pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ مراد صیادی اسم این پدر بی رحمه که سه دخترش رو با اسلحه کلاش بی رحمانه به قتل میرسونه مراد حبس ابدیه به دلیل قاچاق اصلحه، مرخصی گرفته بوده که به عروسی دخترش بره، اما هیچکس از فکر پلید اون خبر نداشت، کسی خبر نداشت که پدر سه دخترش رو برای گردش به اونجا نمیبره، بلکه برای کشتنشونه! دختر اولی که کوچیکتر از همس رو اول میکشه، دو دختر بعدی حیرت زده فرار میکنن، دختر دوم تا میاد به خودش بجنبه پدر بی رحم اونو میکشه، دختر سوم که داشته از کشت و گذارشون فیلم میگرفته همینطور که دوربین دستشه پدر بهش شلیک میکنه و… عزیزانی با سن کمتر از ۱۸ سال، با دوستانی که ناراحتی قبلی دارن این کلیپ رو نگاه نکنن دانلود لینک دانلود به خاطر وحشتناک بودن تصاویر حذف شد کسانی که واقعا مایل اند ببنند پیام بدند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :پسوورد و منبع یادمه چند وقت پیش تو همین گفتگو ازاد یه تاپیک زده بودن ایا هر کس لیاقت پدر شدن رو داره به نظر شما عامل به وجود امدن این حرکات تو جامعه چی می تونه باشه؟؟؟؟ به نظر شما با چنین فردی باید چی کار کرد تا عبرتی بشه برا بقیه پ ن واقعا این کلیپ ناراحت کننده اس افراد با روحیه های حساس نبینند 23 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ به نظر شما عامل به وجود امدن این حرکات تو جامعه چی می تونه باشه؟؟؟؟ این حرکات توی آمریکا و سایر کشورها هم هست. اما علتش چیه، خوب جواب واضحه جنون، توحش. این جنون و توحش را چی به وجود میاره؟ باز هم معلومه، تحجر و عدم استقلال فکری، وابسته بودن فرد به مکاتب مختلف و تقلید بی قید و شرط از اونها. حالا چه مکتب هالیوود باشه چه .... آدم های این کره خاکی کی به خودشون میان، در حیرتم. به راستی که بالای 90 درصد مردم کره زمین به معنای واقعی کلمه حشم هستند و تن به استعمارهای گوناگون قدرتمندان عالم میدهند. 17 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ عجب کلیپ مزخرفی بود...... این پدر را باید جرش داد. باید دوتا پاشو بست به دوتا تریلی و اینقدر کشیدش که از وسط کامل جر بخوره، بی همه کس نامرد. 18 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ من هم روحیه ام برا این جور چیزا داغونه هم میخوام ببینم .. چیکار کنم 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ من هم روحیه ام برا این جور چیزا داغونه هم میخوام ببینم .. چیکار کنم بهتره نبینی.... آقا بردار این کلیپ رو، حالم بهم خورد اول صبحی. 8 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ من اعصاب دیدن ندارم امید اینا چیه؟:vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ من اعصاب دیدن ندارمامید اینا چیه؟:vahidrk: الان خواهرت میاد کمتر از سیم ثانیه از روزگار محوش میکنه :sad0::sad0::sad0::sad0: 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ الان خواهرت میاد کمتر از سیم ثانیه از روزگار محوش میکنه :sad0::sad0::sad0::sad0: خودت محوش کن و ویرایش کن تا دیگران مجبورت نکنند. همیشه خودت سعی کن اول از همه خودت را جریمه کنی. 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ خودت محوش کن و ویرایش کن تا دیگران مجبورت نکنند. همیشه خودت سعی کن اول از همه خودت را جریمه کنی. چشم یا شیخ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ جایی برای حرف زدن نیست دیگه. 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ ديدن اين فيلم هيچ منفعتي غير از ناراحتي شديد اعصاب نداره، با احترام به استارتر پاك كنيد تاپيك رو لطفا 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ ديدن اين فيلم هيچ منفعتي غير از ناراحتي شديد اعصاب نداره، با احترام به استارتر پاك كنيد تاپيك رو لطفا فیلم رو که پاک کردم رفت گفتم هر کی خواست پیام بده 5 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ عجب کلیپ مزخرفی بود...... این پدر را باید جرش داد. باید دوتا پاشو بست به دوتا تریلی و اینقدر کشیدش که از وسط کامل جر بخوره، بی همه کس نامرد. من کلیپ رو ندیدم اما باید محاکمه بشه و دادگاه براش حکم تعیین کنه 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ ببینم ،نبینم،ببینم،نبینم....:JC_thinking: نفس اماره ام میگه ببین 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ ببینم ،نبینم،ببینم،نبینم....:JC_thinking: نفس اماره ام میگه ببین ببینی که چی بشه؟یکی برداشته 3 تا دخترشو کشته دیگه.دیدن داره؟ 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ ببینی که چی بشه؟یکی برداشته 3 تا دخترشو کشته دیگه.دیدن داره؟ کنجکاوم خب 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ کنجکاوم خب تو مسائل خوب کنجکاو باش:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ من این کلیپو هفته پیش دیدم ... واقعاً که ناراحت کننده ست ... ... احتمالاً فضای زندان روش اثر بد گذاشته ... از جایی خوندم که، قاتل ادعا کرده ، برای نجات فرزندانش از این دنیا و مشکلاتی که احتمالاً در آینده خواهند داشت ، اونارو خلاص کرده ... هرچند این آقا سابقه حمل اسلحه داشته ... 6 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ چرا پس من نتونستم ببینم!! کی فیلم برداری می کردی؟؟:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ این کلیپ را من میخوام.لطفا پ خ بدید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده