فخط برداشت تو بلند نگو!!:biggrin: اخه من هم ماشینم از همین شرکت سیتروئن هست بوخوداااااااااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ اخه من هم ماشینم از همین شرکت سیتروئن هست بوخوداااااااااااااااااااااااا خب؟ سر قیمتی که تو ایران فروخته میشه بحث هست نه سره کمپانیش!!:vahidrk: لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ خب یه مدل پایینش نو هم باشه مثلا تقریبا چقدر میشه ایران میخوام بدونم لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ خب یه مدل پایینش نو هم باشه مثلا تقریبا چقدر میشه ایران میخوام بدونم مثلا کمری که بالای 50 میلیونه، تو همین کیش که میشه بدون کمرگ ماشین خرید 15 میلیونه! یعنی باید قیمت اصلی همون حول وحوش 14-15 هزار دلار باشه لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ خب یه مدل پایینش نو هم باشه مثلا تقریبا چقدر میشه ایران میخوام بدونم :JC_thinking: نیدونم که!! مدلشو بگو بسرچم ببینم چی دستم میاد.. لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ فهیمیدم همون کمترین هست ... میفرستم اونجا بفروشم .. کار وکاسبی خوب میشه ها ..:texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ من اگه از این ماشین ها داشتم می فروختمش و همشو لپ لپ جایزه دار می خریدم ... لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ فهیمیدم همون کمترین هست ... میفرستم اونجا بفروشم .. کار وکاسبی خوب میشه ها ..:texc5lhcbtrocnmvtp8 آفرین به خوب نتیجه ای رسیدی!! لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ با پول پراید چیا میشه سوار شد ؟!؟؟!:JC_thinking: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ با پول پراید چیا میشه سوار شد ؟!؟؟!:JC_thinking: از اینا لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ با پول ماشین من چند تا پراید میشه خرید ؟؟؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ با پول ماشین من چند تا پراید میشه خرید ؟؟؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 زیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد!!! لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ زیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد!!! پس خوش بحالم شده ولی خودم خبر ندارم :texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ پس خوش بحالم شده ولی خودم خبر ندارم :texc5lhcbtrocnmvtp8 حالا که خبر دار شدی مژدگانی من یادت نره. دستت مرسییییییی لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ حالا که خبر دار شدی مژدگانی من یادت نره. دستت مرسییییییی اگه زیاد میشه خرید یه چند تاش مال تو :texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ اگه زیاد میشه خرید یه چند تاش مال تو :texc5lhcbtrocnmvtp8پس بفرست بیاد ماشینتو.. لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ پس بفرست بیاد ماشینتو.. خودم میارمش 3/4 هزار کیلومترش بیشتر مینداره ولی باز صرف میکنه :texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ خودم میارمش 3/4 هزار کیلومترش بیشتر مینداره ولی باز صرف میکنه :texc5lhcbtrocnmvtp8 رسیدی خبر بده بیام سهم مو بگیرم!!:biggrin: لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ رسیدی خبر بده بیام سهم مو بگیرم!!:biggrin: حتما . من که خرید فرشو بلد نیستم سرم کلاه میزارن خودت میفروشی .. اوهههههههههههههه چه حالی داره وقتی داری میفروشیش مث این هندونه فروشا داد میزنی :texc5lhcbtrocnmvtp8 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ حتما . من که خرید فرشو بلد نیستم سرم کلاه میزارن خودت میفروشی .. اوهههههههههههههه چه حالی داره وقتی داری میفروشیش مث این هندونه فروشا داد میزنی :texc5lhcbtrocnmvtp8 نه خب به این سرعت که اقدام نکن وقتی رسیدی ی چایی خردی بعد ماشینت و فرختی اون وقت منو خبر کن!:biggrin: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده