Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ سلام به همه ی دوستان گرامی امروز با دوست یه بحث جالبی رو راه انداخته بودیم ! سر این که اگر روزی به قدرت برسیم باز هم به فکر منافع خودمون هستیم یا نه !؟!؟! دوستم میگفت ما اگه به قدرت برسیم بد تر از اینا به فکر منافع خودمون هستیم !!! ولی من مخالفش بودم ! ولی واقعا یه چیزی منو تو فکر فرو برد ! چرا داشتن قدرت و نفوذ بیشتر آدما رو عوض میکنه ؟!؟! همونطورم که میدونید قدرت هیچ وقت ماندگار نیست ! اما بعضیا بازم .... به نظر من هرکسی جنبه ی قدرتمدار شدن رو نداره !!! به نظر شما چه جور افرادی برای رسیدن به قدرت لایق هستن ؟ 5 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ براي وجود اين جور افراد بايد جو جامعه هم پذيراي اين جور افراد باشه و يه اين جور افرادي به ديده ي مثبتي بشون نگاه شه ... ولي الان ... اگه آشنايي در جايي باشه كه يه سري اختيارات داشته باشه ما ازش انتظار داريم كه براي ما پارتي بازي كنه ... كه به نظر من ، نهادينه كردم اين قضيه سخته و بعيد ميدونم تا 30 40 سال ديگه كسي اين مباحث به ذهنش برسه ... چون الان در سراشيبي فرهنگي هستيم ... البته خودم هم جزو همين جامعه هستم ... به نظر من 90 درصد افراد ، اگه در قدرتي قرار گيرند ، چه به دليل منافع شخصي يا جو جامعه يا انتظارات ، دير يا زود به همين وضعيت دچار ميشن ... 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ بیام n سی سی انسولین بهت تزریق کنم ؟ فکر می کنی تا کجا طاقت میاری؟ هر روز صب تا شب چیزای شیرین بخور فکر می کنی تا کجا طاقت میاری ؟ از فردا صب که میری بیرون همه بهت بگن وااااااااااااااای چقد تو ماهی فکر می کنی تا کجا دوام میاری و توهم زده نمیشی ؟ وکلی از این مثال ها حساب دو دو تاست قدرت هم قضیه اش مثل ایناست نباید بیش از حدش به کسی تزریق بشه والا پدر یه ملت رو هیچ پدر یه کره خاکی رو درمیاره بخصوص اگه دستش بمب اتمی هم بدی :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ سلام به همه ی دوستان گرامی به نظر شما چه جور افرادی برای رسیدن به قدرت لایق هستن ؟ درود قدرت رودخانه هاي عظيم، نيروي خود را مديون جويبارهاي كوچكند. پس کسانی که جویبارها رو فراموش می کنن لایق نیستن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده