viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ صبح ساعت 12/20 که از خواب پاشدم، از پنجره حیاط خوابگاه رو نگاه کردم ببینم ناهار آوردن یا نه و با مناظر زیر روبرو شدم: این جلو بلوک ماست. اینم جلو بلوک ماست. اتاق ما اون روبروئه. الان احساس قشنگی دارم. خوابگاه خلوته و هوا برفی، صدای قار قار کلاغا و جیک جیک گنجشکا میاد. 22 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ بسی زیباست... تهران هم برف میاد منم عاشق برف.... ولی سفید نشده که عکس بگیرم 4 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ صبح ساعت 12/20 که از خواب پاشدم 12ونيم شد صبح؟! خب بگو ظهر!!:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ تو این هوا کل روز صبحه علیرضا. 2 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ درست ميگي..ميدونم.. جون ميده تو اين هوا يه چاي دبش درست كني يه قند هم بزاري تو دهنت و يواش يواش چايي رو بخوري... چه حالي ميده بخار روي چايي.. يادش بخير.. صادق رفيقم تو خوابگاه بود.. ترماي آخر طبقه بالا اتاق گرفت.. ميگفت: علي لذت اين اتاق اينه كه وقتي بارون مي باره ميتوني در رو باز كني و بارون رو ببيني و يه چايي داغ بخوري و يه سيگار پهلوش بكشي.. ولي نميدونم چي شد اون ترم اصلا بارون نزد!!! هي صادق ميگفت ما اومديم اينجا بارون ببينم و چايي بخوريم و...حالا اصلا بارون نميزنه.. تا يه روز پهلو صادق بودم يه بارون خوبي زد و ما چايي درست كرديم و كنار هم چايي ميخورديم و حرف ميزديم.. زندگي يعني اين چيزا..:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ دانشگاه قرق شده ما تازه ماکت قبر و خیمه و... رو که به مناسبت محرم زده بودن، جمع کردن که امروزاینا رو دیدم برامون گذاشتن، بمبارونمون کردن با تبلیغات. من متحیرم از این بودجه ها.. عکسای زیر جالبن: و استحکام خانواده های ایرانی: در نهایت: 9 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ هیملرجان کاش یه کم توضیح هم میدادید که کجاست و ... 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ هیملرجان کاش یه کم توضیح هم میدادید که کجاست و ... اینا برخی درخت های داخل یه جنگل هستند روی یه تپه نزدیک خونه ی ما که من گاهی برای ورزش اونجا میرم .. من خیلی عکس با موبیل دارم که گفتم تا اپلودسنتر درست بشه میشه توی تاپیکم دید .. ولی به نظر خودم این دو تا عکس قشنگترین عکسهاییه که تا حالا گرفتم ... . دوربین موبایل سونی اریکسن قدیمی 2 مگا پیکسل 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چه قشنگه.... 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ وسط این همه سنگ ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ حیاط خونمون بعد از بارونی که بارید.... برگهای پاییزی روی برفهای پاییزی آبان ماه!!!! 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده