ooraman 22216 ارسال شده در 14 بهمن، 2011 من که ندیدم چون میدونم تحملش و ندارم!! فقط از اخبار و اینور اونور شنیدم دلیل انیهمه جنون چیه واقعا؟....تازه ملتمون انقدر مجنون شدن یا قبلانم بوده صداش در نمیومده؟ 3
arian ariaey 1755 ارسال شده در 14 بهمن، 2011 عجب کلیپ مزخرفی بود...... این پدر را باید جرش داد. باید دوتا پاشو بست به دوتا تریلی و اینقدر کشیدش که از وسط کامل جر بخوره، بی همه کس نامرد. من دلشو ندارم ببینم,می شه بگی چطور این بلا رو سرشون اورد؟ 1
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 14 بهمن، 2011 خيلي وحشتناك و ترسناك بود پدره سنگدل دختراشو كشت:vahidrk::vahidrk: اين جور مردا واسه جرز ديوار خوبن:icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz: 3
arian ariaey 1755 ارسال شده در 14 بهمن، 2011 خيلي وحشتناك و ترسناك بود پدره سنگدل دختراشو كشت:vahidrk::vahidrk: اين جور مردا واسه جرز ديوار خوبن:icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz: اوج عصبانیتتون این بود؟:w58: 2
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 15 بهمن، 2011 اوج عصبانیتتون این بود؟:w58: ديگه چيكار كنم اوج اعصبانيتم همين قدره 1
mIn 2294 ارسال شده در 15 بهمن، 2011 اميد چرا جوّ ميدي :texc5lhcbtrocnmvtp8 دختره مگه اسگله وايسه فيلم بگيره بعد بياد جلو تا خودشم بكشن (يادآوري هم كنه به پدر ، كه پدر منم هستم ،يادت نره منو هم بكشي ) ، بعد پدرِ دوربين و نابود نكنه ، بعد يكي بياد دوربين و برداره ، بزنه عقب فيلم و ببينه ،ترس برش نداره ،هول نكنه ، نفس عميق بكشه بياد خونه فيلم و پخش كنه :lol: اگه واسه اثبات جرم باباش مدرك ميخواست ،همون دو تا خواهر مرده خودشون مدركن ديگه ، 2
sinister89 4245 ارسال شده در 15 بهمن، 2011 من دلشو ندارم ببینم,می شه بگی چطور این بلا رو سرشون اورد؟ بابا جون اصلا چندش و از این حرفا نیست خیلی ساده . تمیز سه تا دخمرو می کشه اصلا یه قطره خونم نمی بینی فقط چنتا گلوله شلیک می کنه بابا این امید داره گندش می کنه :yes:
ارسال های توصیه شده