Artaria 13629 ارسال شده در 6 بهمن، 2011 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اندازه: 349.5 KB 8
Fabir 25 ارسال شده در 4 مهر، 2012 ممنون از این که امورد بتن الیافی مقاله به اشتراک گذاشتید بتن اليافي در حقيقت نوعي كامپوزيت است كه با به كارگيري الياف تقويت¬كننده داخل مخلوط بتن، مقاومت كششي و فشاري آن، فوقالعاده افزايش مي¬يابد. ابتن الیافی ، يكپارچگي و پيوستگي مناسبي داشته و امكان استفاده از بتن به عنوان يك مادة شكل¬پذير جهت توليد سطوح مقاوم پرانحنا را فراهم مي¬آورد. بتن اليافي از قابليت جذب انرژي بالايي نيز برخوردار است و تحت اثر بارهاي ضربه¬اي به راحتي از هم پاشيده نمي¬شود. شاهد تاريخي اين فناوري، كاربرد كاهگل در بناي ساختمان است. در واقع بتن اليافي نوع پيشرفتة اين تكنولوژي ميباشد كه الياف طبيعي و مصنوعي جديد، جانشين كاه و سيمان جانشين گل به كار رفته در تركيب كاهگل شدهاند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
ramin222 11 ارسال شده در 24 تیر، 2013 سلام چرا بتن الیافی توی ورد که باز میکنم ناخواناست؟خیلی ضروریه ممنون 1
sr janozay 12 ارسال شده در 17 تیر، 2014 سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه راستش توو شرایط سختی هستم و شدیدا به یه مقاله ی 40 صفحه ای نیاز دارم در مورد زیر مجموعه های بتن(پروژه مقاومت مصالح) یه مقاله ای که کاملا ترتیب بندیش از نظر مقدمه و... من تازه از مسابقات برگشتم و یه جورایی توو موقعیت انجام شده قرار گرفتم امیدوارم کمکم کنید 1
sr janozay 12 ارسال شده در 17 تیر، 2014 راستی یادم رفت که بگم گزینه هایی مثل بتن شفاف-بتن الیافی هم میتونه باشه اما نمیدونم چقد جامع هستش بازم ممنون 1
ارسال های توصیه شده