shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ داشتم تیتر اخبار حوادثو میخوندم: زن کلاهبردار به آخر خط رسید شگرد فروش بنزین با کارت سوخت سرقتی لو رفت مردی که دختران را اغفال میکرد سرقت مسلحانه از طلا فروشی و.................... اینا کلی باید نقشه بکشند برنامه بریزند تا بتونن به مقاصد شومشون برسن اگه این وقت و انرژی رو تو کارای مفید بزارن چه کارهایی که به دست این افراد انجام نشه جای تاسفه چطور میشه که به این مرحله میرسن که تصمیم میگیرن خلافکار بشن چون خیلی دل و جرات میخواد کار خلاف انجام دادن 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ کار خلاف کردن دل و جرات نمیخواد. فقط کافیست انسانیتت را زیر پا بذاری و به منافعی که در آرزوهایت میپرورانی فکر کنی. اکثر خلافکارها خودشون را کاملا توجیه میکنند، که کارشون حق مطلقه. اون فرد بسیجی و اهل جبهه که تو مشهد سر 12 تا زن را بریده بود،برای هر بریدن بسم الله میگفت. میگفت من زنان خیابانی را میکشم و به ظهور آقام کمک میکنم. اون مسیحی تند رو تو نروژ 100 نفر را به رگبار بست و خودش را توجیه کرده بود. اون آمریکایی احمق بچه های مدرسه در کالیفرنیا را به گلوله بست،چون خودش را توجیه کرده بود که خودش بر حق است. اونی هم که سرقت میکنه و .... هم خودش را توجیه کرده که چرا فلانی داشته باشه من نداشته باشم. اگر کسی به اون مرحله برسد که بتواند خودش را در هر زمینه ای کامل توجیه کند، میتواند هرکاری رو انجام بده. اگه ما بتونیم این تلاش برای توجیه کردن خود به هر نحوی از آدم ها را بگیریم، هیچ خلافی تو این دنیا رخ نمیده، اما نمیشه که نمیشه. 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ کار خلاف کردن دل و جرات نمیخواد.فقط کافیست انسانیتت را زیر پا بذاری و به منافعی که در آرزوهایت میپرورانی فکر کنی. اکثر خلافکارها خودشون را کاملا توجیه میکنند، که کارشون حق مطلقه. اون فرد بسیجی و اهل جبهه که تو مشهد سر 12 تا زن را بریده بود،برای هر بریدن بسم الله میگفت. میگفت من زنان خیابانی را میکشم و به ظهور آقام کمک میکنم. اون مسیحی تند رو تو نروژ 100 نفر را به رگبار بست و خودش را توجیه کرده بود. اون آمریکایی احمق بچه های مدرسه در کالیفرنیا را به گلوله بست،چون خودش را توجیه کرده بود که خودش بر حق است. اونی هم که سرقت میکنه و .... هم خودش را توجیه کرده که چرا فلانی داشته باشه من نداشته باشم. اگر کسی به اون مرحله برسد که بتواند خودش را در هر زمینه ای کامل توجیه کند، میتواند هرکاری رو انجام بده. اگه ما بتونیم این تلاش برای توجیه کردن خود به هر نحوی از آدم ها را بگیریم، هیچ خلافی تو این دنیا رخ نمیده، اما نمیشه که نمیشه. ولی به نظر من کار سختیه 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ ولی به نظر من کار سختیه چی کار سختیه؟ از گذشتن از جان که سخت تر نیست،هست؟ تا حالا فکر کردین اون مسلمانی که به خودش بمب میبنده و خودش و صدها آدم بیگناه را تکه تکه میکنه، در اون لحظه تو مغزش چی میگذره؟ اون احمق چنان شستشوی مغزی شده که جز حقانیت عملش چیزیو نمیبینه، به آینده های توهمی در آخرتش میاندیشه. حالا همین رو شما در مقیاس موارد کوچکتر بررسی کن. از اونیکه سرقت میکنه،قاچاق میکنه و هر خلاف دیگه..... در لحظه خلاف و سرکوب و.... در ذهن خلافکار فقط یک چیز میگذرد: عمل من حق مطلق است، من باید حقم را از دیگران بگیرم که دنیا مال من و همفکران من است. دنیا برای من است، من نباشم دنیایی هم نیست. پس کاملا توجیه هستم که این عمل را انجام بدم. 3 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ کار خلاف کردن دل و جرات نمیخواد.فقط کافیست انسانیتت را زیر پا بذاری و به منافعی که در آرزوهایت میپرورانی فکر کنی. اکثر خلافکارها خودشون را کاملا توجیه میکنند، که کارشون حق مطلقه. اون فرد بسیجی و اهل جبهه که تو مشهد سر 12 تا زن را بریده بود،برای هر بریدن بسم الله میگفت. میگفت من زنان خیابانی را میکشم و به ظهور آقام کمک میکنم. اون مسیحی تند رو تو نروژ 100 نفر را به رگبار بست و خودش را توجیه کرده بود. اون آمریکایی احمق بچه های مدرسه در کالیفرنیا را به گلوله بست،چون خودش را توجیه کرده بود که خودش بر حق است. اونی هم که سرقت میکنه و .... هم خودش را توجیه کرده که چرا فلانی داشته باشه من نداشته باشم. اگر کسی به اون مرحله برسد که بتواند خودش را در هر زمینه ای کامل توجیه کند، میتواند هرکاری رو انجام بده. اگه ما بتونیم این تلاش برای توجیه کردن خود به هر نحوی از آدم ها را بگیریم، هیچ خلافی تو این دنیا رخ نمیده، اما نمیشه که نمیشه. کاملا تایید شد....خود ما هم برای انجام کارهای کوچیک این کار خیلی انجام میدیم.....مثلا چون جاپارک نیست به خودمون حق میدیم ماشین دوبله پارک کنیم ....خیلی ساده است اما تو خودمون توجیه میکنیم که حق با ماست و حتی وقتی جریمه میشیم داد و فریاد هم میکنیم .... :texc5lhcbtrocnmvtp8 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ اینا کلی باید نقشه بکشند برنامه بریزند تا بتونن به مقاصد شومشون برسن اگه این وقت و انرژی رو تو کارای مفید بزارن چه کارهایی که به دست این افراد انجام نشه اگه زمینه کار مفید براشون ایجاد بشه چرا استفاده نکنن!از خداشونه!اگه توجه کنی خیلیا تو مصاحبه هاشون به جز بعضی قاتلا و قاچاقچیا میگن بدبختی وادارشون کرده حتی قبل از خلافشون چقدر با خودشون درگیر بودن برا انجامش.وقتی شخصی تو زندگی امنیت و رفاه مالی و ...احساس کنه چرا باید انسانیتو زیر پا بذاره! 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ صحبت من این بود اینا ذهنهای خلاقی دارند و این جای تاسف داره که در جهت خلاف استفاده میکنن:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ اگه زمینه کار مفید براشون ایجاد بشه چرا استفاده نکنن!از خداشونه!اگه توجه کنی خیلیا تو مصاحبه هاشون به جز بعضی قاتلا و قاچاقچیا میگن بدبختی وادارشون کرده حتی قبل از خلافشون چقدر با خودشون درگیر بودن برا انجامش.وقتی شخصی تو زندگی امنیت و رفاه مالی و ...احساس کنه چرا باید انسانیتو زیر پا بذاره! گفتگوی سیاسی ممنوع:texc5lhcbtrocnmvtp8:icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ اگه زمینه کار مفید براشون ایجاد بشه چرا استفاده نکنن!از خداشونه!اگه توجه کنی خیلیا تو مصاحبه هاشون به جز بعضی قاتلا و قاچاقچیا میگن بدبختی وادارشون کرده حتی قبل از خلافشون چقدر با خودشون درگیر بودن برا انجامش.وقتی شخصی تو زندگی امنیت و رفاه مالی و ...احساس کنه چرا باید انسانیتو زیر پا بذاره! اتفاقا من یه مدت بررسی کردم به این نتیجه رسیدم فردی که این کار انجام میده اول نیتش رسدن به پول و چمیدونم مقام ...خیلی هاشون هم بعد از یه مدت موفق میشن اما بعدش نمیتونن این کار ول کنن ...به عبارتی معتاد این کار و نحوه پول در آوردنش میشن .....من اکثر آدم هایی که گیر افتادن رو بررسی کردم اولش هیچی نداشتن بعد تو یه برهه از زمان دارای یه زندگی قابل قبول شدن اما بعد از اون فعالیت خودشون بیشتر کردن ....یه جور بیماری روانی ..یه جور اعتیاد فرض کن ....:yes: 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ اتفاقا من یه مدت بررسی کردم به این نتیجه رسیدم فردی که این کار انجام میده اول نیتش رسدن به پول و چمیدونم مقام ...خیلی هاشون هم بعد از یه مدت موفق میشن اما بعدش نمیتونن این کار ول کنن ...به عبارتی معتاد این کار و نحوه پول در آوردنش میشن .....من اکثر آدم هایی که گیر افتادن رو بررسی کردم اولش هیچی نداشتن بعد تو یه برهه از زمان دارای یه زندگی قابل قبول شدن اما بعد از اون فعالیت خودشون بیشتر کردن ....یه جور بیماری روانی ..یه جور اعتیاد فرض کن ....:yes: اگه زمینه کار مفید براشون ایجاد بشه چرا استفاده نکنن!از خداشونه!اگه توجه کنی خیلیا تو مصاحبه هاشون به جز بعضی قاتلا و قاچاقچیا میگن بدبختی وادارشون کرده حتی قبل از خلافشون چقدر با خودشون درگیر بودن برا انجامش.وقتی شخصی تو زندگی امنیت و رفاه مالی و ...احساس کنه چرا باید انسانیتو زیر پا بذاره! منم یه سریارو جدا کردم مثل قاچاقچیای بزرگ مواد و عتیقه یا انسان.....اینا بخصوص قاچاقچی انسان مریضن و معمولا دست پلیس بهشون نمیرسه.منظورم این مجرمای معمولی و سادن. 2 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ صحبت من این بود اینا ذهنهای خلاقی دارندو این جای تاسف داره که در جهت خلاف استفاده میکنن:icon_pf (34): منم یه سریارو جدا کردم مثل قاچاقچیای بزرگ مواد و عتیقه یا انسان.....اینا بخصوص قاچاقچی انسان مریضن و معمولا دست پلیس بهشون نمیرسه.منظورم این مجرمای معمولی و سادن. تقریبا همشون همینجوری ان حتی مواد فروش های خرده پا ....یه جور عادت تو کار محسوب میشه .... تعداد اونایی که واقعا واسه گرسنگی و نداشتن دزدی میکنن اینقدر کم و ناچیزه که نگو ...اون حرص و طمع بعد از سیر شدن خیلی بده ..خیلی خیلی:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده