Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اندازه: 349.5 KB 8 لینک به دیدگاه
Fabir 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ ممنون از این که امورد بتن الیافی مقاله به اشتراک گذاشتید بتن اليافي در حقيقت نوعي كامپوزيت است كه با به كارگيري الياف تقويت¬كننده داخل مخلوط بتن، مقاومت كششي و فشاري آن، فوقالعاده افزايش مي¬يابد. ابتن الیافی ، يكپارچگي و پيوستگي مناسبي داشته و امكان استفاده از بتن به عنوان يك مادة شكل¬پذير جهت توليد سطوح مقاوم پرانحنا را فراهم مي¬آورد. بتن اليافي از قابليت جذب انرژي بالايي نيز برخوردار است و تحت اثر بارهاي ضربه¬اي به راحتي از هم پاشيده نمي¬شود. شاهد تاريخي اين فناوري، كاربرد كاهگل در بناي ساختمان است. در واقع بتن اليافي نوع پيشرفتة اين تكنولوژي ميباشد كه الياف طبيعي و مصنوعي جديد، جانشين كاه و سيمان جانشين گل به كار رفته در تركيب كاهگل شدهاند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
ramin222 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام چرا بتن الیافی توی ورد که باز میکنم ناخواناست؟خیلی ضروریه ممنون 1 لینک به دیدگاه
sr janozay 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۳ سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه راستش توو شرایط سختی هستم و شدیدا به یه مقاله ی 40 صفحه ای نیاز دارم در مورد زیر مجموعه های بتن(پروژه مقاومت مصالح) یه مقاله ای که کاملا ترتیب بندیش از نظر مقدمه و... من تازه از مسابقات برگشتم و یه جورایی توو موقعیت انجام شده قرار گرفتم امیدوارم کمکم کنید 1 لینک به دیدگاه
sr janozay 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۳ راستی یادم رفت که بگم گزینه هایی مثل بتن شفاف-بتن الیافی هم میتونه باشه اما نمیدونم چقد جامع هستش بازم ممنون 1 لینک به دیدگاه
sharan 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خیلیییییییییییییییی عالییی بود دستتون دد نکنه حرف نداشت.ممنون 1 لینک به دیدگاه
hejaz adeli 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ سلام. دستتون درد نکنه عالی بود 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده