ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ من که ندیدم چون میدونم تحملش و ندارم!! فقط از اخبار و اینور اونور شنیدم دلیل انیهمه جنون چیه واقعا؟....تازه ملتمون انقدر مجنون شدن یا قبلانم بوده صداش در نمیومده؟ 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ عجب کلیپ مزخرفی بود...... این پدر را باید جرش داد. باید دوتا پاشو بست به دوتا تریلی و اینقدر کشیدش که از وسط کامل جر بخوره، بی همه کس نامرد. من دلشو ندارم ببینم,می شه بگی چطور این بلا رو سرشون اورد؟ 1 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ خيلي وحشتناك و ترسناك بود پدره سنگدل دختراشو كشت:vahidrk::vahidrk: اين جور مردا واسه جرز ديوار خوبن:icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ خيلي وحشتناك و ترسناك بود پدره سنگدل دختراشو كشت:vahidrk::vahidrk: اين جور مردا واسه جرز ديوار خوبن:icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz: اوج عصبانیتتون این بود؟:w58: 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ اوج عصبانیتتون این بود؟:w58: ديگه چيكار كنم اوج اعصبانيتم همين قدره 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ اميد چرا جوّ ميدي :texc5lhcbtrocnmvtp8 دختره مگه اسگله وايسه فيلم بگيره بعد بياد جلو تا خودشم بكشن (يادآوري هم كنه به پدر ، كه پدر منم هستم ،يادت نره منو هم بكشي ) ، بعد پدرِ دوربين و نابود نكنه ، بعد يكي بياد دوربين و برداره ، بزنه عقب فيلم و ببينه ،ترس برش نداره ،هول نكنه ، نفس عميق بكشه بياد خونه فيلم و پخش كنه :lol: اگه واسه اثبات جرم باباش مدرك ميخواست ،همون دو تا خواهر مرده خودشون مدركن ديگه ، 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ من دلشو ندارم ببینم,می شه بگی چطور این بلا رو سرشون اورد؟ بابا جون اصلا چندش و از این حرفا نیست خیلی ساده . تمیز سه تا دخمرو می کشه اصلا یه قطره خونم نمی بینی فقط چنتا گلوله شلیک می کنه بابا این امید داره گندش می کنه :yes: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده