spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ شوخی با آرمهای معروف دنیا بعد از بحران اقتصاد جهانی (Fail = شکست) البته در این یک مورد طراح اشتباه کرده. عبارت Life's Good توی آرم ال جی یعنی "کالای زندگی". ولی طراح ترجمه "زندگی خوب است" رو مد نظر قرار داده. (در هر حال: Tough = سخت و دشوار) آرم شرکت نایک، تولید کننده لوازم ورزشی زیراکس تولید کننده انواع دستگاه های چاپ و کپی هست. و این نمایی از سیر نزولی سایت یاهو! 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ داش سجاد لینک عکسها مشکل داره نشون نمیده 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ خوش تیپ من عکسارو میبینما منبعش هم فیلی نبود که بگم بقیه نمیتونن ببینن بازم اگه نتونستی ببینی بگو خودم اپ کنم 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ sopwعزیز متاسفانه از سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نمیشه چیزی قرار داد یا باید لینک اصلی رو بذارید یا اینکه همینجا آپلود کنید 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ خوش تیپ من عکسارو میبینمامنبعش هم فیلی نبود که بگم بقیه نمیتونن ببینن بازم اگه نتونستی ببینی بگو خودم اپ کنم دادا چش شووما با چیشه ما فرق میکنه کار خودته باید آپش کنی:lol: 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام الان دیده میشن؟ 6 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ بله دیده میشه :yes: مرسی ، بسیار جالب بود 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ پ ن پ بازم با این همه زحمتت میخوای دیده نشهدمت گرم جیگر طلا(گل) 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ این از همشون جالب تر بود.واسه ایرانم سمندش و کره خرم کنن بازم کمه:viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ ایول خیلی جالب بودن...به خصوص فراری و ال جی و اپل 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده