spow 44198 ارسال شده در 6 بهمن، 2011 شوخی با آرمهای معروف دنیا بعد از بحران اقتصاد جهانی (Fail = شکست) البته در این یک مورد طراح اشتباه کرده. عبارت Life's Good توی آرم ال جی یعنی "کالای زندگی". ولی طراح ترجمه "زندگی خوب است" رو مد نظر قرار داده. (در هر حال: Tough = سخت و دشوار) آرم شرکت نایک، تولید کننده لوازم ورزشی زیراکس تولید کننده انواع دستگاه های چاپ و کپی هست. و این نمایی از سیر نزولی سایت یاهو! 3
spow 44198 مالک ارسال شده در 7 بهمن، 2011 خوش تیپ من عکسارو میبینما منبعش هم فیلی نبود که بگم بقیه نمیتونن ببینن بازم اگه نتونستی ببینی بگو خودم اپ کنم 2
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 7 بهمن، 2011 sopwعزیز متاسفانه از سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نمیشه چیزی قرار داد یا باید لینک اصلی رو بذارید یا اینکه همینجا آپلود کنید 1
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 7 بهمن، 2011 خوش تیپ من عکسارو میبینمامنبعش هم فیلی نبود که بگم بقیه نمیتونن ببینن بازم اگه نتونستی ببینی بگو خودم اپ کنم دادا چش شووما با چیشه ما فرق میکنه کار خودته باید آپش کنی:lol: 1
spow 44198 مالک ارسال شده در 9 بهمن، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام الان دیده میشن؟ 6
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 پ ن پ بازم با این همه زحمتت میخوای دیده نشهدمت گرم جیگر طلا(گل) 3
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 9 بهمن، 2011 این از همشون جالب تر بود.واسه ایرانم سمندش و کره خرم کنن بازم کمه:viannen_38: 2
ارسال های توصیه شده